inzerce, prodej, prodám, bazar

BELKIN Boost charge pro 2v1

Kategorie: Nabíječky

Prodám nabíječku Belkin BOOST CHARGE PRO MagSafe 2v1 Bezdrátové nabíjení pro iPhone/AirPods, bílá, ve velmi dobrém stavu, plně funkční.

BELKIN Boost charge pro 2v1
Podobné inzeráty
Nabíječka Anker s QUICK CHARGE s výkonem 18 Wattů
Anker-PowerPort+ 1 je prémiová nabíječka od populární americké značky Anker s podporou technologie Quick Charge 3.0 a rychlonabíjení.Tato nabíječka nabízí 1 USB-A slot s podporou patentované technologie Anker Power IQ a Qualcomm Quick Charge 3.0.Technologie Quick Charge 3.0 o výkonu 18W zajistí nejrychlejší možné nabití. Je zpětně kompatibilní s Quick Charge 2.0 a Quick Charge 1.0. Mobilní telefon tato nabíječka nabije díky QC 3.0 z 0% na 80% již za neuvěřitelných 35 minut!Nabíječka je ideálním společníkem kvůli napětí 100-240V.Zařízení podporující Quick Charge jsou například Samsung Galaxy S20/S7/S21/S6/Edge/Edge Plus, Galaxy Note 4/5/Edge, LG G4, LG G Flex2, Nexus 6, HTC One A9/M9, Droid Turbo, Xperia Z3/Z3 Compact/Z3 Tablet Compact/Z4 Tablet a mnoho dalších telefonů.Výstup: 5 V-3 A ,9 V-2 A ,12 V-1.5 A.Zašlu poštou +50kč poštovného při platbě předem, nebo balíkovna +65 kč při platbě předem.Možno dobírka +100kč poštovného přes českou poštu.Nebo +85 kč na dobírku přes balíkovnu.
Belkin boost charge pro 3v1
Prodám novou,nevybalenou nabíjecí stanici od značky Belkin v bílé barvě. Prémiová MagSafe 3v1 bezdrátová nabíjecí stanice výrobce Belkin bezpečně a efektivně doplní energii až třem Apple zařízením současně. Nabíječka je primárně určena pro iPhone s technologií MagSafe, ale současně dokáže nabíjet i Apple Watch a Apple AirPods. Díky 15W výkonu jsou všechna zařízení nabita rychle a vy tak nemusíte zbytečně čekat.
NOVÁ nabíjecí stanice Belkin pro apple watch a iphone
Nevolat a nepsat SMS, používejte pro komunikaci formulář pod inzerátem přes mail. Děkuji Má certifikaci od Apple ( certifikovaný/schválený výrobek přímo od apple - splňuje vše potřebné pro bezpečný a schválený provoz s apple výrobky) Made for iPhone Made for Apple Watch Nabízím novou i bezdrátovou ( na apple watch ) nabíjecí stanici od americké firmy Belkin ( nabízí perfektní designový program na stejné úrovni jako apple výrobky ) - Firma Belkin nabízí produkty vysokých kvalit a moderních inovací v oboru Není potřeba USB kabel ( iphone se připojí na zabudovaný lightning konektor a apple watch bezdrátově) Stylový stojánek od Belkinu nastavitelný lightning apple konektor bezpečný povrch pro apple watch NOVÁ , apple USB nabíječka Leží mi tu už dlouho nevyužitá, takže záruka již není. Ale je nepoužívána, nová. komplet balení s krabičkou. Viz. fota v inzerátu Běžná cena byla kolem 3500,- Nové, nepoužívané. Součásti nabíjecí stanice je i napájecí adaptér na 230V Barva : černá , viz. reálné foto v inzerátu pro případné další info pište dotazy nebo mohu zaslat na přání další fota na mail Možno zaslat Balíkovnou na pobočku ( pošta nebo jinde v okolí ) nebo Balíkem do ruky na adresu ( doprava od 85,-) Případně lze domluvit vyzvednutí v Praze
AlzaPower Q200 Quick Charge 3.0
Prodám nabíječky AlzaPower Q200 Quick Charge 3.0. Plně funkční, používané na napájení Raspberry Pi, protože udrží stabilních 5V/3A na obou portech. S mobilem ale budou asi fungovat taky :). K dispozici 16ks černá, 4ks bílá. Cena - 350kč/ks, 3000kč/10ks, nebo 5000kč za všech 20. Předání osobně v Brně, nebo pošlu kurýrem.
Bezdrátová nabíječka Belkin + UV sanitizér NOVÉ
Belkin UV dezinfekce pro telefon + bezdrátová nabíječka (rychlé bezdrátové nabíjení, čistí telefony, klíče, kreditní karty a další). Jestli je vhodné pro váš mobil si musíte zjistit na netu. DALŠÍ INZERÁTY kliknutím na jméno inzerce Odesílám nejpozději do 24 hod v pracovní dny ☑Balíkovna(pošta) +80Kč (dobírkou+120Kč) ☑PPL 100Kč(dobírkou +150Kč) ☑Zásilkovna +90Kč (dobírkou+140Kč) ☑Osobně Ostrava předem dle domluvy. ☑DOVOZ předem dle domluvy od 150Kč
Belkin Lightning Dock Stand - dokovaci stojanek
Belkin Stand Dokovací stojánek na iphone, dobíjení přes kabel (není součástí). Pro starší mobily možnost připojení jack 3.5 mm Barva: šedá-černá Stav: velmi dobrý Zapomenuto, nepoužíváno Brno a okolí.