inzerce, prodej, prodám, bazar

Bezdrátová sluchátka Sony MDR-RF895RK, k TV nebo PC

Kategorie: Sluchátka

Kvalitní sluchátka Sony MDR RF895RK. Ideální pro domácí použití k TV nebo PC. Dosah signálu až 100 metrů a výdrž baterie 20 hodin. Sluchátka jsou nastavitelná a přizpůsobí se tak každému. Nošení také zpříjemňují měkké náušníky potažené kůží, které zároveň skvěle izolují před okolním hlukem.

Sluchátka jsou ve stavu nových v kompletním originálním balení včetně českého návodu. Vhodné tedy i jako dárek.

Cena nových: 2500Kč

V případě zájmu nebo dotazu mě neváhejte kontaktovat. Osobní předání Byšice - Mělník nebo pošlu Zásilkovnou

Popis: Domácí bezdrátová sluchátka poslouží k poslechu hudby i mluveného slova za pomoci centrálního vysílače. S dosahem až 100 metrů se můžete snadno přemisťovat z jedné místnosti do druhé bez jakékoliv ztráty kvality zvuku. Perfektní zvuk obklopí vaše uši díky vysoce kvalitním reproduktorům, několika funkcím posílení zvuku i mimořádně pohodlné konstrukci náušníků. Hodiny nepřetržité zábavy vám dovolí i velkorysá kapacita vestavěné baterie, která umožní poslech až 20 hodin v kuse.

Skvělá kvalita zvuku
Skvělá čistota každého tónu vám poskytne nevšední zážitek ať už posloucháte svoje oblíbené songy, sledujete filmy anebo holdujete hraní her. Ať už sedíte přímo před televizí nebo se pohybujete po domě, vždy se k vám dostane přesný dynamický zvuk, který obstarají velké 40 milimetrové ovladače. Kvalita zvuku je přivedena k dokonalosti také funkcemi redukce šumu z okolí či uzavřenými náušníky.

Nevázaný poslech
Díky příjmu signálu z centrálního vysílače budete moci poslouchat hudbu i mluvené slovo, ať už jste v jakémkoliv pokoji vašeho domu. Dosahová vzdálenost až 100 metrů vám poskytne pohodlný a volný pohyb mezi místnostmi bez ztráty kontaktu. Děj oblíbeného pořadu vám tak neunikne, ani když si budete muset odskočit. Zvuk totiž půjde s vámi.

Pohodlné i pro dlouhé používání
Díky perfektnímu tvaru, možnosti naklopení či natočení a mimořádně pohodlnému polstrování sluchátek si můžete užívat hodiny nepřetržité zábavy bez nutnosti sluchátka odložit a uším na chvíli ulevit. Parádně měkké náušníky se postarají o to, abyste sluchátka i po hodinách používání na uších necítili. Velkou výhodou je i jejich flexibilní nastavení tak, aby seděla opravdu každému.

Výdrž a elegantní nabíjení
Na jedno nabití vám sluchátka dokáží poskytnout až celých 20 hodin vaší oblíbené zábavy v kuse. Jakmile z nich vyčerpáte všechnu sílu a sluchátka bude potřeba znovu nabít, položte je jednoduše do elegantního moderního

