inzerce, prodej, prodám, bazar

Bassové komba a baskytara

Kategorie: Strunné nástroje

Prodám nevyužitou soupravu Basové kombo 60W + Elektrická baskytara Ibanez GSR200-BK Black
Cenna 5500,- rychlé jednání sleva
Jiří Ryp Strakonice preferuji osobní odběr
Ibanez GSR200-BK Black
Elektrická baskytara ze série GSR - Soundgear, 4-strunná, tělo vyrobeno ze dřeva agathis, šroubovaný javorový krk s radiusem 305mm, palisandrový 22-pražcové hmatník, snímače 2x Ibanez PSNDJ + PSNDP, aktivní elektronika Phat II s ovládáním 2x Volume, Tone, Active Bass Boost, Ibanez ladící mechaniky, kobylka B-10 s ukotvením strun, chromový hardware, provedení Black.

Basové kombo 60W s compressorem
Výkon: 60W RMS. 12“ Speaker. Jack pro BAs kytaru. 3-Band EQ (výšky středy basy). Volum regulátor. Kompresor pro pevný a vyvážený tón. Stereo vstup pro CD- MP3-Player. Výstup pro sluchátka. Rozměr 50x45x28


Bassové komba a baskytara
Podobné inzeráty
Baskytara Yamaha RBX 374
Dobrý den, prodám baskytaru značky Yamaha s příslušenstvím. Modelová řada RBX již na první pohled zaujme svým atraktivním vzhledem. Pokud je zapojíte do aparátu, zjistíte, že mezi její hlavní přednosti patří pevný a hutný tón posazený v nižších frekvencích. Díky ergonomicky tvarovanému tělu, do ruky dobře sedícímu krku a chytrému spojení krku a těla se na RBX hraje opravdu pohodlně, kvalitní snímače a elektronika pak nástroji dávají perfektní zvuk. Tělo tohoto nástroje je vyrobeno z olše. Šroubovaný krk je vyroben z javoru. Tak lze dosáhnout opravdu dlouhého sustainu a vyrovnaného tónu. Hmatník je palisandrový a na menzuře 864 milimetrů nalezneme 24 pražců. Baskytara je osazena dvěma snímači, a to humbuckery. K nastavení zvuku lze používat Master Volume, Balancer a 2 pásmový ekvalizér. Elektronika je aktivní. Struny jsou ukotveny v pevné kobylce, jejíž kameny jsou speciálně modelované, aby se maximalizoval sustain a minimalizovala možnost prasknutí. Ladící mechaniky jsou typu Die-Cast. Yamaha RBX 374 je nástroj, který Vás rozhodně nezklame. Kvalita materiálů, preciznost zpracování a unikátní zvuk, kterými Yamaha proslula, jsou zde zkrátka samozřejmostí. Technické údaje • elektrická baskytara • počet strun: 4 • tělo: olše • krk: javor, šroubovaný • hmatník: palisandr • menzura: 864 mm • počet pražců: 24 • radius: 250 mm • snímače: 2x humbucker • ovládání: Master Volume, Tone, 2 pásmový EQ • aktivní elektronika • kobylka: pevná Původní cena baskytary 5490,- Na prodej: - Baskytara Yamaha - Stojan - Zamykací kufr Rockcase - 2x nové struny Warwick - Popruh Ernie Ball - ladička Sabine - kytarový sluchátkový zesilovač Alber Classic Rock AMP Prodávám pouze jako celek. V případě zájmu volejte.
kytara včetně komba a podstavce + kabely
prodám el. kytaru HARLEY BENTON vč. komba a podstavce. Aktivní snímače, kostěný pražec, seřízena výborný stav
Elektrická kytara + modelingové kombo
STÁLE V PRODEJI Prodám elektrickou kytaru JACKSON JS11 Dinky AR MBL a modelingové kombo JOYO DC-30. Kytara i kombo jsou v dobrém stavu, celkem jsem nahrál max. 50 hodin, takže je vše skoro jak nové. Z toho důvodu kytaru prodávám, nemám na to bohužel čas. Součástí je propojovací kabel a stojan na kytaru. Pořizovací cena kytary v roce 2019 byla 3 695 Kč a komba 2 270 Kč. Nyní je pořizovací cena stejné kytary 4 390 Kč a komba 3 290 Kč. Celý set prodám za 5 500 Kč. Kytaru se stojanem prodám zvlášť za 4 000 Kč. Kombo prodám zvlášť za 2 500 Kč. Předání pouze osobně. Kytara: Kombo:
Marshall DSL40C -- lampové kombo 40W -- Nové / Rozbaleno
Dvoukanálové celolampové kytarové kombo s výkonem 40W. Kombo je osazeno 12" reproduktorem značky Celestion. Kromě 3 pásmového EQ, funkci presence a resonance zde najdete i bypassovatelnou efektovou smyčku, mid boost a výkonovou brzdu, která sníží výkon ze 40W na 20W. V předzesilovač vás čekají 4 elektronky 12AX7 a koncovou sílu se starají dvě EL34ky. Představení komba: Technické údaje - kytarové celolampové kombo - 2 kanály, 4 zvukové módy - spínač Tone Shift - digitální reverb - rozměry: 621 x 490 x 252 mm - váha: 22,85 kg Na plnou funkčnost komba poskytnu osobní záruku 3 měsíce na vyzkoušení. Prodávám jako rozbaleno - kombo je nové, bylo pouze vystavené a příležitostně zkoušené na dnes již uzavřené prodejně, jinak ale nehrané. Kompletní a originální balení. --- Doprava vzhledem k velikost pouze kurýrem DPD/GLS za 139 Kč nebo nejlépe osobně. Dopravné na Slovensko a po EU na dotaz, platba lze i v EUR SEPA. Pište prosím na email či formulář níže, na telefonu bývám dostupný vzácně.
Bas kytara a basové kombo
Prodám bas kytaru vč basového komba, vše plně funkční a v krásném stavu cena za vše komplet vč kabeláže, pozdra, kytary, komba a stojanu.
Baskytara Epiphone Thunderbird IV VINTAGE SUNBURST + kombo B
Baskytara Epiphone Thunderbird IV VINTAGE SUNBURST + kombo Belcat 35W. Pouze SMS prosím.