inzerce, prodej, prodám, bazar

Batoh 30L nový, nepoužitý, pevná látka s polstrováním

Kategorie: Turistika, horolezectví

Prodám pěkný kvalitní zcela nový batoh o objemu 30 l (přiměřená velikost jako sudentský batoh). Vhodný jako studentský batoh, ale i na turistiku a výlety. Je oděru vzdorný a ošetřený zátěrem DWR, který podporuje nepromokavost batohu. Má někokolik praktických kapes a polstrovanou kapsu na notebook. Příjemné polstrování na zádech a popruhů zajišťuje, že se tento batoh nosí pohodlně. Všechny vnější stěny jsou pevnější (více vrstev látky, vnější i vnitřní vrstva a stěna po obvodu a na zádech a na dnu je šikovně polstrovaná mězi vnější a vnitřní látkou) a toto dobře chrání věci uvnitř, jako například notebook.


Objem: 30L (optimální velikost)
Kapsa na notebook uvnitř do vel. 14,1"
Batoh má 3 části se zipem (1 velká s kapsou na notebook, 2 menší)
Uvnitř jedně menší části jsou 3 kapsičky malé na drobnější věci, peněženku.
Síťované kapsy na pití
Povrchová úprava DWR zajišťují nepormokavost.
prsní spojka s píšťalkou
Batoh 30L nový, nepoužitý, pevná látka s polstrováním
Podobné inzeráty
Batoh Axon 30l
Prodam zcela novy batoh zn. Axon 30l, vyztuzena zada, integrovana plastenka, fixacni popruhy a spousta kapes a regulaci. Vyborny batoh, ale pro me prilis velky, nevyuziji.
Prodám turistický batoh 30l
Dobrý den, prodám turistický batoh Pinguin Fly 30l v modré barvě. Lehký jednokomorový batoh s dvěma kapsami ve víku a dvěma kapsami na bocích batohu. Odnímatelný bederní pás, kapsa a otvor pro vývod pitného vaku, integrovaná pláštěnka. Párkrát nošený s běžnými oděrkami dle foto. Cena 900Kč.
Outdoor batoh Loap, Daikine, Lonsdale, SunSing, fotobrašna H
Stylový batoh Burton 650kč Brno, Pošta 130, dobírka 180 *** Kapsička přes rameno AlpinePro červená. 500kč *** Nový turistický batůžek AlpinePro (max 8kg) fialovočerný. 450kč. *** Turistický batoh modrý Explorer 450 *** Batůžek Lonsdale Mini Backpack černo-modrý fungl nový Neneošený (nepoužitý) malý sport batoh LONSDALE v barvě modro-černá. Ještě má originální cedulku z obchodu a nákončí zipů potažené papírem :) Skvělý Lonsdale Mini batoh má dva zipy s prostory pro vaše věci, nastavitelné popruhy a perektní vzhled značky Lonsdale. Batoh má 2 kapsy se zipem. Nastavitelné a polstrované popruhy. Výška: 33cm, Šířka: 30cm, Hloubka: 9cm. Koupeno v Anglii za 12 liber :) Cena 300kč. *** Fotobrašna na foťák HAMA modročerná. Použitá brašnička na fotoaparát s dělitelnou komorou. Hodí se na kompakt nebo videokameru. Zrcadlovka už je tam dost natěsno - viz foto. Cena 250 *** Bamelback bez rezervoáru: Cyklobatoh SunSing (bez rezervoáru - neobsahuje hydrovak) a Daikine kus za 500kč
5.11tactical, rush 72
Prodám batoh 5.11 rush 72 v černé barvě. Batoh je ve velmi dobrém stavu. Batoh RUSH 72 je druhý největší batoh ze série RUSH. Jedná se o batoh zkonstruovaný do náročných podmínek, který je určen zejména příslušníkům ozbrojených složek. Navíc verze 2.0 obsahuje polstrované oddělení na notebook l. Jedná se o batoh zkonstruovaný do náročných podmínek, který je určen zejména příslušníkům ozbrojených složek. Je vhodný na střelnici i závody, do města i celodenní vycházky, nebo jako nouzové zavazadlo. Označení 72 znamená "na 72 hodin. Díky objemu 55 litrů je vhodný na vícedenní akce, ale i jako lovecký batoh nebo do města. Objem 55 litrů Pevný, voděodolný nylon 1050D Vnitřní kapsa na Camelbag Praktický organizér Systém MOLLE Kompresní popruhy, prsní a bederní popruh. Velcro panely pro ID. nebo moralle Patche Kapsa s fleecem pro brýle, nebo elektroniku Zipy YKK® Hlavní kapsa 58 x 38 x 20 cm Cena nového přes 5000 Kč.
Batoh Husky Powder 10L
Prodám nový nepoužitý batoh Husky Powder 10L černý. Batoh Powder je výbornou volbou pro běžce a cyklisty. Jedná se o batoh s komfortním objemem 10 litrů, pohodlným polstrováním zad, který dostačuje pro celodenní výlety jak na kole, tak na běžkách.
Skialpinisticky batoh 30L
Predám lyžiarsky, turistický batoh nový , značka;Vertical Free Alper 30L ,veľmi ľahký 685gr ,cena noveho 170 €