inzerce, prodej, prodám, bazar

Barevný televizor

Kategorie: Televizory

Prodám barevný televizor značky LG, úhlopříčka 50 cm, funkční.
Barevný televizor
Podobné inzeráty
Televizory
Televizor Luxtronic - 1000 Kč Televizor Philips - 600 Kč Televizor Tesla - 300 Kč Televizor Panasonic - 300 Kč Televizor Philips - klasický - 300 Kč 2x televizor LCD - 900 Kč Televizor Changhong - 240 Kč
Televizor LG OLED55G2 4K UHD - REZERVOVÁNO
Nabízím k prodeji 4K UHD televizor LG OLED55G2. Jedná se o model řady LG Gallery Design určený primárně pro montáž na stěnu. Držák na stěnu je součástí originálního příslušenství. Televizor kromě svého designu nabízí také špičkový obraz a zvuk, a dále disponuje velmi rychlým přístupem ke streamovacím a dalším aplikacím. Televizor byl zakoupen 02/2023 v prodejně Datart a je v bezvadném stavu. Na televizor je stále 23 měsíců záruka + 5 let záruka na panel. Pouze osobní předání na Praze 8. V případě zájmu televizor rád předvedu v zapnutém stavu. Důvod prodeje pořízení televizoru s větší obrazovkou.
50" 126cm LG 4K Smart TV LG 50UQ8000, 2022, Direct LED
Nová televize LG 4K Smart TV 50UQ8000 s magickým ovladačem. Novinka 2022. PC 15´146,-Kč. Záruka do 16/3/25. Skutečné 4K 4K rozlišení znamená 8 milionů pixelů a neuvěřitelně detailní obraz, který překonává vše, co jste doposavad zažili. Minimalizované rámečky Nádherně tenký design a minimalizované rámečky znamenají, že se televizor stane ozdobou interiéru. Procesor α5 Gen5 AI Mozkem televizoru je supervýkonný procesor α5 Gen5 AI využívající hluboké učení pro vylepšení obrazu i zvuku. Technologie vylepšení obrazu TV dokáže přepočítat obsah v nižší kvalitě a vylepšit ho prostřednictvím upgradu detailů a barev pro tu nejlepší podívanou za každé situace. ThinQ AI Protože tento televizor podporuje i inteligentní technologii LG AI ThinQ, může se stát středobodem vašeho domova. Prostřednictvím televize totiž můžete ovládat celou řadu chytrých zařízení pomocí rozpoznávání pokynů v přirozené řeči. Apple AirPlay Televizor je kompatibilní i se službami Apple AirPlay a HomeKit, které usnadní spolupráci se zařízeními Apple. Můj profil Přihlaste se ke svému účtu a užívejte si doporučený obsah přímo vám na míru. Upozornění na sport Jistě navíc oceníte praktickou funkci Sportovní upozornění, která vás informuje o všem podstatném, co se týká vašeho oblíbeného týmu. webOS Televizor díky systému webOS přináší spoustu možností – včetně přístupu do online streamovacích platforem, jako je Nettflix, Apple TV+, Prime Video a další. HDR10 Pro Vylepšením technologie dynamického rozsahu dospělo LG k funkci HDR 10 Pro. Ta chytře optimalizuje jas a vylepšuje barvy pro co nejreálnější výsledky. Herní funkce Herní zážitky znásobí u hráčů oblíbené a důležité funkce, jako je Game Dashboard & Optimizer a HGiG. Cloudové hraní Služba Google Stadia přináší možnost zahrát si na TV okamžitě tisíce her, aniž by byl potřeba další nákladný hardware. Televizor podporuje také cloudovou herní platformu NVIDIA GeForce Now, díky níž si můžete užívat nejnovější PC hry přímo v televizi bez nutnosti zakupovat další drahý hardware. Obraz: 50" 126 cm, 4K Ultra HD, Direct LED, HDR10 PRO, HLG, 50/60Hz, Active HDR Audio: Ultra Surround, Dolby Digital, 20W Výstupy: optický Vstupy: 3x HDMi 2.0, HDMI ARC, 2x USB 2.0, CI slot, LAN (ethernet) Smart: HbbTv, int. prohlížeč a aplikace (Voyo, Youtube, Netflix a další), Bluetooth, AirPlay, Wi-Fi, zrcadlení obrazu, Miracast, OS WebOS, DLNA, Timeshift, PVR, přehrávání multimédií z USB/HDD, FastScan, ovládání hlasem, Magic chytrý ovladač, ALLM, herní režim. Více info: bmwacs7l@,
26" Hyundai LLH 26924 DVDR
