inzerce, prodej, prodám, bazar

Avie A31 turbo

Kategorie: Nákladní auta

Dobrý den prodám svoji Avii A31 Turbo nosič kontejneru , Avie má normální 5 kvalt, prodávám z důvodu přechodu na větší auto a Avii již nevyužiji k Avii přidám podval který je na obrázku a náhradní díly.
Přes zimu na Avii děláno :
chladič
brzdy (komplet + lanovody)
vyměněny hadičky za nové
čepy řízení
ramena všechny dotáhly a opraveny ale jedno chce vyměnit.
dělána nová spojka
motor měněn už u předchozího majitele i s turbem, kabinu jsem nalakoval jen zadní část chybí dodělat je tam spoustu věcí opraveno nebo vyměněno řeknu až u auta při rozumné domluvě jsem ochotný se bavit o ceně .
Avie A31 turbo
Podobné inzeráty
Zadni napravnice A31
Prodam zadni napravnici z Avie A31.Neni nikde praskla ani poskozena.Ma pekne zavity pro upevneni diferencialu a naboju kol,vcetne naboju kol,nebo i jednotlive
Avia a31 veškeré ND- nástavba už není
Nástavba není !!! Nabízím k prodeji veškeré ND z této Avie Je to a31 bez turba bez serva Nástavba není!!!!! Kontejnery nemám na prodej popř. Koupím PS: nástavba vážně neni!!!!!!!
Avie / maringotka
Původně chladírenská Avie, předělaná na obytnou. Avie je pojízdná, jen nebrzdí, má doklady, propadlou stk a řazení pod volantem. Nástavba je ta delší. Má 5,5m délka, 2,05 šířka a cca 2 m výška. Celkem 11 m2 obytné plochy. Celková délka 7m, váha 3.3 t. Do nástavby nezatéká, uvnitř sprchový kout bez přívodu vody, kamna, skříně. Celkem 2 okna, plovoucí podlaha. Rám povrchová koroze, na kabinu spadl kus štítu stodoly, chce to vybouchat. Ideální jako chata nebo místo maringotky - nepotřebujete povolení ani ohlášku, protože podle TP to je nákladní vozidlo. Po kosmetických dodělávkách to je hezká chatka.
Avia a31 nosic kontajneru
Dobrý den nabízím k prodeji velice udrzovanou hákový nosic kontajneru Avia a31 Turbo . Nastavba na 5t zánovní Stk , zánovní všechny pneu přední zadní , komplet zrepasovanej motor + k tomu hromada věci alternátor startér Turbo čerpadlo a vstriky baterk ,Nová spojka . Auto bez koroze teď sednout a jezdit přechod na jiné auto . Výborný dělník . Mnoho náhradní dílu , motor kardan výfuk a mnoho dalšího … možno výměna za míní bagr plus můj doplatek
Avia A31 hákovy kontejner
Prodám aviu A31 turbo servo silná háková nástavba. Auto s provozu. Momentálně propadlá stk ale pokud by někdo o auto měl zájem udělám novou STK. před přepisem. Cena 129tis -k jednání.
Avia a31
Prodám kabinu na Avia a31 turbo, řazení na podlaze, na opravu, do právu mohu zařídit, více informací po telefonu.