inzerce, prodej, prodám, bazar

Bezdratova nabijecka

Kategorie: Apple

Ahoj prodam bezdratovu nabijecku MOPHIE vse funguje.Osobne predanie Praha Prosim SMS
Bezdratova nabijecka
Podobné inzeráty
Nomad Base Apple Watch bezdrátová nabíječka
Nomad Base Apple Watch bezdrátová nabíječka Prodám málo používanou bezdrátovou nabíječku Nomad Base Station pro Apple Watch a iPhone s podporou nabíjení Qi. Přešel jsem na MagSafe verzi. Stav jako nová, kompletní balení včetně cestovních adaptérů. Materiál je hliník a pravá kůže Horween. Pouze osobní převzetí na Praze 6 - Dejvice, vyjímečně mohu zaslat Zásilkovnou v případě úhrady předem na účet včetně poštovného. Pouze vážní zájemci, cena pevná. Prosím odpovídejte emailem, tel. číslo je smyšlené.
IStyle nabíječka bezdrátová
Ultratenká bezdrátová nabíječka včetně adaptéru plně funkční pošta 80 Kč
3v1 nabíječka pro iPhone+ AirPods+ Watch
3v1 bezdrátová nabíječka Qi pro Apple iPhone + AirPods + Watch - černá Pište sms. Díky
iPHONE 12 64GB white-v záruce(nový 3 měsíce)+příslušenství
iPhone 12 64GB 5G,v originálním balení s fakturou,instalované ochranné sklo + nabíječka v hodnotě 599,-,kryt Karl Lagerfeld v hodnotě 699,-,pouzdro Karl Lagerfeld v hodnotě 699,-,mobil je v záruce a faktura slouží jako záruční list.Nevhodný dárek.Koupený v CZC.Slušné jednání.Cena vše dohromady 13.000,-tis.(Cena je pevná.)Navíc i bezdrátová nabíječka v ceně 700,-.Zdarma přidám jako dárek nový řemínek na Apple Watch Karl Lagerfeld.Kondice baterie 100%.Inzerát platí do smazání.
iPhone XS 64GB Gold JAKO NOVÝ + DÁREK
ROK ZÁRUKA + FAKTURA! DOŽIVOTNÍ ZÁRUKA NA PŮVOD TELEFONU! Telefon v TOP STAVU!!! Sklo nepoškrábané!!! Vše funguje jak má, nahrán nejnovější iOS 16! Apple ID odhlášené, FaceID i bezdrátové nabíjení funguje! Nabíjecí kabel + nabíječka! Kondice baterie 87%! ZDARMA ochranné sklo + průhledný kryt! DÁREK ZDARMA bezdrátová nabíječka! Moravská Třebová a okolí přivezu ZDARMA. Možnost poslat Českou poštou - poštovné ZDARMA Cena je pevná, za nic neměním, inzerát platí do smazání.
Bezdratova nabijecka
Ahoj prodam bezdratovu nabijecku ChoeTech 4 in 1 MFI Wireless Charging Dock For iPhone Apple Watch Airpods.Nabijecka je pouzita a vse funguje.Osobne predani Praha Prosim SMS