inzerce, prodej, prodám, bazar

AUTOSEDAČKA ROMER kidfix ISOFIX 15-36 kg

Kategorie: Autosedačky

prodam autosedačky, mam 4 ks stejne

Prodám autosedačku Römer Kidfix SICT pro váhovou kategorii 15- 36 kg. Sedačka je určena pro uchycení do isofixových ok, ale lze instalovat i bez nich, tedy pouze pásem. Pohodlná a bezpečná sedačka s nastavitelnou hlavovou opěrkou dle výšky dítěte. Bočnice chrání dítě po obou stranách. Ukrývají v sobě technologii SICT inside, která pohlcuje energii při bočním nárazu.
Cena 1400 Kč Stav: velmi zachovalý.
Preferuji osobní odběr, nicméně lze se dohodnout i na zaslání.
AUTOSEDAČKA ROMER kidfix ISOFIX 15-36 kg
Podobné inzeráty
Autosedačky Britax-Römer, KIDFIX, SICT, ISOFIX
Prodám 4 kusy používaných polohovatelných dětských autosedaček Britax-Römer Kidfix, zcela funkčních, po dvou dětech. Jsou v kategorii 15 - 36 kg. Z toho: 2 ks Britax-Römer Kidfix SL SICT, Isofix - barva červenočerná a 2 ks Britax-Römer Kidfix SICT, Isofix - barva černá. Všechny čtyři jsou vybaveny systémem ISOFIX a flexibilní technologií SICT, která chrání proti bočnímu nárazu. Splňují bezpečnostní normu ECE R 44/04. Mají výškově nastavitelné opěrky hlavy. Byly používány ve dvou nekuřáckých autech. Cena za každou autosedačku 1500 Kč.
Autosedačka Römer KING II LS - Zebra (Romer) - 9-18 kg
Autosedačka Römer KING II LS - Zebra (Romer) - 9-18 kg - autosedačka po 2 dětech, kupovali jsme jako zánovní, byla v druhém autě, nekuřácké, nebouraná, výborný stav (viz. foto), sedačka je vyčištěná, vypraný potah, stačí připoutat a jezdit. Krásný motiv Zebra. Jediná chybka, začínala se malinko trhat podložka, proto byla zalepena preventivně stříbrnou lepenkou. Jinak potah není vytahaný, vyšisovaný, krásně sedí. Světelná a akustická indikace správného připoutání dítěte. Další spona pro lepší připoutání dětí, nemohou se samovolně vyvékat z pásů. K sedačce je i návod, umístěný v zadní části. Polystyreny jsou nerozlámané, jedna z nejbezpečnějších sedaček na trhu. Snadná a rychlá montáž. Popis z e-shopu uveden níže. Půvoní cena zánovní sedačky - 4200 Kč. Aktuální cena - 2000 Kč Pouze osobní předání po domlouvě: - Večery a víkendy - Libochovice, Radovesice - během dne Praha 6 - Dejvice - Odpoledne mezi 16 - 17 hodin na cestě Praha 6 - Slaný - Zlonice - Mšené Lázně - Radovesice V lednu 2022 a dále: - během dne Praha 6 - Dejvice - Odpoledne mezi 16 - 17 hodin na cestě Slaný - Zlonice - Mšené Lázně - Radovesice Popis prodejce (e-shopu): Autosedačka Römer KING II LS Skupina 1, 9-18 kg (9 měsíců - cca 4 roky) Při cestování s malými dětmi je pro každého rodiče na prvním místě bezpečnost. Nedělejte kompromisy a vsaďte na kvalitu a vyberte pro své dítě to nejlepší. Společnost BRITAX RÖMER vybavila novou autosedačku KING II LS inovativním světelným a akustickým indikátorem pásů, který vám pomůže zajistit vašemu dítěti bezpečnou a pohodlnou jízdu. Autosedačka je určená pro děti od 9 -18 kg. Důvěřujte schopnostem našich expertů na bezpečnost. Autosedačka má veškeré bezpečnostní funkce, které od výrobků společnosti BRITAX RÖMER očekáváte. Vlastnosti: - Umístění po směru jízdy od 9 kg do 18 kg - Světelný a akustický indikátor vám umožní správně upnout pás, aby vaše dítě cestovalo bezpečně a pohodlně - Patentovaný systém upínání bezpečnostních pásů zajišťuje jednoduchou, bezpečnou a pevnou instalaci sedačky ve vozidle - Sedačka se naklopí dopředu a umožňuje tak lepší přístup a viditelnost pro usnadnění instalace - 5-bodový bezpečnostní pás směřuje síly působící při nárazu přes silné kosti těla do