inzerce, prodej, prodám, bazar

BBQ box na rychlou přípravu špízů

Kategorie: Potravinářské stroje

Prodám několik kusů těchto nových boxů (nerez/plast) k rychlé přípravě špízů v ceně 150 Kč/balení. Do boxu po složení jednoduše naukládáte ve vrstvách suroviny, ze kterých budete špízy připravovat, poté box uzavřete, propícháte pomocí dírek a přiloženou jehlicí tolik míst, kolik špízů budete chtít přípravit, respektive jak velké je budete chtít mít (max 64 ks) a do těchto děr vložíte špejle. Poté podélně otvory v nerezové části boxu protáhnete nožem a dojde k rychlému naporcování. Po otevření boxu jsou již špízy připraveny k tepelné úpravě.
Osobní předání Havířov nebo mohu zaslat přes Zásilkovnu.V případě zájmu pište prosím výhradně do e-mailu, odpovím, na telefonáty nereaguji, děkuji.
BBQ box na rychlou přípravu špízů
Podobné inzeráty
Gril na kuřata
Prodám elektrický horkovzdušný gril na kuřata GV 35 včetně podestavby manuální ovládání prosklenné dveře možnost vizuální kontroly v průběhu opékání planetární pohyb špízů, vyrobeny z nerezu snadné nasazování špízů do grilu vnitřní osvětlení s odkapnicí pro zachycení mastnot odkapávajících z grilovaného masa kapacita 35 - 42 kuřat rozměry: 103,5 x 88 x 194 cm napětí 400 V Cena je uvedená bez DPH!! Zboží je možné po dohodě zaslat přepravní společností Toptrans po celé ČR.
Gril na kuřata...
Prodám elektrický, pojízdný, velkokapacitní gril na kuřata. Gril je vybaven speciálními špízy, které umožňují upevnění kuřat a kusů masa bez použití vidlic. Jednoduché a rychlé použití. Možno grilovat i celé sele. Nerezové provedení s bezpečnostními skleněnými dvířky. Nádoba na zachycení sósu není součástí. 3 tepelné zóny. Regulace teploty: 50 - 300 °C. Počet špízů: 8 ks. Kapacita jednoho špízu až 6 kuřat. Halogenové osvětlení. Cena nového: 206 910 Kč. ROZMĚRY: 146 X 61 X 200 CM NAPĚTÍ: 400 V Cena je uvedená bez DPH!!! Zboží je možné po dohodě poslat přepravní společností Toptrans po celé ČR a SR.
Pojízdný BBQ přívěs
Grilujte nebo uďte kdekoliv a kdykoliv, náš BBQ přívěs stačí připojit za auto a skvěle poslouží jako samostatný prodejní stánek nebo doplněk k dalšímu prodávanému sortimentu. Samotný grill je zpracovaný z kvalitního 6 mm ocelového plechu, rošty pak z nerezu, doplněn je o odjímatelný komín. Přívěsný vozík je vybaven stabilizačními nožkami, pojezdovým kolečkem a je vyroben z robustní pozinkované konstrukce. Česká výroba, vždy dle vaši požadavků.
Kávovar KITCHENAID 5KES2102EER
Prodáme Pákový espreso kávovar KitchenAid 5KES2102EER Umění přípravy kvalitního espresa spočívá v italském přístupu hledání čtyř M. Miscela (správný výběr kávových zrn), Macina (správná jemnost mletí), Mano (správna manuální příprava), Macchina (správný přístroj na výrobu lahodného espresa). První tři M necháme na vás. Pro to čtvrté vám přinášíme špičkový espreso kávovar KitchenAid. Kávovar KitchenAid je vybaven dvěma nezávislými bojlery. Jeden na horkou vodu a přímou přípravu nápoje, druhý slouží k práci s mlékem a smetanou. Bojler na espreso poskytuje konstantní teplotu pro dokonalou přípravu italského espresa s pěnou na povrchu. Bojler na mléko poskytuje dostatek suché páry s konstantní teplotou pro husté krémové cappuccino. Bojler je doplněn tryskou otočnou v obou směrech pro jednodušší manipulaci s džbánkem. Profesionální držák filtru do kterého vložíte jeden ze dvou dodávaných výměnných nerezových filtračních košíčků. Kávovar umožňuje přípravu kávy z mleté kávy nebo kávových kapslí. Velké ukazatele teploty bojlerů údaje o stavu teploty máte vždy pod kontrolou. Pevná, profesionální konstrukce celý kávovar je vyroben z litého kovu. Ohřívač šálků na horní straně kávovaru KitchenAid je plocha pro ohřev až 6-ti šálků. K espreso kávovaru je dodáváno bohaté příslušenství tvořené: Nerezovým džbánem na zpěnění mléka 2 filtrační košíčky pro jednu či dvě dávky Pěchovač kávy Kartáček na čištění Odměrka na kávu 7g Vyjímatelná tryska napěňovače Technické parametry espreso kávovaru KitchenAid: Výkon Max. 1300 W Napětí 220-240V / 50-60Hz Rozměry výrobku (v x š x h) 40,1 x 30,7 x 31,8 cm Rozměry balení (v x š x h) 50 x 38,5 x 38,5 cm Hmotnost výrobku 13,3 kg Hmotnost balení 15,9 kg Tlak 15 BAR Telefonem je možné se dovolat ve všední dny 8-16h. Osobní odběr nebo můžeme zaslat přepravcem. Cena + DPH. Číslo 50636
Gril na kuřata E-36PB-S6
Prodám gril na kuřata E-36PB-S6.Kapcita: 36 kuřat, 6 vidlic ( vidlice jsou součástí grilu ).Ovládání jednotlivých špízů. Celonerezové provedení. Manuální ovládání. Technologie vaření s opláštěnými topnými tělesy. Vertikálně zdvihací skleněné dveře s přirozenou cirkulací vzduchu.Vynikající viditelnost a prezentace produktů během procesu grilování. Možnost grilování s částečnou náplní, snížená spotřeba. Vnitřní osvětlení. Spodní odkapová miska s výpustným kohoutem . Podestavba s úložným prostorem. Pojízdný. CENA NOVÉHO 161 000 BEZ DPH!!! Rozměry: 130 x 50 x 197 cm Napětí: 400V Příkon: 18,7 kW Cena je uvedená bez DPH. Zboží je možné po dohodě poslat přepravní společností Toptrans po celé ČR a SR.
Elektrický gril na kuřata E-48P
K prodeji Použitý gril na kuřata popis výrobce: Elektrický gril na kuřata E-48PB-S8 od italského výrobceCB. Kapcita: 48 kuřat, 8 vidlic Ovládání jednotlivých špízů Celonerezové provedení Manuální ovládání Technologie vaření s opláštěnými topnými tělesy Vertikálně zdvihací skleněné dveře s přirozenou cirkulací vzduchu Vynikající viditelnost a prezentace produktů během procesu grilování Možnost grilování s částečnou náplní, snížená spotřeba Vnitřní osvětlení Spodní odkapová miskas výpustným kohoutem Kolečka Volání je možné v pracovních hodinách ve všední dny. Osobní odběr nebo mohu zaslat poštou. Ceny jsou bez DPH. Číslo G4868