Audio technica skg panasonic kos
Bezdrátová sluchátka Sony MDR-RF895RK, k TV nebo PC
Podobné inzeráty
Bezdrátová sluchátka SONY MDR-RF895RK
Nabízím nepoužívaná bezdrátová sluchátka SONY MDR-RF895RK včetně doku. Funkce a technické parametry sluchátek: Cena těchto sluchátek je 1799 Kč
Bezdrátová sluchátka Sony MDR-RF865RK
Prodám bezdrátová sluchátka Sony MDR-RF865RK. Nabízí systém redukce šumu pro čistší zvuk a rádiový přenos s dosahem příjmu až 100 m. 40mm měniče poskytnou věrný zvuk na základě širokého frekvenčního rozsahu, vestavěná funkce automatického ladění, snadné nastavení hlasitosti pomocí ovladače na sluchátkách, vestavěná dobíjecí baterie. Sluchátka byla velmi málo používaná, po technické stránce bych řekl jako nová, čistá. Jediný problém je popraskaná povrchová vrstva náušníků – viz poslední 2 fotografie. Vhodné např. pro starší osoby, připojení přes 3,5 mm Jack (do sluchátkového výstupu) k TV, rádiu ap. Více informací například zde: nebo Včetně všeho příslušenství (dobíjecí stanice, kabely, zdroj, návod k obsluze, krabice (originální balení). Koupeno za 2 499,- Kč. Osobní odběr Liberec, nebo možno zaslat na náklady kupujícího např. přes Zásilkovnu.
Bezdrátová sluchátka Sony MDR-RF895RK
Jedná se o bezdrátová sluchátka - přes hlavu, okolo uší, uzavřená konstrukce, 3,5 mm Jack, radiofrekvenční připojení, s ovládáním hlasitosti, frekvenční rozsah 10-22000 Hz, citlivost 100 dB/mW, impedance 32 Ohm, měnič 40 mm, výdrž baterie až 20 h Sluchátka nebyla vůbec použita, pouze se na ně celou tu dobu prášilo a mně osobně je líto je doma držet, když je k televizi nebo k počítači jednoduše nevyužívám. Pouze se na ně trochu prášilo. Koupeny byly přes Alzu 2.6.2021. Doklad o koupi pošlu mailem. Balík bych odeslal přes Zasilkovnu. Sluchátka pečlivě zabalím do plastové bublinkové fólie. Zbylý objem krabice bude vyplněn kartonem / papírem, aby nedošlo při přepravě k mechanickému poškození. Unboxing na YouTube zde: Parametry + více informací o sluchátkách zde:
Bezdrátová sluchátka SONY MDR-RF895RK
Prodám bezdrátová uzavřená sluchátka SONY MDR-RF895RK. Radiofrekvenční připojení s dosahem až 100 metrů. Výdrž baterie až 20 hodin. Vestavěný systém redukce šumu pro čistější zvuk. 40 mm reproduktory pro široký frekvenční rozsah. Automatické ladění pro vysoce kvalitní přenos. Sluchátka zakoupeny 5/2021 ale nevyužity (byly vybaleny a 2x použity, stav nových, originální krabice včetně návodů).
Beats Solo 3 wireless
Prodám bezdrátové sluchátka od kvalitního výrobce sluchátek Beats. Výrobek je nový v originálním balení. 100% výrobek, žádný fake viz foto. Možnost slevy. Popis produktu Budoucnost sluchátek je bezdrátová. Užijte si proto ničím nerušený poslech bez nepříjemných kabelů. Sluchátka Solo3 bezpečně poznáte podle nezaměnitelného designu v některé z mnoha barevných variantách. Po nasazení na hlavu můžete očekávat vyvážený zvuk v kombinaci s náušníky izolujícími od okolního hluku. I díky úspornému čipu Apple W1 vydrží sluchátka bez přestání hrát téměř dva dny. K nabíjení slouží univerzální kabel USB/micro USB a zásluhou technologie Fast Fuel bude kapacita zanedlouho opět plná, takže můžete velmi brzy pokračovat v poslechu. Nezaměnitelný design Jen málokterá sluchátka se mohou pochlubit ikonickým designem, který každý rozpozná už z dálky. Vyberte si z široké nabídky barvu podle svých preferencí. Pokud sluchátka zrovna nepotřebujete, můžete je snadno složit. Zvuk vyladěný odborníky Zaposlouchejte se do pečlivě vyladěného a vyváženého zvuku sluchátek. Pohodlné náušníky potlačují okolní hluk, takže si svou hudbu můžete vychutnat vždy nerušeně. Baterie není překážka Na jedno nabití vydrží sluchátka až 40 hodin poslechu, takže jsou ideální ke každodennímu používání. Výhodou je rychlé dobíjení Fast Fuel, kterému stačí pouhých pět minut nabíjení pro tříhodinový poslech. Nejen pro fanoušky Applu Beats Solo3 byla vytvořena na míru uživatelům produktů Apple, díky technologii Apple W1 se můžete těšit na rychlé a bezproblémové spojení. Vhodná jsou ovšem pro každého, kdo chce designově nezaměnitelná bezdrátová sluchátka. Výrobce Beats by Dr. Dre Konstrukce přes hlavu (náhlavní) Kmitočet min 20 Hz Konektor 3,5 mm Jack Typ sluchátek uzavřená Rozměry a další fyzické parametry Hmotnost 215 g Délka přívodního kabelu 120 cm Sluchátka s mikrofonem ano Vodotěsná sluchátka ne Sluchátka s vibracemi ne Skládací sluchátka ano Přenos signálu bezdrátová Sluchátka s ovládáním hlasitosti ano Sluchátka pro iPhone ano Sluchátka s rádiem ne Sluchátka s Bluetooth ano Doba přehrávání 40 hodin Aktivní potlačení okolního hluku ano Sluchátka s MP3 ne Sluchátka pro nedoslýchavé ne
Sluchátka SONY MDR-RF895RK
Půl roku staré, málo používaná bezdrátová sluchátka SONY MDR-RF895RK