inzerce, prodej, prodám, bazar

Bazénová chemie

Kategorie: Bazény

Nabízím Azuro-Zima 2x a Savo ph- 1x + otevřenou přidám zdarma
Bazénová chemie
Podobné inzeráty
Bazénová chemie
Bazenova chemie - komplet cena 999kč.
Bazénová dnová výpusť
Bazénová dnová výpusť VA pro foliové bazény Bazénová výpust slouží k vypuštění vody z bazénu - ať už úplně nebo jen částečně. To se hodí např. při odpouštění na zimu nebo když potřebujete bazén vyčistit. Výpust VA je vyrobená z bílého ABS plastu odolného proti UV záření. Závity pro šrouby mají mosazné zástřiky, což prodlužuje životnost a zvyšuje pevnost těsnících dílů. Součástí balení jsou těsnění, protipříruba a okrasná mřížka. Připojení zboku vnitřním závitem 2". PC 1200,- Kč, nyní 660,- Kč, mám 5 kusů
Sanosil 40 litrů, bazénová chemie
Prodáváme 2 dvacetilitrové kanystry/barely bezchlorové chemie Sanosil super - určený pro dezinfekci bazénové a pitné vody od značky ASEKO. Přešli jsme na dávkování chlorovou chemií a již je nevyužijeme. Barely jsou nové, nepoužité. Cena za ks 1 500,00 Kč. Poloprázdný 3. barel, který byl původně připojený k ASEKO jednotce, k tomu zdarma přidáme. Cena dohromady 3 000,00 Kč.
BAZÉNOVÁ CHEMIE - PH+ , PH-
Nabízím nová balení bazénové chemie. • PH+ (PH mínus) • PH- (PH plus) Cena za obě balení dohromady - 180 Kč. Doporučuji a další naše nabídky. Případné zaslání: zasilkovna, balikovna Kontakt: na email, tel. volání (ne sms)
Bazénová folie pro bazény 3,66 x 0,91m NOVÁ
Prodám novou,zabalenou bazénovou fólii Průměr: 3,60 - 3,66 m Hloubka: 0,90 - 0,92 m Tloušťka (síla) folie: 0,225 mm Náhradní bazenová folie je vhodná např. pro bazény řady Orlando nebo Azuro. Síla bazénové folie je 0,225 mm, která zajišťuje relativně vysokou odolnost proti namáhání, standardní živostnost a bezproblémový provoz vašeho bazénu několik let. Odolnost proti mrazu: ANO Odolnost proti bazénové chemii: ANO Zdravotně nezávadný materiál: ANO Preferuji os.odběr,po domluvě možnost poslat přes Zásilkovnu.
Bazénová filtrace
Bazénová filtrace