sedačky. - Hluboké, měkce polstrované bočnice zajišťují optimální ochranu dítěte proti bočnímu nárazu v rámci celé sedačky - Výkonné ramenní opěrky omezují pohyb dítěte dopředu a také energii, která vznikne v případě nehody - Výškově nastavitelná hlavová opěrka a bezpečnostní pás se snadným nastavením jednou rukou umožňují sedačce růst spolu s vaším dítětem, aniž byste museli pás vyjímat a znovu navlékat - 4 naklápěcí polohy umožňují nastavit dítěti pohodlnou polohu na spaní, aniž byste je rušili - Přidržovače pásů pro snadné usazování a vyjímání dítěte z autosedačky - Zámek zůstává v přední poloze pro snadné usazování dítěte
Autosedačka Römer KIDFIX XP SICT SMART ZEBRA 2015 Isofix
Autosedačka Römer KIDFIX XP SICT SMART ZEBRA 2015 + Römer Isofix vložky (pár), velmi kvalitní výrobce autosedačky 4-12 let (15-36 kg) s isofixem, boční šroubování k zafixování sedačky do boku auta ještě zvyšuje bezpečnost, měkké vyztužení jako vodící prvek pásu od krku na hrudníku, koupená nová, po jednom dítěti, velmi dobrý stav, z nekuřáckého garážovaného auta, vypraný potah, barva není vyšisovaná, sedačka umytá, výplň sedačky neporušená, s návodem a paragonem, osobní vyzvednutí ve Křemži, PC byla Kč 6.490,-, cena nyní Kč 4.000,-.
Britax Römer Dualfix M i-Size
Dětská autosedačka Britax Römer Dualfix M i-Size / Graphite Marble 9-18kg / věk 3 měsíce až 4 roky / Isofix Jako nová bez poškození. V autě bez sebemenší nehody. ;-) Flexibilní novinka mezi dětskými autosedačkami, která je vhodná pro děti od 61 do 105 cm. Díky rotaci o 360° lze autosedačku použít v obou směrech. A díky bočnímu natáčení ke dveřím auta je usazení a připoutání vašeho dítěte velmi snadné. Autosedačka Britax Römer Dualfix M i-Size vás ohromí nejen svými skvělými vlastnostmi, ale také svým designem, za který získaly ocenění – vaše jízda tak bude nejen bezpečná, ale i stylová. Autosedačka Britax Römer Dualfix M i-Size byla testována společností ADAC v říjnu 2018 a získala hodnocení dobrý a skvělou známku 2.1. Dětská sedačka Dualfix M i-Size je vhodná pro děti od 3 měsíců do 4 let s hmotností od 9kg až do 18kg. PC 12.990,- Kč Osobní převzetí Praha 3 - Vinohrady Více viz.:
Autosedačka Römer DUO PLUS Linda - ISOFIX
Autosedačka Römer DUO PLUS - ISOFIX Isofix systém umožňuje spojení autosedačky přímo s karoserií vozu, pokud je automobil již z výroby vybaven kotevními úchyty pro tento typ sedačky. Díky pevnému spojení s karoserií vozu je vaše dítě maximálně chráněno v případě nárazu Romer Duo Plus má držáky pro boční odkládání ramenních pásů autosedačka splňuje normu ECE R 44/04 autosedačka je určena pro děti od 9 do 18kg - má speciálními větrací kanály v oblasti zad pro dobrou klimatizaci. - lze polohovat ve třech polohách (sedací, odpočinková, na spaní) autosedačka zajišťuje optimální ochranu při bočním nárazu. - má speciální ramenní polštářky pro měkkou ochranu páteře autosedačka má snímatelný potah, který je možné prát. - se upevňuje vždy po směru jízdy automobilu. - nesmí být na sedadle, které je vybaveno airbagem! - obsahuje 5-ti bodový, do 7 výškových poloh nastavitelný bezpečnostní pás s centrálním utahováním
Autosedačka Römer Kidfix XP. 15-36kg, ISOFIX
Nabízím autosedačku Römer Kidfix XP. 15-36kg, ISOFIX - lze použít i bez isofix, oboustranné, bezpečné a pohodlné vedení bezpečnostního pásu, polohování opěrky hlavy. Z nekuřáckého auta. Červená velmi pěkný stav, s právě vypranými potahy. V případě zájmu prosím přímo volejte na uvedené číslo pro domluvu. Autosedačka je k vyzvednutí v Praze - Dolních Počernicích.