inzerce, prodej, prodám, bazar

Automobil revue, prospekt, časopis, Koupím

Kategorie: Příslušenství

Koupím speciály z časopisu Automobil Revue - Škoda Auto. Různé čísla a roky vydání. Ideální 1993-2001


Prospekt, Časopis, modely, Svět motorů, Škoda Octavia, Felicia, Fabia
Automobil revue, prospekt, časopis, Koupím
Podobné inzeráty
Prospekt Ford S max
Prodám prospekt Ford S max. Asi 20 stránek výbav, barev atd. Pěkný stav
HYUNDAI Santa Fe - - český prospekt
Na prodej českých prospekt vozidla HYUNDAI Santa Fe . Platba jen předem na účet. Poštovné buď jako obyčejná zásilka +30,- nebo jako doporučená zásilka +68,- Při nákupu více prospektů bude jedno upravené sloučené poštovné dle hmotnosti zásilky. Kontakt níže přes formulář (e-mailem).
HYUNDAI i30 - český prospekt
Na prodej českých prospekt vozidla HYUNDAI i30 . Platba jen předem na účet. Poštovné buď jako obyčejná zásilka +30,- nebo jako doporučená zásilka +68,- Při nákupu více prospektů bude jedno upravené sloučené poštovné dle hmotnosti zásilky. Kontakt níže přes formulář (e-mailem).
Renault MÉGANE 2 hatchback sedan prospekty příslušenství 2ks
Na prodej 2x prospekty příslušenství a doplňků pro vozidla - Renault Mégane 2 . Prospekt 1 - hatchback (Berline a Coupé ) . Prospekt 2 - sedan + combi (Sedan a Grandtour) . Vše v češtině. Cena je za oba dohromady. Platba jen předem na účet. Poštovné buď jako obyčejná zásilka +35,- nebo jako doporučená zásilka +70,- Při nákupu více prospektů bude jedno upravené sloučené poštovné dle hmotnosti zásilky. Kontakt níže přes formulář (e-mailem).
HYUNDAI i10 -- český prospekt
Na prodej českých prospekt vozidla HYUNDAI i10 . Platba jen předem na účet. Poštovné buď jako obyčejná zásilka +30,- nebo jako doporučená zásilka +68,- Při nákupu více prospektů bude jedno upravené sloučené poštovné dle hmotnosti zásilky. Kontakt níže přes formulář (e-mailem).
HYUNDAI i40 - - český prospekt
Na prodej českých prospekt vozidla HYUNDAI i40 . Platba jen předem na účet. Poštovné buď jako obyčejná zásilka +30,- nebo jako doporučená zásilka +68,- Při nákupu více prospektů bude jedno upravené sloučené poštovné dle hmotnosti zásilky. Kontakt níže přes formulář (e-mailem).