inzerce, prodej, prodám, bazar

Atypické plechové garáže, sklady, hospodářské budovy

Kategorie: Výroba

Plechové garáže na mír (atypické)

Jsme výrobcem, který pro Vás rád realizuje i velmi atypické objednávky. Rozměry a vzhled garáže závisí na zákazníkovi a jeho potřebách.

Plechová garáž s atypickým rozměrem í tvarem:
- úpravy šířky, délky, výšky max. do 3 m
- objednávky garáže s přídavnými vstupními dveřmi, umístěnými na boku či na zadní straně garáže, a také provedení branky ve velkých vstupních dveřích.
- možnost montáže vrat zepředu a zezadu, čímž vznikne průchozí hala
- provedení otvoru na okno nebo skleněnou tabuli
- provedení okenního poklopu
- provedení průchozí garáže
- provedení garáže z akrylového nebo pozinkovaného plechu (při výběru barvy plechu může být objednán každý prvek v jiné barvě, tzn. boky, střecha, přední část a zadní část zdarma!)
- provedení garáže se sklonem střechy: dozadu/dopředu/sedlová/na bok
- provedení garáže s výklopnými vraty

Pokud Vás zajímají atypické plechové garáže, kontaktujte nás
Atypické plechové garáže, sklady, hospodářské budovy
Podobné inzeráty
Plechové garáže, sklady, hospodářské budovy, atypické garáže
Plechové garáže na mírů (atypické) Jsme výrobcem, který pro Vás rád realizuje i velmi atypické objednávky. Rozměry a vzhled garáže závisí na zákazníkovi a jeho potřebách. Plechová garáž s atypickým rozměrem í tvarem: - úpravy šířky, délky, výšky max. do 3 m - objednávky garáže s přídavnými vstupními dveřmi, umístěnými na boku či na zadní straně garáže, a také provedení branky ve velkých vstupních dveřích. - možnost montáže vrat zepředu a zezadu, čímž vznikne průchozí hala - provedení otvoru na okno nebo skleněnou tabuli - provedení okenního poklopu - provedení průchozí garáže - provedení garáže z akrylového nebo pozinkovaného plechu (při výběru barvy plechu může být objednán každý prvek v jiné barvě, tzn. boky, střecha, přední část a zadní část zdarma!) - provedení garáže se sklonem střechy: dozadu/dopředu/sedlová/na bok - provedení garáže s výklopnými vraty Pokud Vás zajímají atypické plechové garáže, kontaktujte nás
Plechova garaz 6x5, dvougaraz, dilna, zahradni domek.
AKCE! Nová plechová garáž, dvougaráž, barva RAL na výběr, zahradní sklad, domek, domek na nářadí, pozinkovaná konstrukce 6x5 m garaz 6x5m 54.490 Kč Konstrukce zesílená pozinkovaná, Opláštění garáže v barvě RAL, vodorovné prolisování plechu, Vyklopná vrata, Sedlová střecha Krycí kování hran a střechy garáže. Doprava a montáž zdarma pro celou Českou a Slovenskou Republiku. Jsme polský výrobce ocelových konstrukcí - Kamstal-garáže - naše výrobky jsou kvalitní a budou Vám dlouho sloužit! Za příplatek nabízíme ukotvení garáže, Okna, Vstupní dveře, Elektrický pohon vrat Okapy. Antikondenzační filc, Imitace střešní tašky, Navýšení garáže a průjezdu vraty, Možnost garáže z plechu v dekoru dřeva. Vhodné jako garáž pro auto, motorku, kola, zahradní techniku, stavební buňka ke stavbě domu, zahradní sklad, nebo jako dílna, výrobní a skladovací prostor živnostníka. Nevahejte Nas kontaktovat, volejte, pište zpravu , e-mail s Vaší poptávkou. TEL. +420 573 417 E-mail: .garaze@
Plechová garáž superline.
Rychlé dodání 10-15 pracovních dnů. Plechová garáž v imitaci dřeva o rozměrech 4x6 m se sedlovou střechou. Stěny a vrata garáže jsou vyrobeny s trapézového plechu imitujícího dřevo, střecha pak z trapézového plechu v barvě RAL. Díky velkému výběru barev s palety ral nobo imitace dřeva je možné provedení garáže přizpůsobit okolnímu prostředí. Barvy plechu je možné volit bez příplatku. Konstrukce garáže je vyhotovena s uzavřených profilů a ohýbaných úhelníku. Spodní a horní rám garáže vyrábíme z ohýbanych úhelníku, konstrukce stěn je pak vyrobena z uzavřených profilů. Konstrce je ošetřena barvou proti korozi. Cena zahrnuje oplehovani střechy a rohů garáže. Doplňkové prvký na fotografi např. dodatečné dveře dostupné za příplatek. Konštrukcia zosilnená z uzavretých pozinkovaných profilov 30 x 30 mm. Dá se vyrobit i jiné rozměry garáže (dle Vašeho přání). Možnost vybrat jiné barevné provedení. Každou garáž lze vybavit is oknem a vchodovými dveřmi. Střecha může být sedlová, dvouspádová nebo s bočním spádem. Brana může být dvoukřídlová, nebo výklopná. výklopná brána může být is pohonem. Barva garáže dle vzorníku dřevodekor. V naší nabídce naleznete také: přístřešek na palivové dřevo,dřevnik, voliéra,kotec zahradní domek stavební bouda plechová dvojgaráž garážová výklopná vrata garážová dvoukřídlová brána Dodání 10-15 dni. Doprava a montáž v ceně.
