inzerce, prodej, prodám, bazar

Audioquest

Kategorie: Ostatní audio video

Nabízím original (ne žádná Alibaba) nové XLR kabely s obalem, převleky a zátkami Audioquest Mackenzie, 4m, cena 7.000, -Kč. Dále použité XLR King Cobra, 1,5 m, cena 4.500,- Kč a 1 m, cena 4.000,- Kč bez obalu. Vše za 1/2 cenu. Případná cena komplet se slevou za 14.000,- Kč celkem. Mackenzie foto original, King Cobra foto převzaté, protože je mám ještě zapojené
Audioquest
Podobné inzeráty
Audioquest HDMI Cinnamon 3m
Prodám nový HDMI kabel Audioquest Cinnamon v délce 3m. High End HDMI - HDMI kabel. Cinnamon HDMI oproti levnějším modelům využívá z 1,25% postříbřené měděné vodiče s dlouhým zrnem. Postříbřené vodiče eliminují zkreslení a redukují jitter. Stejně jako všechny kabely AUDIOQUEST HDMI také Cinnamon používá polyetylenovou izolaci s vysokou hustotou a přesnou geometrií. Zvláštní pozornost byla věnována maximální výkon HDMI, a opravdu, HDMI kabely AUDIOQUEST posouvají zvukový výkon na novou úroveň.
HDMI kabel AUDIOQUEST CARBON 48
Prodám HDMI kabel AUDIOQUEST CARBON 48 v délce 1,5m. Kabel je jak nový, bez sebemenších známek poškození a zabalen v originální krabičce. Jsem první majitel. Konkrétní specifikace kabelu na nebo pošlu.
HDMI kabel AUDIOQUEST VODKA 48
Prodám HDMI kabel AUDIOQUEST VODKA 48 v délce 1,5m. Kabel je jak nový, bez sebemenších známek poškození a zabalen v originální krabičce. Jsem první majitel. Konkrétní specifikace kabelu na nebo pošlu.
Audioquest DRAGONFLY RED
Prodám 2 roky starý málo používaný DAC Audioquest Dragonfly red.
INTERCONNECT AUDIOQUEST Model: AUDIOTRUTH
Signálový kabel amerického výrobce AUDIOQUEST, délka 50cm, provedení cinch.
AUDIOQUEST  NRG-Y2 power cable 2m
100% stav,první majitel koupeno CZ,komplet baleni v délce 2m 2-pólový napájecí kabel pro zesilovače i zdrojové komponenty s koncovkou IEC C7.