inzerce, prodej, prodám, bazar

Autosedačka Britax Römer KING 9-18 kg

Kategorie: Autosedačky

Prodám starší autosedačku značky Britax Römer KING 9-18 kg
Nebouraná.
Nutné dokoupit náhradní polystyreny pro hlavovou opěrku viz už má něco pamatuje a guma potahu už nepruží.
Autosedačka Britax Römer KING 9-18 kg
Podobné inzeráty
Autosedačka Römer KING II LS - Zebra (Romer) - 9-18 kg
Autosedačka Römer KING II LS - Zebra (Romer) - 9-18 kg - autosedačka po 2 dětech, kupovali jsme jako zánovní, byla v druhém autě, nekuřácké, nebouraná, výborný stav (viz. foto), sedačka je vyčištěná, vypraný potah, stačí připoutat a jezdit. Krásný motiv Zebra. Jediná chybka, začínala se malinko trhat podložka, proto byla zalepena preventivně stříbrnou lepenkou. Jinak potah není vytahaný, vyšisovaný, krásně sedí. Světelná a akustická indikace správného připoutání dítěte. Další spona pro lepší připoutání dětí, nemohou se samovolně vyvékat z pásů. K sedačce je i návod, umístěný v zadní části. Polystyreny jsou nerozlámané, jedna z nejbezpečnějších sedaček na trhu. Snadná a rychlá montáž. Popis z e-shopu uveden níže. Půvoní cena zánovní sedačky - 4200 Kč. Aktuální cena - 2000 Kč Pouze osobní předání po domlouvě: - Večery a víkendy - Libochovice, Radovesice - během dne Praha 6 - Dejvice - Odpoledne mezi 16 - 17 hodin na cestě Praha 6 - Slaný - Zlonice - Mšené Lázně - Radovesice V lednu 2022 a dále: - během dne Praha 6 - Dejvice - Odpoledne mezi 16 - 17 hodin na cestě Slaný - Zlonice - Mšené Lázně - Radovesice Popis prodejce (e-shopu): Autosedačka Römer KING II LS Skupina 1, 9-18 kg (9 měsíců - cca 4 roky) Při cestování s malými dětmi je pro každého rodiče na prvním místě bezpečnost. Nedělejte kompromisy a vsaďte na kvalitu a vyberte pro své dítě to nejlepší. Společnost BRITAX RÖMER vybavila novou autosedačku KING II LS inovativním světelným a akustickým indikátorem pásů, který vám pomůže zajistit vašemu dítěti bezpečnou a pohodlnou jízdu. Autosedačka je určená pro děti od 9 -18 kg. Důvěřujte schopnostem našich expertů na bezpečnost. Autosedačka má veškeré bezpečnostní funkce, které od výrobků společnosti BRITAX RÖMER očekáváte. Vlastnosti: - Umístění po směru jízdy od 9 kg do 18 kg - Světelný a akustický indikátor vám umožní správně upnout pás, aby vaše dítě cestovalo bezpečně a pohodlně - Patentovaný systém upínání bezpečnostních pásů zajišťuje jednoduchou, bezpečnou a pevnou instalaci sedačky ve vozidle - Sedačka se naklopí dopředu a umožňuje tak lepší přístup a viditelnost pro usnadnění instalace - 5-bodový bezpečnostní pás směřuje síly působící při nárazu přes silné kosti těla do sedačky. - Hluboké, měkce polstrované bočnice zajišťují optimální ochranu dítěte proti bočnímu nárazu v rámci celé sedačky - Výkonné ramenní opěrky omezují pohyb dítěte dopředu a také energii, která vznikne v případě nehody - Výškově nastavitelná hlavová opěrka a bezpečnostní pás se snadným nastavením jednou rukou umožňují sedačce růst spolu s vaším dítětem, aniž byste museli pás vyjímat a znovu navlékat - 4 naklápěcí polohy umožňují nastavit dítěti pohodlnou polohu na spaní, aniž byste je rušili - Přidržovače pásů pro snadné usazování a vyjímání dítěte z autosedačky - Zámek zůstává v přední poloze pro snadné usazování dítěte
Britax Römer Dualfix M i-Size
