inzerce, prodej, prodám, bazar

belkin mixit USB-C na USB-C velmi odolný kevlarový USB kabel

Kategorie: Datové kabely

nevolat a nepsat SMS, používejte formulář pod inzerátem přes mail. Děkuji


pokud kupujete raději vysoce kvalitní kabely, nabídka kabelu je zde:

prodám USB kabel od špičkového amerického výrobce Belkin (americká firma vyrábějící špičkové výrobky na úrovni apple) kabel je nový nerozbalený, nevyužitý.

běžná cena kabelu na e-shopech byla kolem 600-900,- kč ( tento kevlarový odolný model ), kabel se nyní už nedodává a a byl už téměr na eshopech vyprodán

Velká výhoda tohoto kabelu je, že je oproti běžným kabelům, je až 10x odolnější s kevlarovymi vlákny

DuraTek USB-C kabel

obsahuje vysoce odolná Kevlarová vlákna od DUPONT

moderní kabel s konektory USB-C na USB-C

Je možno dodat ve stříbrné barvě, zlaté barvě nebo černé barvě.

existuje ve variantě : černá, stříbrná, zlatá


Doprava od 35,-
zaslaní Balíkovnou, poštou
Lze se domluvit i na zaslání o něco dražší dobírkou
Lze občas domluvit vyzvednutí v Praze
Po domluvě lze zaslat i na Slovensko
belkin mixit USB-C na USB-C velmi odolný kevlarový USB kabel
Podobné inzeráty
Baseus USB + Type-C to Micro USB + Lightning + USB-C 100W
Baseus Flash Series Data Cable USB + Type-C to Micro USB + Lightning + USB-C 100W 1.2m Orange Datový kabel propojovací, 1,2 m, male konektory: 1× USB-A (USB 2.0), 1× lightning, 2× USB-C, 1× USB Micro-B, female konektory: 1× USB-C (USB 2.0), podpora Rychlonabíjení až 5 A, rovné zakončení. Dvojitý vstup a trojitý výstup S datovým kabelem Baseus Flash Series získáte kompatibilitu s mnoha zařízeními. Disponuje dvojitým vstupem a trojitým výstupem. Tak může jeden datový kabel nahradit několik kabelů Micro USB, iP a USB–C. Datový kabel Baseus Flash Series je vybaven porty USB, USB–C na Micro USB, Lightning a USB–C. Podporuje rychlé nabíjení S datovým kabelem Baseus Flash Series získáte možnost rychlého nabíjení. Podporuje funkce Power Delivery a Quick Charge o výkonu 18 W. Oceníte propojení plně kompatibilních konektorů v jeden pro rychlé nabíjení o výkonu 100 W. Je vybaven inteligentními čipy Aby pro vaše zařízení bylo zajištěno bezpečné rychlé nabíjení, je v datovém kabelu Baseus Flash Series zabudovaný inteligentní čip pro zařízení s rychlým nabíjením. Dokáže tak inteligentně distribuovat proud a napětí pro různé porty podle připojeného zařízení. Klíčové vlastnosti datového kabelu Baseus Flash Series: Datový kabel Baseus Flash Series disponuje dvojitým vstupem a trojitým výstupem Je vybaven porty USB, USB–C na Micro USB, Lightning a USB–C Podporuje funkce Power Delivery a Quick Charge o výkonu 18 W Datový kabel má zabudovaný inteligentní čip pro rychlé nabíjení Délka kabelu je 1,2 metry Zajisté oceníte plně kompatibilní duální port
USB kabel zn TOPK typ C nový 1,8m kvalitní a odolný-růžový
USB kabel značky TOPK, typ C, nový 1,8m, kvalitní a odolný-růžový v originálním balení, Nylonový splétaný- měkká kabeláž, hliníková slitina, kabel USB C pro zařízení s konektorem typu C Nový kvalitní a odolný. název: Kabel USB- typ C Barva: růžová Délka: 1,8 m Osobní odběr v Klášterci nad Ohří nebo Zásilkovna 80,-Kč. Na dobírku nezasílám.
USB kabel TOPK typ C kabel nový 1,8m kvalitní - černý
USB kabel zn. TOPK typ C kabel, nylonový, splétaný- měkká kabeláž, hliníková slitina, kabel USB C pro zařízení s konektorem typu C Nový kvalitní a odolný. název: Kabel USB- typ C Barva: černá Maximální proud: 2,1A Délka: 1,8 m Osobní odběr v Klášterci nad Ohří nebo Zásilkovna 80,-Kč. Na dobírku nezasílám.
Datový+nab kabel+dioda USB typ C-90° 2m-černý-nový
Datový + nabíjecí kabel USB typ C-koncovky jsou otočené o 90°- 2m-černý-nový v originálním balení, se svítící diodou při připojeném USB. Kvalitní a odolný. Nylonový splétaný- měkká kabeláž, hliníková slitina, kabel USB C pro zařízení s konektorem typu C. název: Kabel USB- typ C svítící modrá dioda Barva: černá Délka: 2 m Osobní odběr v Klášterci nad Ohří nebo Zásilkovna 80,-Kč. Na dobírku nezasílám.
Datový+nabíjecí kabel USB typ C-90° 3m-černý nový
Datový + nabíjecí kabel USB typ C-koncovky jsou otočené o 90°- 3m-černý-nový v originálním balení. Kvalitní a odolný. Nylonový splétaný- měkká kabeláž, hliníková slitina, kabel USB C pro zařízení s konektorem typu C. název: Kabel USB- typ C Barva: černá Délka: 3 m Osobní odběr v Klášterci nad Ohří nebo Zásilkovna 80,-Kč. Na dobírku nezasílám.
Datový+nabíjecí kabel USB typ C-90° 2m-černý-nový
Datový + nabíjecí kabel USB typ C-koncovky jsou otočené o 90°- 2m-černý-nový v originálním balení. Kvalitní a odolný. Nylonový splétaný- měkká kabeláž, hliníková slitina, kabel USB C pro zařízení s konektorem typu C. název: Kabel USB- typ C Barva: černá Délka: 2 m Osobní odběr v Klášterci nad Ohří nebo Zásilkovna 80,-Kč. Na dobírku nezasílám.