inzerce, prodej, prodám, bazar

Atomic REDSTER C9 Carbon Classic + 44 2/3 - TÉMĚŘ NOVÉ, V ZÁ

Kategorie: Běžkování

Prodám téměř nové boty na klasiku Atomic Redster C9. Velikost 44 2/3, délka stélky 285 mm. V záruce ještě rok. Vloni jsem toho moc nenajezdil, viz foto. PC 5990 Kč

Popis výrobce:
100% Carbon Heel Counter pro úžasnou podporu a přenos síly, plus závodní podrážka

Prolink se správným flexem pro intenzivní klasické lyžování.

Bota je dodávána s přesným přizpůsobením závodu a systémem 3D šněrování, který dokonale obepne vaši nohu, s tvarováním Live Fit podle vašeho tvaru nohy pro okamžité přizpůsobení a epický pocit.

Atomic Air Control: kombinace dvou prodyšných vodoodpudivých membrán, které umožňují únik vlhkosti, ale zabraňují pronikání vody a sněhu.
Atomic REDSTER C9 Carbon Classic + 44 2/3 - TÉMĚŘ NOVÉ, V ZÁ
Podobné inzeráty
Atomic Redster C9 Skintec Junior Classic 167CM
Prodam juniorske zavodni bezky Atomic Redster C9 Skintec Junior Classic, delka 167cm, na vahu 35 - 45kg, vaani NNN - lze posouvat. Vse je uplne nove, na lyzich jsou jeste ochranne folie. Koupeno nove 31.8. 2022. Fakturu dodam. Rossignol Race Jr Classic Turnamic Vázání (Cervená Atomic Redster C9 Skintec Junior Classic Bezecké lyze (167cm) Fischer Turnamic IFP JR Desky pod vázání
Atomic Redster carbon skate běžky 192 cm
Prodán carbon Atomic Redster skate běžky, 192 cm. Profesionální závodní běžky. Jako nové pouze testované. Součástí vázání Atomic prolink. cena: 10 000,- Preferuji osobní odběr Jablonec/Liberec zaslání + 500,- V případě zájmu pište nebo volejte na . U sms vždy napište název věci o kterou máte zájem (z důvodu prodeje vícero vybavení) Když kliknete na mé jméno rozbalí se Vám celá nabídka :-) Mějte hezký den! Preislerová
Atomic Redster Skintec CL 198cm s vázáním Atomic Prolink
Závodní tréninkové běžky na klasiku s protiskluzem Atomic Redster Skintec CL 198cm (na váhu lyžaře 70 až 90 kg) s vázáním Atomic Prolink CL (kompatibilní s NNN). Kompletní včetně dvou sad stoupacích vložek a montážního klíče pro jejich výměnu. Pouze jeden den ježděné, 100% stav, nevyužitý dárek. PC kompletu byla 12.000,- Kč nyní prodám za 6.000,- Kč.
Atomic Redster S9 Uni medium 192 cm 22/23
Nové Atomic Redster S9 UNI medium 192 cm + vázání Prolink Shift-In Skate
Lyže na klasiku Atomic Redster C9 s vázáním, mazací, 165 cm
Juniorské závodní lyže na klasiku Atomic Redster C9, mazací, délka 165 cm, vázání Salomon Prolink (NNN), v bezvadném stavu, lehce vybroušená mazací komora.
ATOMIC REDSTER S9 GEN S med SI 22/23+Prolink Shift
Prodám měsíc starý nevyšší model, ATOMIC REDSTER S9 GEN S s vázáním. Disponují novou technologii GEN S, to znamená, že běžky mají mírný carvový oblouk, který zlepšuje odraz při kterém je pohyb v před rychlejší. Skluznice je bez jediného škrábance.