Dětská autosedačka Britax Römer Dualfix M i-Size / Graphite Marble 9-18kg / věk 3 měsíce až 4 roky / Isofix Jako nová bez poškození. V autě bez sebemenší nehody. ;-) Flexibilní novinka mezi dětskými autosedačkami, která je vhodná pro děti od 61 do 105 cm. Díky rotaci o 360° lze autosedačku použít v obou směrech. A díky bočnímu natáčení ke dveřím auta je usazení a připoutání vašeho dítěte velmi snadné. Autosedačka Britax Römer Dualfix M i-Size vás ohromí nejen svými skvělými vlastnostmi, ale také svým designem, za který získaly ocenění – vaše jízda tak bude nejen bezpečná, ale i stylová. Autosedačka Britax Römer Dualfix M i-Size byla testována společností ADAC v říjnu 2018 a získala hodnocení dobrý a skvělou známku 2.1. Dětská sedačka Dualfix M i-Size je vhodná pro děti od 3 měsíců do 4 let s hmotností od 9kg až do 18kg. PC 12.990,- Kč Osobní převzetí Praha 3 - Vinohrady Více viz.:
Dětská autosedačka Britax Römer KING II ATS nejvyšší model
Prodám dětskou autosedačku Britax Römer KING II ATS. Jedná se o nejvyšší řadu ATS - sama hlídá dopnutí pásu! V případě sebemenšího uvolnění dopnutí sama akuticky a opticky upozorní a zreguluje. Používaná občasně v nekuřáckém voze, vypraná, ve velmi pěkném stavu - viz foto. Vše 100% ok a funční. ATS otestováno a funguje ok - viz foto s dítětem a zelenou a červenou LED dle stavu pásů. Osobní předání možné v Brno, Prostějov, Boskovice, Vyškov a okolí, Praha, Ostrava. Případně možné zaslat. Römer King II ATS je první autosedačkou na trhu, která sama hlídá a reguluje sprvné napnutí pásu dítěte. Verze ATS je oproti ostatním vybavena speciálním mechanismem, který neustále kontroluje, jestli je pás dítka správně napnutý a pokud není, tak jej sám dokáže správně dopnout a to až 7 cm vůle. U této sedačky máte bezpečnost vyřešenou výborně. Mechanismus je u Römeru King II ATS napájen několika baterkami, které mají životnost v řádu let. Autosedačka Vás sama upozorní na to, že je na čase dát nové. Sedačka je pro dítko skutečně pohodlná, protože veškeré její části jsou příjemně vypolstrované. Pohodlná je v každé poloze – má polohovatelné opěradlo. Snadno se instaluje – má sklopné opěradlo a patentovaný systém napínání pásu. Jednoduše se upravuje – výškově nastavitelná opěrka hlavy a popruh jsou snadno nastavitelné jednou rukou. Má snadno odnímatelný potah bez potřeby vyvlékání pásů. Römer King II ATS je vhodný od věku cca 8 měsíců (od 9 kg) a vydrží Vám klidně další 3-4 roky (záleží na vzrůstu dítka).
BRITAX RÖMER DUALFIX Z-Line černá 2 roky záruka 0-18kg
BRITAX RÖMER DUALFIX Z-Line černá Váhová kategorie 0 - 18 kg (od 3 měsíců až do 18kg) ISOFIX ano Možnost instalace i v protisměru. Na zboží poskytujeme plnou záruku 2 roky Autosedačka je v super stavu (viz fotky), stará jen několik měsíců, vše funguje jak má - otáčení, spací polohy. Tento Z-line model byl prodáván pouze v Německu a na českém trhu se moc neobjevuje. Pošlu na dobírku s kurýrem do jednoho dne za kč 140 a nebo osobní převzetí je možné po dohodě v Polné u Jihlavy. DualFix Z-Line - od 3 měsíců do 4 let / 61 až 105 cm / do 18kg Směr cestování instalace ve směru jízdy: 76 až 105 cm Instalace proti směru jízdy: 61 až 105cm Tato sedačka nemá zabudovaný bezpečnostní prvek SICT, jinak je autosedačka identická s autosedačkou Britax Romer DualFix M i-Size. Autosedačku Britax Romer Dualfix Z-Line lze otočit o 360 °. Jedná se o velmi užitečnou funkci, která usnadňuje každodenní používání autosedačky. Díky otočení sedadla směrem k rodiči lze dítě snadno a pohodlně usadit, správně připoutat a nastavit pětibodové pásy. Rodiče navíc jistě ocení, že po celou dobu, tj. od 61 do 105 cm (tj. od 3 měsíce do přibližně 3–4 let), můžou dítě v této autosedačce přepravovat proti směru jízdy. Můžete rovněž otočit autosedačku Britax Romer Dualfix Z-Line dopředu ve směru jízdy, ale teprve když dítě dosahuje výšky 76 cm. Rám autosedačky je nastavitelným toto je u tohoto typu sedadel vzácnost. Tato funkce umožňuje lepší přizpůsobení sedadla a dává více prostoru nožičkám dítěte. Umístění prosti směru jízdy Použití orientace proti směru jízdy do 4 let dítěte. 