inzerce, prodej, prodám, bazar

Auto hodiny Ford Taunus Buckel

Kategorie: Veteráni

Prodám staré auto hodiny z Ford Taunus Buckel.1948 - 1950
Funkční,top stav.
Průměr 100 mm.
Platí do smazání.
Auto hodiny Ford Taunus Buckel
Podobné inzeráty
Ford Taunus, Cortina, interier, drobnosti, nárazníky...
Nabízím různé drobnosti na Ford Taunus, Cortina. Středový panel , osvětlení rz v chromovém provedení i v černém včetně elektroinstalace (1X), chrom. rámečky otevírání dveří. Nárazníky, osvětlení... Mám i jiné věci na Taunus. V případě zájmu pošlu detailní foto emailem. Ceny dohodou.
Ford Capri, Granada, Taunus, sání na motor 2,8 V6
Sání na motor Ford 2,8 V6 včetně příslušenství pod karburátor. Chemicky a ultrazvukově vyčištěno, plechy pozinkované. Ford Capri, Granada, Taunus, Cortina, Transit, Sierra.
Ford Taunus 1976 až 1980, přední i zadní nárazník
Na Ford Taunus přední i zadní nárazník. Zadní má i plastové lišty a držáky. Nejsou nabourané (ani trochu) a chrom je v docela dobrém stavu. Na přední nárazník mám jednu nárazníkovou (svislou) gumu.
Ford Taunus
Na vůz Ford Taunus r.v. 1976-82 prodám nezkorodovanou př.kapotu, á 3,000,-- Kč, př. reflektory á 1.000,--Kč/kus a přední masku á 1.000,-- Kč.
Ford Taunus, deklíky na al. kola, krytky disků, 4ks
Krytky originálních hliníkovích disků na Ford Taunus r.v. 1976 až 1984. Nepopraskané, ale na renovaci laku. Cena včetně dopravy v ČR.
Ford Taunus 17M P3 Badewanne
Prodám pěkný dvoudveřový Ford Taunus P3 Badewanne na renovaci. Výroba 1961 Motor 1.5L 55koní v chodu. Nový 6V akumulátor. Karosérie zdravá, je potřeba nový lak.Interiér slušný. Doklady DE, zajímavá historie. Více info na tel. Možnost dopravy po ČR.