inzerce, prodej, prodám, bazar

Baskytara Dillion ,,V" series

Kategorie: Strunné nástroje

PRODÁM baskytaru Dillion ,,V" series, dle vzoru kytary Brian May, tělo mahagon, krk mahagon, hmatník palisandr, snímače: 3x bass single, elektronika: 6x přepínač pro kombinaci snímačů. Po dohodě mohu přidat polstrovaný obal Ritter a ,,A" stojan.
Baskytara Dillion ,,V" series
Podobné inzeráty
Dillion kytara V Series
Dillion V Series, inspirováno modely PRS, průběžný dvouoktávový, štíhlý krk, (24 pražců), nizoučký dohmat po celé délce, naprosto rovný, plovoucí tremolo bez zámků, žádné ťukance. Řemeslně pěkně provedený nástroj, přenechám za 6500 se Seymour Duncan snímačem u kobylky, (tuším SH 5), nebo za 5000,- s původními snímači. Které nejsou vůbec špatné.
Baskytara Yamaha RBX 374
Dobrý den, prodám baskytaru značky Yamaha s příslušenstvím. Modelová řada RBX již na první pohled zaujme svým atraktivním vzhledem. Pokud je zapojíte do aparátu, zjistíte, že mezi její hlavní přednosti patří pevný a hutný tón posazený v nižších frekvencích. Díky ergonomicky tvarovanému tělu, do ruky dobře sedícímu krku a chytrému spojení krku a těla se na RBX hraje opravdu pohodlně, kvalitní snímače a elektronika pak nástroji dávají perfektní zvuk. Tělo tohoto nástroje je vyrobeno z olše. Šroubovaný krk je vyroben z javoru. Tak lze dosáhnout opravdu dlouhého sustainu a vyrovnaného tónu. Hmatník je palisandrový a na menzuře 864 milimetrů nalezneme 24 pražců. Baskytara je osazena dvěma snímači, a to humbuckery. K nastavení zvuku lze používat Master Volume, Balancer a 2 pásmový ekvalizér. Elektronika je aktivní. Struny jsou ukotveny v pevné kobylce, jejíž kameny jsou speciálně modelované, aby se maximalizoval sustain a minimalizovala možnost prasknutí. Ladící mechaniky jsou typu Die-Cast. Yamaha RBX 374 je nástroj, který Vás rozhodně nezklame. Kvalita materiálů, preciznost zpracování a unikátní zvuk, kterými Yamaha proslula, jsou zde zkrátka samozřejmostí. Technické údaje • elektrická baskytara • počet strun: 4 • tělo: olše • krk: javor, šroubovaný • hmatník: palisandr • menzura: 864 mm • počet pražců: 24 • radius: 250 mm • snímače: 2x humbucker • ovládání: Master Volume, Tone, 2 pásmový EQ • aktivní elektronika • kobylka: pevná Původní cena baskytary 5490,- Na prodej: - Baskytara Yamaha - Stojan - Zamykací kufr Rockcase - 2x nové struny Warwick - Popruh Ernie Ball - ladička Sabine - kytarový sluchátkový zesilovač Alber Classic Rock AMP Prodávám pouze jako celek. V případě zájmu volejte.
Bassové komba a baskytara
Prodám nevyužitou soupravu Basové kombo 60W + Elektrická baskytara Ibanez GSR200-BK Black Cenna 5500,- rychlé jednání sleva Jiří Ryp Strakonice preferuji osobní odběr Ibanez GSR200-BK Black Elektrická baskytara ze série GSR - Soundgear, 4-strunná, tělo vyrobeno ze dřeva agathis, šroubovaný javorový krk s radiusem 305mm, palisandrový 22-pražcové hmatník, snímače 2x Ibanez PSNDJ + PSNDP, aktivní elektronika Phat II s ovládáním 2x Volume, Tone, Active Bass Boost, Ibanez ladící mechaniky, kobylka B-10 s ukotvením strun, chromový hardware, provedení Black. Basové kombo 60W s compressorem Výkon: 60W RMS. 12“ Speaker. Jack pro BAs kytaru. 3-Band EQ (výšky středy basy). Volum regulátor. Kompresor pro pevný a vyvážený tón. Stereo vstup pro CD- MP3-Player. Výstup pro sluchátka. Rozměr 50x45x28
Baskytara Epiphone Thunderbird IV VINTAGE SUNBURST + kombo B
Baskytara Epiphone Thunderbird IV VINTAGE SUNBURST + kombo Belcat 35W. Pouze SMS prosím.
Baskytara - Yamaha TRBX304 - V ZÁRUCE
- Baskytara je rozbalená, ale nebylo na ni hráno. - Stále jsou na ní nataženy originální struny. - Zakoupená byla 30. 1. 2023, prodávám včetně faktury. - Možné je pouze osobní předání v Liberci nebo v Praze. - Prodávám i s popruhem MONO Warsaw v hodnotě 1155 Kč.
Baskytara Ibanez + příslušenství
Baskytara Ibanez, nutno se podívat na elekriku (jeden kolík zlobí na hru nemá vliv). K base je 20W basové kombo + malé “domácí” kombíčko pro odposlech, obal na záda, stojánek, popruh přes rameno, ladička, trsátka, zdrojový kabel ke kombu, kabel k base, bezdrátový set kombo kytara. Dále nabízím neoriginální iRing (propojí se kytara, telefon, sluchátka a přes aplikaci využíváte efekty apod.)upřednostňuji prodej jako celek