inzerce, prodej, prodám, bazar

Balík oblečení na holčičku

Kategorie: Komplety

Prodám veliký balík oblečení na holčičku v TOP STAVU.Minimum je tam s pracím žmolíkem,ale bez děr a fleků.Kupované vše nové.Převážně značkové oblečení.Začiná to velikostí 62 a končí něco málo tam
hlavně velikost 62-68.Za celý balík si představuji 800 Kč je v něm 110 kusů oblečení.Oblečení na vyžádání pošlu do SZ rozfocené.
Balík oblečení na holčičku
Podobné inzeráty
Balík oblečení pro holčičku vel.  98
Prodám balík/set oblečení pro holčičku velikost 98 (2-3 roky). Oblečení je nošené, ve velmi dobrém stavu. Nyní čisté/vyprané, nekuřácké prostředí. Set obsahuje (8kusů): 3x tričko s dlouhým rukávem (zn. Takko, F&F), 1x riflové šaty, 1x vesta fleesová, 1x pyžamo (zn. Lupila), 1x svetýrek, 1x punčocháče (zn. C&A). Osobní odběr v Praze 8 - Bohnice, popř. metro Kobylisy. Zaslání přes zásilkovnu + 79 Kč či balíkovnou + 65 Kč. Prohlédněte si i mé jiné nabídky. V případě zájmu se dají sloučit a dopravné by bylo za jeden balík.
Balík oblečení pro holčičku vel. 74
Prodám balík/set oblečení pro holčičku velikost 74 (6-9 měsíců, většinu jsme nosily déle). Oblečení je nošené, ale v dobrém stavu. Nyní čisté/vyprané, nekuřácké prostředí. Set obsahuje (7kusů): 1x tričko krátký rukáv (zn. Takko), 1x klobouček (zn. H&M), 1x slabý slintáček či šáteček, 1x sukýnka, 1x kraťasový top (zn. Takko), 1x šatičky a 1x slabý svetýrek (zn. Takko). Osobní odběr v Praze 8 - Bohnice, popř. metro Kobylisy. Zaslání přes zásilkovnu + 79 Kč či balíkovnou + 65 Kč. Prohlédněte si i mé jiné nabídky. V případě zájmu se dají sloučit a dopravné by bylo za jeden balík.
Mix jaro/léto oblečení na holčičku vel. 116, 5-6 let
Prodám mix oblečení na holčičku 5-6 let (vel. 116), viz foto. Přes 70 kusů oblečení. Z toho: 1.a 2.foto: veškeré oblečení dohromady 3.foto: jarní růžová bunda s kapucí, letní červená bunda s kapucí, červená šusťáková souprava, černý svetr, fialová mikina, vesta, zelená halenka s dlouhým rukávkem, 1x pyžamko s dlouhým rukávkem (světlý vrchní díl s jednorožci a hvězdičkami – není to na obrázku moc vidět, a černý spodní díl s hvězdičkami), plavky přikládám k donošení. U všech oblečení je zip funkční. 4.foto: 25x tričko s krátkým rukávem, 11x tílka a halenky bez rukávku nebo na ramínka 5.foto: 9x kalhoty, tepláky, elasťáky, 1x ¾ elasťáky a 5x kraťásky 6.foto: 3x šaty, 10x sukně, motýlkový komplet přikládám k donošení (jsou to kalhoty spojené s tričkem na ramínka) 7.foto: připravené oblečení k předání – je to velký pytel. Preferuji osobní odběr Újezd u Brna a okolí, možný i odběr v Brně.
Balík oblečení pro holčičku vel. 86 včetně vesty
Prodám balík značkového oblečení pro holčičku vel.86. Balík obsahuje podzimní vestu, 2x džínové šaty, kalhoty, mikinu, 4x triko dl.rukáv, rolák dl.rukáv, noční košili, 3x triko kr.rukáv, kraťasy, sukni, 2x body dl.rukáv. Vše v pěkném stavu. Značky H&M, C&A, Lupilu(Lidl), Trendy, Wolf, Cherokee atd. Doprava dohodou. Mám i další inzeráty.
Balík oblečení pro holčičku vel.68
Prodám balík značkové oblečení pro holčičku vel. 68.Balík obsahuje džínovou bundičku, kalhoty, 2xoveral, triko dl.rukáv, triko kr.rukáv, tepláčky, 2x kombinovatelná souprava.Značky Mothercare, Disney atd. V pěkném stavu. Doprava dohodou.Mám i další inzeráty.
Balík oblečení pro holčičku vel.74 včetně zimní bundy
Prodám balík značkového oblečení pro holčičku vel.74. Balík obsahuje zimní bundičku (Cherokee), džínovou bundičku a mikinu s kapucí (Zara), zimní svetřík se stojáčkem (Zara), džínové šaty s tričkem s krátkým rukávem (Trendy), soupravu tepláků a mikiny s kapucí (Marks and Spencer), 2x džínové kalhoty, 2x plátěné kalhoty, 2x tepláky, 1x kraťasy, 3x body dlouhý rukáv, 1x body krátký rukáv, 1x tričko dlouhý rukáv, 2x čepice, 2x rukavice.Další značky H&M, C&A atd.Vše v moc pěkném stavu.Doprava dohodou.Mám i další inzeráty.