inzerce, prodej, prodám, bazar

Babyliss Pro FX8700GE + Skeleton FX7870GE

Kategorie: Holící strojky

Zastřihovač vlasů + konturovací strojek Babyliss Pro.
Zakoupeno 1.1.2023, vyzkoušeno, top stav.
Prodám pouze jako komplet.
Osobně: Vysoké Mýto, nebo zásilkovna.
Babyliss Pro FX8700GE + Skeleton FX7870GE
Podobné inzeráty
BabylissMen
Zakoupený 20.08.20 v Německu. Účtenku mám. Zaruka je. Zastřihovač Babyliss. Ideální stav! Rozbaleno! Chcete správně pečovat o svůj vzhled? Zastřihovač vlasů a vousů BABYLISS zajistí perfektní úpravu vousů a výborný střih vlasů, tak si zajistíte bezchybný vzhled u vlasů i vousů. Je vhodný pro běžné využití doma či na cestách. Díky zabudovanému akumulátoru se dá používat kdekoliv, třeba i na cestách. V balení se nachází 5 nástavců. Po stoprocentním nabití se doba chodu zastřihovače BABYLISS dostává na 120 min. Takže zvládne i více, než jedno oholení. Plné nabití baterie trvá 120 min. Zastřihovací hlavice s minimální výškou střihu 1 mm se spolehlivě postará o přesné zastřižení vašich vlasů. Maximální délka střihu odpovídá 14 mm. BABYLISS MT890E je vybaven tlačítky pro snadné ovládání. Zastřihovač BABYLISS se nejvíce hodí pro muže. Nejdůležitější přednosti zastřihovače vlasů a vousů BABYLISS MT890E Zastřihovač vlasů a vousů BABYLISS zajistí bezchybnou úpravu vlasů a střih vousů Odstraní chloupky na jakékoliv části těla Využití pro něj najdete doma i na cestách Energii získává z akumulátoru Ovládání zastřihovače přes tlačítka Počet nástavců v balení: 5 BABYLISS MT890E zvládne minimální délku střihu 1 mm Zvládne maximální délku střihu 14 mm Při maximálním nabití zvládne fungovat 120 min Do maximální kapacity se nabije za 120 min Určení: pánské Další užitečné funkce zastřihovače BABYLISS MT890E Nástavce můžete snadno očistit vodou či mokrým hadříkem. Jelikož má voděodolnou konstrukci, tak jej s čistým svědomím můžete použít i ve vodě. BABYLISS MT890E je uzpůsoben pro omytí vodou.
Zastřihovač vlasů BABYLISS PRO 45
Zastřihovač vlasů BaByliss For Men PRO 45 má extra široké a pevné čepele z výjimečně pevné ocele. Díky Funkci TURBO je o 25% vyšší síla střihu. Zastřihovač umožňuje přesné nastavení střihu 0,8 – 3,6 mm a součástí balení je 8 střihacích nástavců: 3 – 25mm. Vlastnosti: - profesionální 45mm extra široké čepele - funkce TURBO: o 25% vyšší síla střihu - výjimečně pevná ocel čepele - přesnost 0,7 mm - přesné nastavení střihu 0,8 – 3,6 mm - 8 střihacích nástavců: 3 – 25mm - 37 pozic - 30 min použití bez nabití - LED indikátor nabití - akumulátorový strojek - doba nabíjení 8 hodin Strojek je v kompletním původním stavu. Používán příležitostně. pravděpodobně bych doporučil nabroušení, Ale čepel je v dobrém stavu. prodávám z důvodu přechodu na profi voděodolný. osobní převzetí v Praze 13. mrkněte i na mé další inzeráty, čistíme byt od nepoužívaných věcí.
Babyliss E956E
Prodám zastřihovač vlasů Babyliss , nevyužitý ,ještě v záruce
ZASTRIHOVAC  Babyliss men E974E
Uplne novy, nevybaleny, koupeny na , s fakturou, nevhodny darek .
Zastrihovac na vlasy
Prodam novy zastrihovac vousu a vlasu Babyliss aku,0,5-24mm.Kompletni orig baleni-pouze posdkozeny obal.Cena 499kc nepiste sms!Na sms nebudu reagovat!
Meridian  Zastřihovač vousů/vlasy
Meridian Zastřihovač vousů pro muže a ženy Zastřihovač vlasů a vousů pro muže a ženy Zastřihovač vousů a těla pro muže a ženy Zastřihovač bikin Onyx VLASY JSOU VLASY BEZ OHLEDU NA TO, KDE Bikini zastřihovač pro ženy nebo váš zastřihovač míčků pro muže. Naše produkty jsou navrženy pro vás bez ohledu na rasu, genderovou orientaci nebo vlasové potřeby. BARE BUZZ OR BUSH Zastřihovač vlasů milují ženy i muži. 600 úderů za minutu a dva chrániče holení proti škrábání z něj dělají perfektní dámský a pánský zastřihovač pro citlivé partie ZAŘÍZENÍ TAK, JAK CHCETE Pinoeing zahrnující dámskou a pánskou úpravu. Ať už to pro vás znamená cokoli, Meridian vám může pomoci toho dosáhnout. MISTR VŠECH ODBORŮ Zastřihovač těla pro muže a ženy, zastřihovač vousů pro muže, holicí strojek pro ženy a muže, zastřihovač obličeje pro muže, zastřihovač knírek a zastřihovač vousů pro muže. Zahajujeme novou éru, ve které jsou základní potřeby péče o sebe vyrobeny pro každého