inzerce, prodej, prodám, bazar

Auto RC Alligator

Kategorie: Modelářství

Vyborny stav. Jezdi, mohu poslat video. Doprava 90
Auto RC Alligator
Podobné inzeráty
SLEVA Desert Eagle 6x6 rc auto na dálkové ovládání
Prodám červené RC auto na dálkové ovládání Desert Eagle 6x6. Skvělý vánoční dárek pro kluka. Plně funkční. Možnost ovládání pro praváky i leváky. -auto je neoježděné -náhon na všechny kola 6x6 (AWD) -dosahuje až 60 km/h. -na jedno nabití vydrží asi 20 minut, záleží na terénu -auto je určené na off-road, dokáže zdolat strmý terén -dosah ovladače je přibližně 80 metrů -ovladač má i dětskou pojistku = auto nepojede tak rychle -měřítko 1:12 -nezávislé odpružení kol v balení najdete: -akumulátor -ovladač -nabíječka -auto -klíč na dětskou pojistku -baterie do ovladače AA možnost dokoupit akumulátor: velká 700,- Kč střední 550,- Kč malá 450,- Kč Jestli máte zájem či dotaz tak prosím pište jenom emaily/zprávy, odpovím vám co nejdřív. Možno poslání poštou/zásilkovnou/jinou společností, nebo osobní předání v Opavě. Při nabíjení nikdy nenechávejte o samotě. Neručím za poškození majetku, nebo ublížení osob. Doporučená věková hranice je 14 let. Přesné informace jsou pouze orientační. Bez záruky.
RC auto Arrma Talion 6S BLX + 2x baterie +nabíječka Arma
K prodeji dokonale zábavné auto 1:8 ! V sestavě: s vysílačkou Tactic vysílač TTX300 2.4GHz 3-kanálový, profi nabíječkou SKY RC e680 nabíječ 80W, 2x baterie Sport Racing 50C - 5400mAh - 3S - 11,1V - T-DYN - Hardcase, obal na baterie a olej do tlumičů. Původní cena Auto 20000,- 2x baterie 3000,- obal a nabíječka 2000,- (cca 25.000,-!) Hezký stav viz foto, něco odjeto, ale v pořádku. Moderní, lehce ovladatelná hračka, kterou nebudete chtít dát z ruky, právě to je Arrma Talion 6S BLX 1:8 4WD RTR červená. RC auto je zhotoveno přesně v měřítku 1:8. Charakteristiku jízdních vlastností tvoří náhon na všechna čtyři kola nebo zapojení olejových tlumičů. Stačí se chopit ovladače a rozjet zábavu. Auto na dálkové ovládání Arrma má v balení dálkový ovladač a model.
Auto na dálkové ovládání Porsche 911 černé.
Auto na dálkové ovládání Porsche 911 ze sbírky. Pevná cena. Zvýšený výkon baterií - dosah až 300 metrů! Auto lze dovybavit žárovkami do světel - připraveno již z výroby. Vhodné pro děti. Lze zaslat i na dálku. Auto je odzkoušené, ale nepoužívané dítětem - fanda značky. Doba provozu max 30 minut celkem. Telefonní číslo uvedeno záměrně kvůli "navolávačům" pojišťovnictví apod. Děkujeme za pochopení. K odběru ve Spytihněvi nebo zaslání. Prosím, pouze odpovědní formulář. Děkuji.
Barbaric King X RC auto
Prodám RC model Barbar King X. Auto je plně funkční a neježděné. V originální krabici, tedy skvělý vánoční dárek pro kluka. Zvládne náročný terén jako jsou strmé kopce. Auto je modře zbarveno. Ovladač je pro praváky ale také pro leváky. -měřítko 1:12 -kvalitní ocelové -ovladač doplňuje pojistka pro děti (sníží rychlost) -odpružení všech kol -náhon na všechna kola 4X4 -rychlý a spolehlivý motor -plně proporcionální řízení -ovladač funguje na 2,4 GHz pásmu, dosah až 150 m. -dlouhá výdrž až 20 min. -max. rychlost 40 Km/h -diferenciál v balení naleznete: -auto -ovladač -nabíječku -akumulátor -manual -příslušenství možno dokoupit: -akumulátor 250,- Kč za ks Jestli máte zájem či dotaz tak prosím pište jenom emaily/zprávy, odpovím vám co nejdřív. Možno poslání poštou/zásilkovnou/jinou společností, nebo osobní předání v Opavě. Při nabíjení nikdy nenechávejte o samotě. Neručím za poškození majetku, nebo ublížení osob. Doporučená věková hranice je 14 let. Přesné informace jsou pouze orientační. Bez záruky.
RC auto HIMOTO Zenit MT 1:10 (upravené)
Prodám plně funkční RC auto. V autě je střídavý motor s programovatelným regulátorem viz fotka. Maximální rychlost auta je 50-60km/h, možná i víc. Auto má spoustu tuningových hliníkových dílů v hodnotě přes 4 000Kč. Původní hliníkový centrální kardan výkon nevydržel, proto byl nahrazen ocelovým (domácí výroba). Baterie Li-Pol 2S 6700mAh je úplně nová, má za sebou asi 4 cykly. Auto je kromě pár vad na karoserii v dobrém stavu, je udržované. V případě zájmu kontaktujte skrz e-mail nebo SMS.
Nové RC auto
Auto je z kvalitního plastu K auto přidám originální nabíječka Prosím vážné zájemce pište na sms na hovor nereaguji Osobní odběr zdarma Doprava 200kč