inzerce, prodej, prodám, bazar

Baskytara Yamaha RBX 374

Kategorie: Strunné nástroje

Dobrý den, prodám baskytaru značky Yamaha s příslušenstvím.

Modelová řada RBX již na první pohled zaujme svým atraktivním vzhledem. Pokud je zapojíte do aparátu, zjistíte, že mezi její hlavní přednosti patří pevný a hutný tón posazený v nižších frekvencích. Díky ergonomicky tvarovanému tělu, do ruky dobře sedícímu krku a chytrému spojení krku a těla se na RBX hraje opravdu pohodlně, kvalitní snímače a elektronika pak nástroji dávají perfektní zvuk.

Tělo tohoto nástroje je vyrobeno z olše. Šroubovaný krk je vyroben z javoru. Tak lze dosáhnout opravdu dlouhého sustainu a vyrovnaného tónu. Hmatník je palisandrový a na menzuře 864 milimetrů nalezneme 24 pražců.

Baskytara je osazena dvěma snímači, a to humbuckery. K nastavení zvuku lze používat Master Volume, Balancer a 2 pásmový ekvalizér. Elektronika je aktivní.

Struny jsou ukotveny v pevné kobylce, jejíž kameny jsou speciálně modelované, aby se maximalizoval sustain a minimalizovala možnost prasknutí. Ladící mechaniky jsou typu Die-Cast.

Yamaha RBX 374 je nástroj, který Vás rozhodně nezklame. Kvalita materiálů, preciznost zpracování a unikátní zvuk, kterými Yamaha proslula, jsou zde zkrátka samozřejmostí.

Technické údaje
• elektrická baskytara
• počet strun: 4
• tělo: olše
• krk: javor, šroubovaný
• hmatník: palisandr
• menzura: 864 mm
• počet pražců: 24
• radius: 250 mm
• snímače: 2x humbucker
• ovládání: Master Volume, Tone, 2 pásmový EQ
• aktivní elektronika
• kobylka: pevná


Původní cena baskytary 5490,-

Na prodej:
- Baskytara Yamaha
- Stojan
- Zamykací kufr Rockcase
- 2x nové struny Warwick
- Popruh Ernie Ball
- ladička Sabine
- kytarový sluchátkový zesilovač Alber Classic Rock AMP

Prodávám pouze jako celek.

V případě zájmu volejte.
Baskytara Yamaha RBX 374
Podobné inzeráty
Bassové komba a baskytara
Prodám nevyužitou soupravu Basové kombo 60W + Elektrická baskytara Ibanez GSR200-BK Black Cenna 5500,- rychlé jednání sleva Jiří Ryp Strakonice preferuji osobní odběr Ibanez GSR200-BK Black Elektrická baskytara ze série GSR - Soundgear, 4-strunná, tělo vyrobeno ze dřeva agathis, šroubovaný javorový krk s radiusem 305mm, palisandrový 22-pražcové hmatník, snímače 2x Ibanez PSNDJ + PSNDP, aktivní elektronika Phat II s ovládáním 2x Volume, Tone, Active Bass Boost, Ibanez ladící mechaniky, kobylka B-10 s ukotvením strun, chromový hardware, provedení Black. Basové kombo 60W s compressorem Výkon: 60W RMS. 12“ Speaker. Jack pro BAs kytaru. 3-Band EQ (výšky středy basy). Volum regulátor. Kompresor pro pevný a vyvážený tón. Stereo vstup pro CD- MP3-Player. Výstup pro sluchátka. Rozměr 50x45x28
Baskytara - Yamaha TRBX304 - V ZÁRUCE
- Baskytara je rozbalená, ale nebylo na ni hráno. - Stále jsou na ní nataženy originální struny. - Zakoupená byla 30. 1. 2023, prodávám včetně faktury. - Možné je pouze osobní předání v Liberci nebo v Praze. - Prodávám i s popruhem MONO Warsaw v hodnotě 1155 Kč.
Baskytara Epiphone Thunderbird IV VINTAGE SUNBURST + kombo B
Baskytara Epiphone Thunderbird IV VINTAGE SUNBURST + kombo Belcat 35W. Pouze SMS prosím.
Baskytara Ibanez + příslušenství
Baskytara Ibanez, nutno se podívat na elekriku (jeden kolík zlobí na hru nemá vliv). K base je 20W basové kombo + malé “domácí” kombíčko pro odposlech, obal na záda, stojánek, popruh přes rameno, ladička, trsátka, zdrojový kabel ke kombu, kabel k base, bezdrátový set kombo kytara. Dále nabízím neoriginální iRing (propojí se kytara, telefon, sluchátka a přes aplikaci využíváte efekty apod.)upřednostňuji prodej jako celek
Baskytara IV Thunderbird Epiphone
Baskytara Epiphone Thunderbird, hutný zvuk,bez obalu,nyní struny Addario / nové. Dobrý stav,málo používanná, r.2018 koupena nová.
Baskytara Cort GB54 JJ OW
Baskytara Cort Používaná, bez závad, škrábanců. Vše plně funkční. Pasivní elektronika Přidám měkký obal Thomann a zámky na popruh. Koupeno zde: