inzerce, prodej, prodám, bazar

Autonavigace funkční stará.

Kategorie: GPS navigace

Autonavigace funkční stará.
Podobné inzeráty
Garmin EDGE 1030
Prodám cyklo navigaci Garmin EDGE 1030, necelé 4 roky stará, poslední rok úplně mi animálně. Pouze to co je na fotkách + přidám ochranné pouzdro a pár gumiček. Z toho důvodu i cena.
GPS navigace plně funkční + nabíječka
GPS navigace plně funkční.Stav viz.foto + nabíječka,Aktualizace 2019.Cena + pošta.Jedná se o soukromý prodej staršího zboží bez záruky a možnosti vrácení.
Prodám funkčni GPS navigace Tomtom.
Prodám funkčni GPS navigace Tomtom. Kabel USB autonabiječka.NA SMS NEREAGUJI
Prodám plně funkční navigaci GPS Mio Spirit 695LM.
Prodám plně funkční navigaci GPS Mio Spirit 695LM, 5“ displej. Kompletní balení včetně pouzdra a kabelu na nabíjení, držák do auta, kabel do televize, doživotní aktualizace map, CD software, manuál. Slot na Micro paměťovou kartu. Možnost osobního předání.
NAVIGACE MIO SPIRIT 6900 - MAPY 2022 (VELMI ZACHOVALÁ)
Nabízím velice zachovalou (a funkční) navigaci MIO SPIRIT 6900 běžící na IGO PRIMO s aktuálními mapami 2022. Obsahuje 29 map evropských zemí samozřejmě vč. všech okolních zemí a tradičních přímořských zemí jako Chorvatsko, Itálie, Bulharsko... IGO PRIMO je jeden z nejintuitivnější a nejkomfortnějších navigačních softwarů. Obsahuje zájmové body a 3D budovy pro ČR a některé další okolní státy a 3D texturu. Naviguje na čísla popisná v konkrétní ulici! Upozorňuje na radary. Součástí je originální držák a nabíječka MIO. Navigace je zachovalá a plně funkční. Ukázka navigačního sw na foto. Základní vlastnosti: Předinstalované mapy Ovládání v češtině včetně české hlasové navigace (mužský i ženský hlas + zábavný hlas p. Lišky) Přirozené 3D zobrazení pro navigaci, zobrazující situaci z pohledu řidiče Vysoká citlivost přijímače SiRFstar III, 20 kanálů Součástí je: - Navigace - Držák navigace s přísavkou na přední sklo - Nabíječka do auta TECHNICKÉ PARAMETRY: Pamět: 4GB flash ROM, 128MB RAM Displej: 5" LCD, 480x272 GPS přijímač: vestavěný SirFStarIII, příjem 20 kanálů Anténa: zabudovaná Vyhledávání POI: ano Varování před dopravními radary: ano Zvuk: repro Dotykový panel: ano Rozhraní: USB Napájení: dobíjecí Li-ion baterie mAh Rozměry: 142 x 86 x 14 mm Hmotnost: 172 gr.
MIO c - GPS NAVIGACE
Prodám funkční GPS navigaci mio c. K navigaci je stojánek do auta s nabíječkou. Navigace má firmware R02+3+9913+1018, je nainstalovaný unlock, skin: Bidrus eur V5.0c 10/12/2019, mio pocket. V navigaci jsou nahrané mapy 2022.Q2. Navigace je plně funkční, podmínkou však je , aby byla vždy vypnuta úplně ne pouze do stnb modu. Po probuzení z uspání špatně načítá GPS signál. To v dnešní době dělají všechny tyto navigace, poněvadž výrobce je již plně neaktualizuje. V případě plného vypnutí funguje bezchybně. Podívejte se i na mé další inzeráty.