inzerce, prodej, prodám, bazar

Basove kombo Dynacord

Kategorie: Zvuková technika

Prodám basové kombo Dynacord Reference 3000
300W 4x10" ,11pásmový EQ,Compressor,Možnost Biamp,
zesilovač má vyměněny kondenzátory (nichicon).
rychlé jednání sleva.
Basove kombo Dynacord
Podobné inzeráty
DYNACORD PM 1000
Nabízím profi mix se zesilovačem Dynacord Powermate 1000. Nevídaný stav, velmi málo používaný, nutno vidět. Originální kryt Dynacord. V případě zájmu a dohody přidám orig. case Dynacord a manuál CZ k obsluze. Made in Germany.
Basové kombo SWR 400W
Legendární basové kombo SWR Prodám legendární USA basové kombo 400W včetně zabudované rackové ladičky Korg pitchblack pro. Jedná se o limitovanou výroční sérii.Bylo vyrobeno jen několik kusů. Boskovice, Brno.
Basové kombo Peavey TNT 115 BW
Univerzální basové kombo s repro Black Widow (150W), které se bez problémů prosadí v kapele od rocku po country. Perfektní zvuk a možnost jeho nastavení díky EQ. Zabudovaný chorus a crossover. Dodělány kolečka pro snadnou přepravu. Kombo nemá původní krycí mŕížku. Možnost kontroly originality repra při prodeji.
Kombo KUSTOM Sienna 30 PRO
Prodám kombo KUSTOM Sienna 30 PRO pro elektro/akustickou kytaru. Repro 1x 10", výkon 30 W, výstup pro sluchátka, věrný čistý zvuk. Vhodné pro kytaru i zpěv, 14 kg. Kombo určené primárně muzikantům, kteří touží po ozvučení akustické kytary (případně jiného akustického nástroje) a zpěvu zároveň. Kombo nabízí špičkovou kvalitu zvuku. Kombo je nepoškozené, plně funkční v TOP stavu. Důvod prodeje přechod na výkonnější verzi.
Basové kombo Fender Rumble 25
Prodám basové kombo Fender Rumble s výkonem 25 W. Plně funkční, málo používané v době, kdy jsem ke kytaře hrál na basu, teď už stejně všechno jedu přes Apollo (přes počítač). Objevil jsem ho v garáži a rozhodl se, že ho radši pošlu dál. Jediná vada na kráse je koroze na jednom kovovém rohu, viz foto. Možné předání v Praze nebo v pardubickém kraji.
Basové kombo 30W
Prodám malé basové kombo ZAR B - 15 SE 30W Vhodné pro začátečníky, kteří nejsou zvukově nároční. Ideální do paneláku. Výhodou je vstup na sluchátka + doprovod melodie