inzerce, prodej, prodám, bazar

Bezdrátový telefon SIEMENS Gigaset 4010 Comfort

Kategorie: Bezdrátové telefony

Prodám přenosný bezdrátový telefon SIEMENS Gigaset 4010 Comfort ve 100% stavu,cena 500,-Kč,Šumperk,
Bezdrátový telefon  SIEMENS  Gigaset 4010 Comfort
Podobné inzeráty
Domácí bezdrátový telefon Siemens Gigaset 4010 Comfort
Prodám nepoužívaný domácí bezdrátový telefon Siemens Gigaset 4010 Comfort s možností připojení k pevné lince nebo VOIP adapteru. Součástí balení je nabíjecí stanice s adapterem a dva akumulátory Sanyo Eneloop 1900 mAh.
Bezdrátový telefon Siemens Gigaset 4010
Bezdrátový telefon Siemens Gigaset 4010, dva tužkové akumulátory Sanyo Eneloop. Na aktuální baterie vydrží cca týden, s větší kapacitou třeba až 2-3 týdny. Umožňuje připojení k běžné pevné lince nebo například k VOIP adaptéru. Osobní odběr v Č. Budějovicích nebo zaslání Zásilkovnou po platbě předem na účet. Koukněte i na moje ostatní inzeráty.
DECT VoIP základna Siemens Gigaset N300 IP
Základna pro použití jakéhokoli DECT bezdrátového telefonu s technologií VoIP Siemens Gigaset N300 IP - možnost připojit až 6 sluchátek - konfigurace až 6 VoIP účtů - PSTN linka více info viz nebo
Siemens Gigaset C590IP
Prodám bezšňůrový IP telefon Gigaset C590IP. Plně funkční, možnost nastavit několik čísel VOIP, i analogovou linku, mnoho dalších funkcí. Možné připojit až 6 sluchátek jakýchkoliv gigaset i jiných výrobců v systému DECT/GAP. Součástí jsou dvě dobíjecí baterie AAA, které jsou již špatné, doporučuji vzměnit. Cz manuál v el. podobě
bezdrátový přenosný telefon Siemens Gigaset C470 IP
Prodám málo použitý bezdrátový přenosný telefon Siemens Gigaset C470 IP umožňuje telefonování jak přes klasickou pevnou linku tak přes internet systém VoIP - levné telefonování kamkoli i do zahraničí. Telefon je vybaven velkým displejem - vidíte, kdo vám volá a zjistíte, kdo vám volal, tel. seznam, SMS, hlasitý hovor - handsfree, mnoho dalších funkcí.
Bezdrátový telefon Siemens Gigaset A58H
Bezdrátový telefon Siemens Gigaset A58H plně funkční