inzerce, prodej, prodám, bazar

Audiokazety Maxell TDK Typ IV Metal - platí do smazání

Kategorie: Hifi systémy, Rádia

Uvolním se sbírky

2ks audio (MC) kazet Maxell MX 90 - velmi zachovalé, bohužel popsané booklety
10ks audio (MC) kazet TDK MA 90, booklety čisté, velmi zachovalý stav

Cena za kus je 500,-Kč + doprava nebo osobní odběr. Při odběru všech kusů cena 400,-Kč za kazetu. V případě zájmu kontakt emailem, tel. neplatí. Zboží vzhledem ke stáří bez záruky
Audiokazety Maxell TDK Typ IV Metal - platí do smazání
Podobné inzeráty
Minidisc box TDK na 6MD + 6x MD SONY TDK, Maxell aj
Minidisc media minidisk 6x MD + box TDK pro 6x MD box na 6x MD, media jsou pevně uložena, ideální pro přepravu. Spolu s 6x MD disk různé značky. Většinou SONY, TDK, Maxell aj. 80min. Prodej i více kusů nebo jen média MD. Cena uvedena za 6ks MD + box na 6 MD TDK.
SLEVENO - AUDIOKAZETY TDK SA 90 - 2PACK - POSLEDNÍ SÉRIE TOP
Platí do smazání: Nabízím tyto nové špičkové chrome audiokazety v originálním balení. Jedná se o poslední sérii, které se vyráběla. Kazety skladovány při doma při pokojové teplotě a nízké vlhkosti vzduchu. TOP STAV. Poštovné VÝDEJNA ZÁSILKOVNY 89,- Kč, na Slovensko 3.9€ Možné osobní převzetí v Humpolci nebo v Jihlavě nedaleko dálnice D1. Platba převodem na účet nebo hotově při převzetí. Uvedená cena je za jedno dvojbalení - 2 kusy kazet ve společném obalu. Posledních 6 dvojbalení v nabídce! Využijte poslední možnosti zakoupit tyto špičkové audiokazety.
TDK CV II 60
Kvalitní audiokazety TDK CV II 60, japonský trh. Málo viděná audiokazety. Možnost více kusů.
Magnetofonové pásky TDK 18cm - platí do smazání
Prodám 18cm cívky TDK Audua, pásek orig. TDK. Krabičky jsou popsány, viz foto. Cena za cívku je 600,-Kč + doprava nebo po dohodě osobně. V případě zájmu kontakt emailem, tel. neplatí.
Magnetofonové pásky MAXELL LN a UD 18cm
Prodám mg. pásky ve velmi dobrém stavu.Jedná se o pásky Maxell UD za 550kč a pásky MAXELL LN za 500kč-kus.Mám také na prodej pásky SCOTCH,AGFA,BASF,SCHAMROCK a jiné,taktéž v dobrém stavu a ty jsou po 250kč
Audiokazety TDK nové
Prodám nové, nerozbalené originál kazety TDK SA90 typ II - chromdioxid, již jen 2 kusy. Cena 200 Kč/kazetu. Možnost osobního převzetí v Praze 6. Zasílám poštou, Balíkovnou za 65 Kč nebo Zásilkovnou za 79 Kč (na dobírku za 102 Kč). V případě zájmu pište SMS.