inzerce, prodej, prodám, bazar

Bambusový regál se dvěma šuplíky Wenko Bamboo

Kategorie: Koupelny

Prodám použitý, zachovalý regál do koupelny. Kupovaný na bonami.

- stav viz foto
- osobní předání Hradec Králové/Brno
Bambusový regál se dvěma šuplíky Wenko Bamboo
Podobné inzeráty
Náhradní wc hlavice Wenko
Náhradní wc hlavice Wenko černá průměr 7,5cm s adaptérem 2ks. Obě nové, nepoužité, jedno balení má rozstřižený obal. Důvod prodeje nevyhovující hlavice. Cena za obě hlavice.
Bambusový regál
Skvělý praktický regál z bambusu do koupelny, perfektní stav, používaný necelý rok, vejde se hodně věcí, skvělý stav. Pouze osobní odběr!!! V případě zájmu volejte prosím.
NOVÝ Songmics bambusový skládací stolek do vany
Prodám úplně nový nepoužitý skládací/rozkládací bambusový stolek do vany. Přizpůsobí se velikosti vany. Pro notebook, tablet nebo telefon. Pohyblivé misky pro mýdlo, víno, svíčku atd. Materiál: bambus Nosnost: 3 kg Rozměry: 75–109 × 4,5 × 23 cm Hmotnost: 1,96 kg Volejte nebo pište. NEPOSÍLÁM NA DOBÍRKU, ale pouze osobní odběr nebo po platbě předem přes DPD (+140Kč). Sledujte i moje další inzeráty :-)
Vysouvací bambusový koš na prádlo
Prodám vysouvací bambusový koš na prádlo, málo používaný, jako nový. Původní cena 1389 Kč.
Koupelnový set fialový
Prodám koupelnový set: 2x skřínka s umyvadly včetně baterií, jedna vyšší skřínka s 2 šuplíky a poličkami, jedna nižší skříňka se 3 šuplíky. Vše je používané, ale třeba někomu ještě poslouží. Šuplíky pod umyvadly vykazují známky používání, pojezdy šuplíků nutno vyměnit. Pouze osobní předání. Nutno vidět.
držák na ručníky 2 ramena
Černý držák, materiál kov. Nikdy nepoužit, původní cena 799 Kč Značka Wenko Délka - 48 cm Osobní předání/Zásilkovna