inzerce, prodej, prodám, bazar

bezsáčkový vysavač DYSON DC62

Kategorie: Vysavače

Použitý,ale zachovalý a funkční vysavač Dyson.Baterie už bude potřebovat časem vyměnit vyměnit. Parametry a stav jsem se snažil co nejlépe nafotit.Prodávám více věcí,tak koukněte at ušetříte na poštovném.
Popis s netu:
Vybavte vaši domácnost těmi nejmodernějšími technologiemi. Ruční cyklonový vysavač Dyson přichází s revoluční technologií sání a konstantním sacím výkonem po celou dobu sání. Vysajete a vyčistíte s ním sedačky, interiéry vozidel, skříňky v kuchyni nebo třeba klávesnici vašeho notebooku. Špičkový sací motor se dvěma režimy chodu společně s technologií Root Cyclone a motorem poháněným rotačním kartáčem se postarají o maximální čistotu vašich prostor při minimální námaze.

Revoluční ve všech směrech

Konstantní sací výkon, vysoká míra separace nečistot
Dlouhá výdrž a rychlé nabíjení
Nízká hmotnost
Elektrický motorový rotační kartáč
Lehká manipulace pro každodenní použití
Rychlé a hygienické vyprazdňování zásobníku
Žádné dodatečné náklady na spotřební materiál
bezsáčkový vysavač DYSON DC62
Podobné inzeráty
Nové Keenstone 3800mAh Li-ION náhradní baterie Dyson V6
Nabízím vícero nepoužitých baterii pro Dyson Baterie Keenstone V6 má větší kapacitu a delší pracovní dobu než původní baterie. Nová náhradní baterie pro řadu Dyson V6. 【PERFEKTNÍ NÁHRADNÍ BATERIE Keenstone V6 21,6V baterie je plně kompatibilní s Dyson V6 SV03 SV04 SV05 SV06 SV07 SV09 Cord Free a Dyson DC62, DC58, DC59, DC61, DC;72, DC72 Modely výměny baterií: 965874-02 204-01 209432-01 209472-01 209476-01 209560-01 210691-01 210692-01. 【INTELIGENTNÍ INDIKÁTOR】Konstantní modré světlo: nabíjení nebo práce; Nesvítí: plně nabito; Blikající modré světlo: žádné napájení. Oranžová kontrolka: Nechte baterii vychladnout. Červené světlo: chyba nabíjení (kontaktujte nás). 【POUŽÍVÁNÍ BEZ STAROSTÍ】 Náhradní baterie pro Dyson V6 má bezpečnostní certifikace CE FCC ROSH a schválenou technologii EPC, poskytuje ochranu proti přehřátí, přepětí, nadměrnému vybití, přebíjení a nadproudu, aby bylo používání pro váš Dyson bezpečnější.
Tycovy vysavac Dyson DC62
Prodam tycovy vysavac Dyson DC62 fialove barvy. Zakoupen v roce 2017. Mirne opotrebeny.
Baterie Dyson V8
Nabízím vicero nových baterii Dyson V8 Náhradní baterie V8 Absolute: náhradní baterie pro baterii Dyson V8: lithium-ion, napětí 21,6 V. Bez paměťového efektu, lze nabíjet nebo vybíjet podle potřeby bez ztráty kapacity. Vynikající kompatibilita: 100% kompatibilní s bateriovými vysavači Dyson řady V8, jako je Dyson V8 SV10 V8 Absolute, V8 Animal V8 Fluffy V8 Motorhead V8 Extra V8 Trigger V8 Car + Boat. Bezpečná a stabilní baterie: Certifikace CE, FCC a RoHS. Články třídy A+ zajišťují rychlé nabíjení a nízkou spotřebu energie; Vestavěný čip s více ochrannými systémy pro přebití, nadměrné vybití, nadproud a zkrat pro zajištění bezpečnosti a stability.
Robotický vysavač Lauben 26BB Pet
Prodám robotický vysavač Lauben 26BB Pet se vším vybavením a plně funkční, mírně používaný. Vysavač je v záruce od 2/2022 v obchodě , popis z webu: Robotický vysavač Lauben Robot Vacuum 26BB se stane vaším nejoblíbenějším pomocníkem v domácnosti, protože vás zbaví neoblíbeného vysávání a vytírání. Robot vysává i vytírá automaticky, ve 3 volitelných intenzitách. Na jedno nabití vydrží v provozu 120 minut a uklidí až 120 m2. Pokud vysavač spárujete s chytrým telefonem, můžete k jeho ovládání využít chytrou mobilní aplikaci dostupnou i v češtině. V aplikaci si vysavač vytvoří mapu prostoru, který následně uklízí automaticky, můžete si úklid naplánovat na konkrétní čas, nebo zkontrolovat stav filtru a příslušenství. Vysavač lze obsluhovat i pomocí dálkového ovladače. Na výběr máte z 6 úklidových módů, díky kterým si vysavač poradí se všemi druhy povrchů. Potěší vás i jeho nízká výška 7,7 cm, dostane se tak totiž i pod nábytek. Vysavač disponuje senzorem proti pádu ze schodů i nárazu, je vybaven univerzálním kartáčem pro sběr vlasů, prachu a drobných nečistot. Je bezsáčkový, snadno se udržuje a díky bočním kartáčům bez problému uklidí i v rozích, podél zdí a na dalších těžko dostupných místech.
Ruční vysavač Bissell , Bezsáčkový vysavač Rowenta
Prodám bezsáčkový vysavač Rowenta RO3753EA je plně funkční. Uhlíkový filtr byl upraven --- na obyčejný filtry. za 600kč. Ruční bezsáčkový vysavač Bissell 2024N je plně funkční, horní část nádobky je třeba zajistit páskou viz. na foto , k vysavači chybí dlouhá tyč. za 250kč.
Dyson Hubice nové
Kombinovaná hubice Dyson Štěrbinová hubice Dyson Jemný kartáč na prach Dyson Sada 500 Nové nepoužité