inzerce, prodej, prodám, bazar

Až odejdu za horu ze života sibiřských kočovníků P.Brzáková

Kategorie: Esoterika

Až odejdu za horu ze života sibiřských kočovníků : o šamanech, lidojedech a zapovězených místech - Pavlína Brzáková
nakladatel Eminent
rok vydání 2004
místo Praha
stran 287
rozměry 21 cm
poznámka il.
ISBN 80-1-184-3 (váz.)
Kniha nesoucí podtitul "Ze života sibiřských kočovníků - o šamanech, lidojedech a zapovězených místech" je další strhující výpovědí etnoložky a šéfredaktorky měsíčníku REGENERACE Pavlíny Brzákové o svých cestovatelských zkušenostech a zážitcích. Přináší fascinující vyprávění ze života sibiřských Evenků a Něnců, které zaznamenala během svých opakovaných pobytů na Dálném východě.
Stav dle foto, dobrý. Čtená, pouze lehké stopy použití na papírovém přebalu. Osobní převzetí v Praze nebo dle tarifu ČP/Zásilkovny.
Až odejdu za horu ze života sibiřských kočovníků P.Brzáková
Podobné inzeráty
Dědeček Oge-prodám
"Dědeček Oge"- Pavlína Brzáková (Učení Sibiřského šamana). Jednou čtena, jako nová
Život pochází ze života
Prodám knihu Život pochází ze života. Dobrý stav, jen zažloutlé okraje listů. V případě zájmu mě kontaktujte nejlépe emailem vera.kle@ , mohu zaslat i poštou přes balíkovnu (stejný princip doručení, vyzvednutí jako u zásilkovny), zásilkovnou nemám možnost zasílat - je potřeba aplikace a já nemám chytrý telefon .Děkuji za pochopení.
PRAMEN ŽIVOTA - LÉČENÍ VODOU DLE PÁTERA KNEIIPPA
Dobrý den, prodám knihu PRAMEN ŽIVOTA - LÉČENÍ VODOU DLE PÁTERA KNEIIPPA.
Tajemství života aneb odtajněná sdělení
Kniha od autorky Zdenky Blechové. Je v perfektním stavu, jednou čtená. Navazuje na ni i další kniha v mé nabídce, viz. foto. Cena je uváděna za knihu Tajemství života. Cena je uváděna bez poštovného.
ALCHYMIE DUŠE
ALCHYMIE DUŠE - ŠKOLA ZŘENÍ / PRŮVODCE VYŠŠÍM VNÍMÁNÍM Dennis Klocek - anthroposof, umělec, vědec, zahradník a alchymista, v této knize ukazuje, jak může být latentní schopnost "zření" probuzena vědomými akty vůle a pravidelnou duchovní praxí. Jeho poznatky se zakládají na alchymické tradici a západní ezoterní stezce zasvěcení, kterou rozvinul Rudolf Steiner. Tato praxe bude pomáhat k porozumění alchymického obrazu cesty duše, vede nás na Alchymickou horu a k myšlení srdce. KNIHA JE NOVÁ
Výklady karet od Lidušky
Všichni se alespoň jednou ocitli na životní křižovatce a nevěděli, jak dál...stáli před rozhodnutím a potřebovali nasměrovat...chtěli znát důsledky svých rozhodnutí...chtěli bez zaujetí nahlédnout na některou z životních oblastí a nalézt příčinu opakujících se situací, problemů, nezdarů, ale i nemocí. Na tyto otázky dokážou odpovědět karty. Karty zavedou do minulosti, když je třeba ukázat příčiny. Umí projasnit současnost, neboť pravdivě ukáží věci tak, jak jsou a lze skrze ně nahlédnou do budoucnosti. Nabízím výklad tarotu - osobní rozbor vašeho života (lásky, partnerství, práce, financí, nasměrování) - hodina 1200 Kč, po telefonu nebo přes Skype 1000 Kč, emailem 300 - 1000 Kč podle počtu otázek. Objednávky přijímám na čísle nebo na emailu