inzerce, prodej, prodám, bazar

Audio-Technica ATH-M50x

Kategorie: Sluchátka

Zdravím,

Predám sluchátka M50x, dovod predaja : začal som skvor túžiť po neutralite tak som prešiel na HD 600.
Sluchátka sú ešte necelé tri mesiace v záruke na alze, viď. foto.
Sú plne funkčné, hrajú vynikajúco (odporúčam pre každého bassheada).
V cene origo krabica + komplet origo príslušenstvo.
Predaj na Prahe 4 (cez pracovné dni 0700-1600 možné na Prahe 10), alebo viem zaslať aj zásilkovňou (pri tomto sposobe platba na účet predom).
Audio-Technica ATH-M50x
Podobné inzeráty
Sluchátka - Audio -Technica ATH-LS50iS Black
Prodám zánovní audiofilské sluchátka legendární japonské značky Audio-Technica, model ATH-LS50iS - černé. Sluchátka jsou ve velmi dobrém stavu - viz fotografie (první 3 jsou produktové fotografie z internetu, ostatní reálné) -Perfektně vyvážený realistický zvuk - opravdu nesrovnatelný s běžnými špunty v cenové kategorii do 2 tisíc Kč -2 extra velké 8,8mm měniče "Symphonic - Live Tuned" (v každém sluchátku) zapojené v sérii -Odpojitelný (a tedy vyměnitelný) kabel standardu A2DC -Zvukovod z nerez oceli -Mikrofon a ovládání na kabelu Kompletní balení: box, sluchátka, 4 páry silikonových nástavců, vak na sluchátka Původní cena: 2490 Kč Důvod prodeje: mám příliš mnoho sluchátek (drátových i bezdrátových) pro různé zařízení/příležitosti/typ hudby a nestíhám je všechny využít. Kompletní parametry zde: CZ recenze (4,5 z 5) zde: ENG recenze zde: Popis produktu Dual Symphonic Drivers Lehce futuristický tvar sluchátek LS50iS ukrývá neméně inovativní techniku uvnitř. Srdcem sluchátek jsou unikátní duální měniče Symphonic - Live Tuned, tedy dva měniče zapojené v sérii, snižující výrazně zkreslení a posilující současně dojem realistického zvuku. Zvukovou komoru tvoří velmi pevný plast omezující nechtěné rezonance, zatímco zvukovod je vyroben z nerez oceli. To vše zaručuje, že si se sluchátky LS50iS užijete v každé chvíli nesmírně živý, přirozený a plný zvuk s údernými basy a jasnými detaily. duální měniče Symphonic - Live Tuned pro velmi čistý a realistický zvuk trubičky pro vyvedení zvuku vyrobené z nerez oceli tvarovatelné můstky pro snazší vedení kabelu za uchem odpojitelný kabel se spolehlivými konektory A2DC mikrofon a univerzální jednotlačítkové ovládání na kabelu Audio-Technica propracovaná jako vždy Speciální tvar sluchátek ale neopomíjí ani ergonomii. Vnitřní strana sluchátek včetně úhlu zvukovodu vychází vstříc tvaru uší, do kterých velmi přirozeně zapadá a skvěle v něm také drží. Ještě lepší fixaci jistí kabel s tvarovatelným můstkem pro jeho jistější vedení za uchem. Tento způsob nošení kabelu navíc zcela eliminuje nepříjemný mikrofonní efekt způsobený pohybujícím se kabelem a jeho třením o oblečení. Při osobním předání Ostrava/okolí není problém vyzkoušet, případně možno zaslat např. Zásilkovnou.
špičková Hifi Sluchátka Audio-Technica ATH-W1000X uzavřená
Prodám uzavřená Hifi sluchátka Audio-Technica ATH-W1000X, mušle pravé japonské dřevo,titanové oblouky,vynikající zvuk,pěkný stav vynikající zvuk a bass, nebo mohu prodat i audio-technica ATH-W5000 a 14900,- v puvodné ceně 1500 eur, ale W100x majé lepěí basy,W50000x lepší rozlišení,možnost porovnání při prodeji.
Audio Technica ATH-T500 (ATH-AVC500)
Dobrý den, nabízím k prodeji oceňovaná sluchátka Audio Technica ATH-T500. Dnes byly "nahrazeny" (zřejmě naprosto identickým) modelem AVC500. Skvělé jako vstupní brána do světa "pořádných" hudebních sluchátek. Dříve byly mnou používána jak k poslechu hudby, tak hraní. Později jsem přešel na otevřená sluchátka, zpátky už se nevrátil a tyto sluchátka už u mě pouze leží ladem. Konstrukčně a funkčně naprosto v pořádku. Důkladně vyčištěné. Náušníky byly vyměněny za nové (staré byly už zplihlé) a loupající se krytí hlavového mostu bylo opatřeno dodatečným překrytím. Teď jsou jako nové. Specifikace: Konstrukce: Uzavřená, 53 mm měniče Frekvenční rozsah: 10 Hz - 25 kHz Impedance: 40 ohm Citlivost: 106 dB/mW Osobní předání je možné v Českých Budějovicích, jinak zásilkovna či pošta. Preferuji mail.
audio technica ATH-CKS5TW
prodam malo pouzivane sluchatka, lezi me doma v supliku bez uzitku, pouzivam jine sluchatka. sluchatka jsou uz po zaruce, ale hraji perfektne, osobni predani v uherskem hradisti nebo na dobirku pres zasilkovnu cena dohodou nove stoji 4000kc
Nová bezdrátová sluchátka Audio-Technica ATH-SQ1TW, bílá
Prodám zcela nová nerozbalená sluchátka Audio technica ath sq1tw. Se záručním listem. Pouze osobní předání v Praze
Audio-Technica ATH-G1WL
Dobrý den, nabízím k prodeji tato bezdrátová (ne-bluetooth) sluchátka / headset značky Audio-Technica, model ATH-G1WL. Propojení pomocí USB donglu. Nízká latence, lossless připojení 16 bit 48 kHz. Funguje s PC a určitě funguje i s Nintendo Switch a iPad Pro M2. S PS5, PS4 či Xbox nezkoušeno. Vše komplet. Nepoužité náhradní náušníky součástí. Ideálně mě kontaktujte zprávou na mobil. Případně volejte, jen ve všední dny v odpolední hodiny negarantuju, že vám odpovím. Email také možný, ale zprávy na mobilu si všimnu dřív. :) Možnost zaslání Zásilkovnou, Českou poštou, případně můžete vyzvednout osobně.