inzerce, prodej, prodám, bazar

Behringer VMX300 Dj Mixer

Kategorie: Zvuková technika

Behringer VMX300 Dj Mixer nejlepší VMX vám poskytuje 3 kanály s duálními vstupy pro připojení až 6 stereo zdrojů. Kanál 1 obsahuje vestavěný mikrofonový předzesilovač ULN a funkci auto-talkover pro váš mikrofon; kanály 2 a 3 jsou připravené pro gramofony nebo linkové signály. Každý kanál využívá ovládání zisku, extrémně muzikální 3pásmový EQ s úžasným 32 dB maximálním útlumem hlasitosti, PFL tlačítko se stavovou LED kontrolkou a zeslabovač ULTRAGLIDE s přepínačem ovládání křivky, který umožňuje zvolit mezi měkkou, středně hrubou a hrubou křivkou útlumu.

Hlavní část VMX300 poskytuje dva odděleně ovladatelné výstupy, ovládání funkce talkover a flexibilní PFL sekci, která vám umožňuje mixovat a rozdělovat váš PFL signál podle aktuální potřeby. Duální 10segmentové LED měřiče zobrazují hlasitosti main a PFL; pod nimi najdete ovladače špičkového okruhu XPW surround navrženého společností BEHRINGER. Když k tomu všemu přidáte prolínač ULTRAGLIDE s volně nastavitelnou křivkou a náš beat counter se zobrazením Tempo Difference a Time Offser plus funkce Sync Lock a Beat Assist, dostanete sakra dobrý audio kousek. Ale to nejlepší teprve přijde: náš přední panel s 3pásmovým kill přepínačem s funkcí tap-and-hold otevírá dveře k nejkreativnějším mixům, které jste kdy roztočili. Stejně jako ostatní mixpulty série VMX je i VMX300 zcela založen na našem slavném ULN okruhu (Ultra Low-Noise), který zajišťuje profesionální kvalitu zvuku při každé příležitosti. A náš nejmodernější VCA level engine je jistotou, že ULTRAGLIDE zeslabovače a prolínač budou fungovat s maximální přesností a přežijí většinu jiných zeslabovačů na trhu pro DJ.
Behringer VMX300 Dj Mixer
Podobné inzeráty
Behringer V-tone 1200 H
Prodám kytarový zes.Behringer s nápisem Engl, plně funkční tranzistorová hlava, v četně neoriginálního footswitche.
Mikrofon Behringer C-1U
Nabízím mikrofon: Behringer C-1U v dobrém stavu. Ideální pro běžné používání, nahrávání voiceoverů a videí, volání Mikrofon Behringer C-1U je legendární budget mikrofon, ideální pro volání přes discord, nahrávání hlasu a dalšího. Mikrofon nabízí kvalitní zvuk vzhledem k cena/výkon. Obsah balení: Mikrofon, kabel k zapojení Důvod prodeje: Koupil jsem si herní sluchátka s mikrofonem tudíž už ho nepotřebuji Osobní předání Praha nebo předání přes zásilkovnu V případě zájmu či nejasností se můžete obrátit na uvedené telefonní číslo :)
behringer intelligate xr2000, composer pro mdx2200
Predávam behringer intelligate xr2000 a behringer composer pro mdx2200. Cena spolu 100EUR. Predám aj zvlášť za 60-60EUR.
RCF ART 910A aktivní boxy 10" + speciální driver 600W
Sešlo se mi více objednaných věcí. Nabízím: RCF ART 910A 2 ks plus cover originál. dB Technologies sub615a aktivní subbas 2 ks dB Technologies sub618a aktivní subbas 2 ks Montarbo R15 S ve dřevěném spec. odlehčeném skeletu - skvělý zvuk - tlačí. Všechny boxy mají RMS 600/1200 W Poskytnu menší slevu ale i záruku. Parametry na internetu nebo sdělím a poradím s ost. vybavením. Dig. mix Soundcraft Ui24 R cena dohodou Použité věci z racku - jako nové: Behringer ULTRA-Dyne Pro 9024 DSP Mainframe 3900 Kč dBx stereo EQ 2x31 pásem 2600 Kč Digitech Studio Live Vocal 1U rack processor s harmonizer s nožním ovládáním 6990 Kč - nový stál 15000 Kč Alesis Comp/Limiter 3630 2500 Kč Behringer 4ch Multicomp 2400 Kč Behringer Virtualizer vokální processor 1900 Kč Plastové racky Gator 4U a 3U ceny dohodou, jako nové. Rack klasický 16U 3000 Kč a 6U 2200 Kč Kabely XLR, stojany PA a jiné mikrofonní. DBT OPERA 10A aktivní boxy.
Behringer DSP1000 - Yamaha MV802
Predam malo pouzivane: Behringer DSP 1000 Virtualizer - 100€ Yamaha MV802 Mixer - 100€ U110 na foto už nemám. K odberu v Bratislave.
Pioneer DJM 2000 + Case
Prodám, Pioneer DJM-2000 Jedná se profesionální DJ mixer, který nabízí špičkové vlastnosti a funkce pro každého DJe, který si chce zlepšit své mixování. Tento mixer má 4 stereo vstupy a 4 stereo výstupy, což znamená, že můžete připojit a mixovat až 4 zdroje zvuku najednou. DJM-2000 má také integrovaný 5-portový LAN hub, který umožňuje propojení až 4 CDJ-2000 nebo CDJ-900 Nexus přehrávačů, což umožňuje rychlejší a efektivnější přepínání mezi zdroji zvuku. Další výhodou Pioneer DJM-2000 je jeho velký a jasný LCD displej, který zobrazuje informace o aktuálně hrající skladbě a také umožňuje snadné ovládání všech funkcí mixování, včetně efektů, filtrů, hlasitosti a rovnováhy. S funkcemi jako Beat Slice, Side Chain Remix a Frequency Mix, Pioneer DJM-2000 umožňuje nekonečné možnosti v mixování a remixování skladeb. Tento mixer je také kompatibilní s většinou DJ software, včetně Traktor, Serato a Virtual DJ, což umožňuje maximální flexibilitu pro každého DJe. Pokud hledáte profesionální DJ mixer s špičkovými funkcemi a vlastnostmi, které vám umožní vyjádřit svou kreativitu a zlepšit vaše mixování, Pioneer DJM-2000 je tou správnou volbou. Investujte do tohoto mixéru a získáte nástroj, který vám pomůže vytvořit nezapomenutelné sety a zaujmout publikum na každém vystoupení. Stav: všechno v pořádku, běžné opotřebení, vše funguje jen tlačítko efektu CRUSH ne.... maximálně vyměnit opotřebované knoby. Při rychlém jednání možná sleva.