Plechová garáž superline.
Rychlé dodání 10-15 pracovních dnů. Plechová garáž v imitaci dřeva o rozměrech 4x6 m se sedlovou střechou. Stěny a vrata garáže jsou vyrobeny s trapézového plechu imitujícího dřevo, střecha pak z trapézového plechu v barvě RAL. Díky velkému výběru barev s palety ral nobo imitace dřeva je možné provedení garáže přizpůsobit okolnímu prostředí. Barvy plechu je možné volit bez příplatku. Konstrukce garáže je vyhotovena s uzavřených profilů a ohýbaných úhelníku. Spodní a horní rám garáže vyrábíme z ohýbanych úhelníku, konstrukce stěn je pak vyrobena z uzavřených profilů. Konstrce je ošetřena barvou proti korozi. Cena zahrnuje oplehovani střechy a rohů garáže. Doplňkové prvký na fotografi např. dodatečné dveře dostupné za příplatek. Konštrukcia zosilnená z uzavretých pozinkovaných profilov 30 x 30 mm. Dá se vyrobit i jiné rozměry garáže (dle Vašeho přání). Možnost vybrat jiné barevné provedení. Každou garáž lze vybavit is oknem a vchodovými dveřmi. Střecha může být sedlová, dvouspádová nebo s bočním spádem. Brana může být dvoukřídlová, nebo výklopná. výklopná brána může být is pohonem. Barva garáže dle vzorníku dřevodekor. V naší nabídce naleznete také: přístřešek na palivové dřevo,dřevnik, voliéra,kotec zahradní domek stavební bouda plechová dvojgaráž garážová výklopná vrata garážová dvoukřídlová brána Dodání 10-15 dni. Doprava a montáž v ceně. Cenová kalkulace .Platba při převzetí. Tel.
Plechová garáž o rozměru 6x5 pozinkovaný plech
Plechové garáže jsou vyrobeny z trapézového pozinkovaného plechu I. jakosti. Garáž je opatřena dvoukřídlými vraty o rozměrech 3x2m, vrata obsahují zámkem s kompletem klíčů a visací zámek. Garáž má pultovou střechu se spádem dozadu a je vyztužená trapézovým plechem z profilu T14. Konstrukce garáže je vyrobena z pozinkovaných úhelníků, dodatečně pod střechou jsou umístěny nosníky ve tvaru U. Standardní rozměry garáže: - šířka: 6m - délka (hloubka): 5m - výška zepředu: 2,13m - výška zezadu: 1,9m - dvě dvoukřídlé brány - šířka x výška vjezdu: 3x2m Garáž lze objednat v libovolném rozměru s dodatečným příplatkem nabízíme: - Vrata výklopná - dodatečné vstupní dveře (šíř. 90 cm) - spad střechy nalevo/napravo/dopředu nebo - - střecha sedlová - plech v barvě nebo v imitaci dřeva DOPRAVA A MONTÁŽ JE ZDARMA - PŮSOBÍME NA ÚZEMÍ CELÉ REPUBLIKY POKUD HLEDÁTE JINÝ ROZMĚR NEBO ATYPICKÉ ŘEŠENÍ - ZAVOLEJTE NÁM! Na všechny otázky Vám odpovíme telefonicky +420 nebo emailem @
Plechova garaz, zahradni domek, 3x5m,1 trida, dvougaraz
❗❗ PŘEDSEZÓNNÍ VÝPRODEJ ❗❗❗ TEĎ GARÁŽE 2 TŘÍDY V MEGA AKČNÍ CENĚ 3x5m - 12900 Kč a DVOUGARÁŽE 6x5m ZA POUHÝCH 25799 Kč ❗❗❗❗ Nová plechová garáž, zahradní sklad, domek, domek na nářadí 3x5 m, 2 trida, KONSTRUKCE POZINKOVANÁ! Možnost garáže 1 třídy garáž 3x5m 14900 Kč dvougaráž 6x5 29799 KČ Opláštění garáže z pozinkovaného trapézového plechu, dvoukřídlá vrata, spád střechy dozadu. Doprava a montáž zdarma❗❗❗ Jsme polský výrobce ocelových konstrukcí - Kamstal-garáže - naše výrobky jsou kvalitní a budou Vám dlouho sloužit! Za příplatek nabízíme: výklopná vrata, sedlová střecha zvýšení výšky garáže, garáž z plechu v dekoru dřeva ci barvě RAL, ukotvení garáže, Okapy, Antikondenzační filc. Vhodné jako garáž pro auto, motorku, kola, zahradní techniku, stavební buňka ke stavbě domu, zahradní sklad, nebo jako dílna, výrobní a skladovavcí prostor živnostníka. Nevahejte Nas kontaktovat, volejte, pište zpravu , e-mail s Vaší poptávkou.