inzerce, prodej, prodám, bazar

Bezdrátová nabíječka na mobil

Kategorie: HF Sady do auta

Nillkin magnetický držák telefonu s bezdrátovým dobíjením. Pouzival jsem jej v kancelaři. Plne funkční. Koupeny v CZC za 890 kc. Komlpet s krabickou, kabelem, nahradni lepky, magnety pro telefon, dokladem o koupi.
Bezdrátová nabíječka na mobil
Podobné inzeráty
Handsfree na stínítko plus držák na mobil
Handsfree na stínítko propojení přes Bluetooth K tomu držák na mobil univerzální U nás nevyužívané jako nové Brno Chrlice lze poslat poštou nebo do zásilkovny popř balíkovny a ppl
Držák na mobil do auta s USB
Držák na mobil do auta s nastavování flexi tyčí, zásuvkou na zapalovač a 2x USB, stav nového produktu, plně funkční
Držák na mobil do auta
Nový nepouzity
Univerzální držák mobilu na sklo do auta
Prodám univerzální držák na různé velikosti mobilních telefonů, který se přísavkou uchytí na okno auta. Držák má na sobě nápis Made in Germany a je dost pevný. Dá se přizpůsobovat šířce mobilu - od 4,2 cm do 7,8 cm. Vše na držáku je na pevné šrouby, mobil je uchycený v měkkých pružinách.
Pitaka MagMount Qi Wireless Air Vent Mount
Prodám magnetický držák s bezdrátovým nabíjením do větrací mřížky. - microUSB - do mřížky ventilace - bezdrátové nabíjení Qi 10 W - kulový kloub s fixací polohy 360 stupňů - rozšíření na Samsung S9 (magnet navíc) Funguje nejlépe s krytem od Pitaka, ale jak je vidět na obrázku drží i bez něj, pokud má mobil kovové tělo, nebo nalepené plíšky.
Držák na mobil, tel do auta  na magnet
Uchyt na telefon do auta na magnet, nový pouze rozbalený.