Prodám použitý televizor Hyundai LLH 26924 DVDR včetně ovladače. Případné foto zašlu. Popis: 26" Hyundai LLH 26924 DVDR Vynikající televizor v kompaktním provedení, který splní daleko více, než byste od něj očekávali. Disponuje totiž vestavěným DVD přehrávačem, který bez problémů zastane funkci samostatného stolního přehrávače, integruje v sobě televizní tuner pro příjem digitálního pozemního vysílání v SD i HD kvalitě a zaujme speciální funkcí nahrávání na připojený USB flash disk či rovnou externí USB HDD. Z připojených USB zařízení je rovněž možné multimediální obsah několika formátů přehrávat. Televizor je ideální jako ucelené řešení do malých bytů, dětských pokojů či kuchyní. Televizor využívá úhlopříčkou obrazovky 26" (66 cm) s rozlišením 1366 na 768 a výtečnými pozorovacími úhly 178 stupňů. Obrazovka je však HD Ready, neboli připravena na HDTV vysílání 1080i/p. O čistý a ostrý obraz se postará hřebenový filtr. Doba odezvy činí svižných 5 ms, a tak televizor nebude mít problém s kvalitním zobrazením rychlých scén při sledování akčních filmů, sportovních přenosů nebo při hraní her. Dostatečnou audio reprodukci při sledování televizních pořadů a filmů z optických disků zajistí dvojice skrytých reproduktorů NICAM stereo o celkovém výkonu 12 W. Rozměry a hmotnost - Šířka: 64,7 cm - Výška: 46,3 cm - Hloubka: 18 cm - Výška bez podstavce: 41,2 cm - Hloubka bez podstavce: 5,8 cm - Hmotnost: 6,9 kg - VESA uchycení: 100×100 Úhlopříčka a rozlišení - Úhlopříčka: 26" (66,04 cm) - Obrazovka: Technologie LED Barva - Barva: Černá Osobní předání v okolí Opavy případně zboží zašlu přes dopravní službu (neposílám na dobírku).
Predám farebný televízor SHANGHAI - model Z647-1A
Predám 35-ročný zahraničný analógový farebný televízny prijímač SHANGHAI - model Z647-1A s uhlopriečkou obrazovky 44,5 cm zakúpený v roku 1989 v obchodnom dome Prior. Buď pre zberateľa alebo na súčiastky. Televízor má 2 teleskopické antény dlhé 110 cm a 8 kanálov pre prepínanie + 1 kanál pre video vstup. Televízor nie je osadený diaľkovým ovládaním. Len manuálne ovládanie prepínania kanálov na prednom paneli - svietiace svetlozelené diódové číselníky. Ale po pripojení VIDEO-rekordéra, DVD-rekordéra alebo DVB-T set-top boxu sa dá prepínať cez ich diaľkové ovládanie (napojenie cez anténny kábel / RF modulátor na vstupnom prijímači). Rozsah prijímaných kanálov - VHF 1. - 12. kanál, UHF 21. - 60. kanál. Televízor má anténny vstup 75 Ohm a aj vstup AUDIO - 2x cinch a vstup VIDEO - ale ide o 2 staršie video konektory podobné anténnemu konektoru. SCART ešte vtedy neexistoval. Na prednom paneli má ešte 1 jack 3,5 mm pre slúchadlá a 1 jack 3,5 mm pre nahrávanie na magnetofón. K televíznemu prijímaču je aj originálny návod na obsluhu + schéma pre opravy. Má krásne farby obrazu, len nechce nabehnúť - hneď vypne (buď studený spoj alebo kondenzátor). Opravovaný bol len jedenkrát pred cca 25 - 30 rokmi - a to výmena kondenzátora. Foto je z internetu, ale televízor vyzerá rovnako. V prípade záujmu píšte na formulár nižšie.
Sony Bravia KDL-26U2000 - LCD televize 66cm
Nabízím zachovaný a málo používaný televizor značky sony s originálním obalem a manuálem. Televizor je plně funkční a bez závad, prodávám protože televizor pro mne nemá využití a snad se bude někomu hodit. Preferuji nejvíce osobní převzetí pokud jste z Brna a okolí. Na možnosti doručení se ale můžeme domluvit. LCD televizor SONY KDL-26U2000 - Televizor LCD BRAVIA řady U s uhlopříčkou 66 cm a rozlišením 1366 x 786 pixelů a odezvou 8ms. Integrovaný digitální televizní tuner DVB-T (přijímá též analogový). 1 čipový procesor obrazu s vysokým výkonem. Hřebenový filtr 3D. Zvuk Virtual Dolby® Surround Sound. Digitální vstup HDMI - high definition(HD)re­ady, vybavený DVB-T tunerem pro příjem digitálního pozemního vysílání a CI slotem pro dekódovací karty.