inzerce, prodej, prodám, bazar

Autosedačka Avionaut Pixel

Kategorie: Autosedačky

Autosedačka Avionaut Pixel je určena pro děti od narození do 13 kg (sk 0+, 40-86 cm). Autosedačka splňuje nejpřísnější evropskou bezpečnostní normu i-Size a můžete si tak být ji jisti, že vaše dítě maximálně ochrání během cestování autem.

Autosedačka Avionaut Pixel je mimořádně lehká, což oceníte především při přenášení. Se svou hmotností 2,5 kg se jedná o nejlehčí autosedačku kategorie 0+ na trhu. Nízké hmotnosti bylo dosaženo použitím kompozitních materiálů a karbonových vláken. Autosedačka je díky nim výjimečně lehká, avšak zároveň velmi pevná a připravená absorbovat nárazy.

Autosedačka Avionaut Pixel je vybavená unikátní vložkou PIXEL vyvinutou ve spolupráci s autoritou v oboru fyzioterapie a vývoji dětí. Vložka zajišťuje bezpečnou a pohodlnější polohu dítěte uvnitř autosedačky. Použití této inovativní technologie výrazně zvyšuje bezpečnost dítěte a zásadně podporuje správnou fyziologii kojence při cestování.

Kromě bezpečnosti a pohodlí je při navrhování autosedaček Avionaut kladen důraz i na funkční design. Materiál i vzhled potahů autosedaček odpovídá současným trendům v oblasti designérství a automobilového průmyslu. Jemná tkanina potahu autosedačky je zárukou komfortního pocitu dítěte při cestování. Snímatelný potah je možné prát v pračce. Potahy všech autsedaček Avionaut splňují normy Oeko-tex standard 100, potvrzující, že potahy neobsahuji zdraví škodlivé látky.

Součástí autosedačky je protisluneční clona, výškově nastavitelné 3-bodové bezpečnostní pásy, vložka pro miminko od 40 do 60 cm a ergonomicky tvarované madlo pro snadné přenášení. Hluboké boční opěrky zaručují dodatečnou ochranu v případě bočního nárazu.

Autosedačka Pixel vytváří cestovní systém s kočárky předních světových značek. S pomocí adaptérů je možné ji připevnit na podvozek většiny kočárků.

Rozměry ŠxVxH: 44×58×70 cm

Hmotnost: 2,5kg

Sedačka je kupovaná 05/2020, nebouraná a z nekuřáckého prostředí.
Autosedačka Avionaut Pixel
Podobné inzeráty
Autosedačka Avionaut Pixel
Prodám astosedačku Avionaut PIXEL (45-86cm, 0-13kg), Gray Melange ve výborném stavu. Je lehoučká (pouze 2,5 kg), použitelná buď bez báze (pro nás to tak bylo ideální, během chvilky ji člověk připoutá bezpečnostním pásem), nebo se k ní dá dokoupit báze na isofix. Sedačka získala v testu ADAC hodnocení 1,8 za bezpečnost. K sedačce prodáváme zvlášť také adaptér na kočárek Espiro. Pouze osobní odběr. Podrobné informace o sedačce naleznete např. zde
Odlehčená autosedačka Avionaut Pixel + základna isofix
Odlehčená (pouze 1.5kg) autosedačka Avionaut Pixel, včetně isofixové základny, která nakonec NIKDY nebyla použita. Autosedačka je včetně novorozenecké vložky, nemá žádné chyby ani vady. Z boku na madle je od nošení smazaná část nápisu “Avionaut”. Prodám jen jako komplet. Pouze osobní vyzvednutí v Praze.
Avionaut Pixel Vajíčko
Prodám jednu Avionaut Pixel jsou to nejlehčí autosedačky vůbec dále disponují vložkou a polstrováním vhodně i pro nedonošené děti ( proto jsme si ji koupili) dítě krásně upevní a nelítá v autosedačce. Stáří je 2 roky. Vajíčko Avionaut pixel 2700,- už pouze 1 kus Samozřejmě že je sedačka v pořádku a 100% funkční. Nebouraná, jsme nekuřáci. Cybex
Autosedačka vajíčko Avionaut Kite do 13kg
Autosedačka vajíčko Avionaut Kite do 13kg Užívána 8 měsíců, nekuřácké prostředí bez nehody. Koupená v roce 2020. Popis viz níže: Avionaut Kite+ je autosedačka kategorie: 0+ (0 až 13kg, cca 0-1rok dítěte). Kite+ je určen pro kojence a připraven pro každodenní použití. Autosedačka nabízí zesílenou boční ochranu proti nárazu, která spočívá v redukování síly nárazu a v zajištění optimální pozice dítěte v autosedačce v případě kolize. Technické parametry: váha: 3,5 kg délka: mm šířka: 440 mm výška: 600 mm ECE R-44/04 Vlastnosti : protisluneční clona SYSTÉM BOČNÍ OCHRANY - kombinace energii absrbujících EPP a PS materiálů a paměťové pěny Easy Mount systém pro jednoduchou instalaci s pomocí bezpečnostních pásů odnímatelná vložka pro děti od 45 do 60 cm prodyšný materiál, který lze prát při 30° ergonomicky tvarované madlo pro snadné přenášení
Avionaut Autosedačka PIXEL + isofix
Avionaut Autosedačka PIXEL. Včetně isofixové báze. Od narození do 13 kg. Velmi lehká. Top stav. Bez závad. Nekuřácké auto.
Avionaut COSMO Mint
Autosedacka je v top stave, bola pouzivana len par mesiacov. Autosedačka Avionaut Cosmo je určená pre deti od narodenia do 13 kg (sk 0+, 40-87 cm). Autosedačka spĺňa najprísnejšiu európsku bezpečnostnú normu i-Size a poskytuje tak vášmu dieťaťu maximálnu ochranu počas cestovania autom. - je veľmi ľahká, čo oceníte predovšetkým pri prenášaní. So svojou hmotnosťou 3,2 kg sa jedná o jednu z najľahších autosedačiek kategórie 0+ na trhu. Autosedačka je zároveň veľmi pevná a pripravená absorbovať nárazy. Hlboké bočné opierky zaručujú dodatočnú ochranu v prípade bočného nárazu. - je vybavená špeciálnou vložkou vyvinutou v spolupráci s odborníkmi v odbore fyzioterapie a vývoja detí. Vložka zaisťuje pohodlnú a zdravú polohu dieťaťa vo vnútri autosedačky, zvyšuje bezpečnosť dieťaťa a zásadne podporuje správnu fyziológiu dojčaťa pri cestovaní. Prispôsobenie vložky fyziológii bábätka obmedzuje aj výskyt refluxu. Extra veľká strieška s UV ochranou chráni dieťa pred škodlivým slnečným žiarením. - súčasťou autosedačky je protislnečná clona, ​​výškovo nastaviteľné 3-bodové bezpečnostné pásy, vložka pre bábätko od 40 do 60 cm a ergonomicky tvarované madlo pre ľahké prenášanie. Pre maximálnu bezpečnosť dieťaťa sa autosedačka pripevňuje do automobilu s pomocou základne iQ Isofix (základňa sa predáva samostatne). Inštalácia autosedačky do auta je mimoriadne jednoduchá. Vďaka systému Click’n’Drive autosedačku rýchlo a ľahko nasadíte na základňu iQ Isofix, zvukový signál vám potvrdí správne nasadenie. Autosedačka sa vždy inštaluje proti smeru jazdy. V prípade potreby je autosedačku možné pripevniť s pomocou 3-bodových bezpečnostných pásov automobilu.