inzerce, prodej, prodám, bazar

Balkonový stolek - police na zábradlí

Kategorie: Zahradní nábytek

Prodám v Olomouci balkonový stolek - polici ze dřeva s dvojím nátěrem lakem. Stolek se nasazuje na balkonové zábradlí o maximální šířce 5 cm. Šířka stolku 77 cm, hloubka 38 cm (bez ohrádky). Prodávám za pořizovací cenu. Stolek nebyl skoro vůbec používán.
Balkonový stolek - police na zábradlí
Podobné inzeráty
Sada 10 ks hliníkových profilů na zábradlí, balkóny
Nové schodišťové sloupky, profily na zábradlí. Tato kovová vřetena měří 110 cm na délku a 1,3 cm na šířku, která se hodí pro většinu rámů zábradlí. Čtvercový tvar a matná černá barva vám vytvoří krásnou terasu nebo zábradlí na verandu. Sloupky jsou široce používány venku nebo uvnitř, vhodné pro palubu, schodiště, zábradlí, verandy, dvůr, balkon a další místa, která potřebují ochranu plotem. Je kompatibilní s dřevěnou a kompozitní palubou. Osobní předání Havířov nebo DPD.V případě zájmu pište prosím výhradně do e-mailu, odpovím, na telefonáty nereaguji, děkuji.
Balkónový set
Balkónový set, stolek dvě židle, skládací
Balkonový set
Prodám balkonový set , materiál smrk o síle 4 cm , pouze stolová deska 3,5 cm . Lavice s opěrkou délka 90 cm - cena 1.500 Kč , Stůl 90 x 70 cm - cena 1.500 Kč . Dále také židle 1.100 Kč a stolička 900 Kč . Rozměry dle vašeho přání . Při odběru většího množství sleva možná . Doprava po dohodě možná .
Balkonový set Teak
Balkonový set Teak rozkládací stůl 60/60cm 2x židlička možno i více kusů NE SMS dekuji cena za sestavu je 2999,-Kč inzerat platí do smazání
Modrý balkonový set nový
Prodam nevyuzity krasny balkonovy set v modre barve. PC 2600 Kc.
Zavesny stolek/police
Závěsný, plně funkční stolek/police. Stav viz foto. Předání v Praze