10 % navíc prostoru pro nohy díky nastavitelnému rámu 360° rotace sedačky Otočné sedadlo umožňuje snadnější umístění dítěte v autosedačce. Přizpůsobitelná ochrana proti rotaci Nastavitelný systém ochrany proti rotaci lze upravit o 8 stupňů, sedačku lze tak dokonale přizpůsobit opěradlu sedadla ve vozidle. Nastavení opěradla – 6 naklápěcích poloh ve směru i proti směru jízdy Koresponduje s evropskou normou ECE R129 (i-Size) Stabilní poutání ISOFIXem Integrovaný s otočnou základnou Podpěrná noha brání sedadlu v otáčení kolem jeho osy Hluboké bočnice Pětibodové bezpečnostní pásy Systém Pivot Link – v případě srážky směřuje energii z nehody nejprve dolů a potom teprve dopředu Možnost přepravy dítěte proti směru jízdy po celou dobu používání, tedy až do věku cca 4 let Nastavitelný systém ochrany proti rotaci – snazší přizpůsobení opěradla sedadla ve vozidle Opěrka hlavy ve tvaru V – poskytuje pohodli a chrání hlavu dítěte Rotace sedadla o 360 stupňů – pohodlné vložení dítěte do sedačky i jeho vyjmutí Kvalitní potah na sedačku, který je snadno odnámatelný pro praní 12 poloh pro nastavení úhlu opěradla Nastavitelná ochrana proti rotaci – lépe se přizpůsobí sedadlu ve vozidle a poskytuje více místa pro nohy dítěte Systém ISOFIX
Britax Römer autosedačka King II
Prodám Britax Römer King II v perfektním stavu z nekuřáckého auto, nebouraná. Při koupi obou sedaček cena 4.500 -5-ti bodový bezpečnostní pás s nastavováním jedním zatažením. -Několik naklápěcích poloh – snadno se nastaví, aniž by bylo třeba vyrušovat vaše dítě. -Hluboké, měkce tvarované bočnice zajišťují optimální ochranu proti bočnímu nárazu. -Výkonné ramenní opěrky omezují pohyb dítěte dopředu v případě nehody. -Speciální polstrované ramenní vycpávky sníží vibrace v případě bočního nárazu. -Výškově nastavitelná hlavová opěrka a pás se snadným nastavením jednou rukou předchází pochybením při opakovaném navlékání pásů. -Systém napínání bezpečnostních pásů pro bezpečnější instalaci. -Naklánění sedací části směrem dopředu pro snadnou instalaci bezpečnostního pásu. -4 naklápěcí polohy umožňují nastavit dítěti pohodlnou polohu na spaní, aniž byste je rušili -Rychle odnímatelný potah bez potřeby vyvlékání pásů. -Měkce polstrovaný potah lze sejmout pro vyprání. -Zámek zůstává v přední poloze pro snadné usazování dítěte do sedačky. -Instalace s 3 bodovým bezpečnostním pásem. -Vhodné pro děti od 9 do 18 kg – 9 měsíců – 4 roky. Technické parametry: Hmotnost: 10,3 kg Výška: 67cm Šířka: 45cm Hloubka: 54cm Splňuje bezpečnostní normy: ECE R44/04 Vyrobeno v Německu.
Britax Römer Duo Plus autosedačka 9-18 kg
Autosedačka Britax Römer Duo Plus Taupe/šedá, z nekuřáckého nebouraného auta, plně funkční málo používaná. Pc 6 990,- Osobní předání Rožnov pod Radhoštěm Autosedačka BRITAX RÖMER Duo Plus pro děti od 1 do 4 let Sk. I, 9 - 18 kg Autosedačka RÖMER Duo Plus spojuje snadnou instalaci a unikátní inovaci. Díky možnosti instalace pomocí systému ISOFIX nebo 3-bodového bezpečnostního pásu se sedačka hodí do jakéhokoliv automobilu. Průkopnický systém otočného spoje zajišťuje omezený pohyb směrem vpřed v případě autonehody. V bodech: určena pro děti od 9 - 18 kg instalace pomoci ISOFIX systému indikátory ukazují, že jsou zapojeny háky ISOFIX rovněž možná instalace pomocí bezpečnostních pásů vozidla průkopnický systém otočení spoje v případě nehody systém Pivot Link omezující pohyb dopředu výkonné hrudní podušky omezující pohyb dopředu hluboké, polstrované bočnice možnost polohování autosedačky výškově nastavitelná opěrka hlavy popruh snadno nastavitelný jednou rukou odlehčená – pro snadné přenášení mezi vozidly 5-ti bodový bezpečnostní pás několik stupňů sklopení prakticky zaměřená – snímatelný, polstrovaný potah