inzerce, prodej, prodám, bazar

Bezsáčkový vysavač ETA 1493 90020 Andare Animal

Kategorie: Vysavače

Prodám bezsáčkový vysavač ETA 1493 90020 Andare Animal, ideální do rodiny se zvířaty - velmi efektivně vysává zvířecí chlupy a disponuje i nástavci pro péči o srst domácích mazlíčků. Filtr je velice kvalitní HEPA filtr.

Starý rok, používali jsme nárazově pouze jeden nástavec, takže všechny ostatní jsou úplně nové.

Příslušenství:
Univerzální podlahová hubice s výsuvným kartáčem.
Turbokartáč pro efektivnější vysávání koberců, účinně posbírá vlasy i zvířecí srst.
Malý turbokartáč je určený pro vysávání čalounění - účinně z nich posbírá vlasy i zvířecí srst.
Unikátní nástavec DermoPet pro péči o srst domácích mazlíčků (obsahuje hrubý / jemný hřeben, kartáč a kloubový kartáč, redukce pro připojovací průměr 32 mm).
Polštářová hubice - šetrně vysaje měkké textilní povrchy, jako je čalounění či polštáře.
Štěrbinová hubice - je vhodná pro vysávání v úzkých a těžko přístupných místech (např. v žebrech radiátorů, za nábytkem atd.).
Kartáček s jemnými štětinkami pomáhá při úklidu na místech, která potřebujete šetrně zbavit prachu nebo pavučin (na nábytku, zdech či obrazech).

Lze i zaslat.
Bezsáčkový vysavač ETA 1493 90020 Andare Animal
Podobné inzeráty
Sáčky do vysavače ETA (modely v textu) 2 bal x 5ks textilní
Jedná se o dvě balení po 5ks. Celkem 10ks. Sáčky do vysavače pro modely ETA 0414 Draco ETA 1414 Draco ETA 2414 Draco ETA 0415 Arcus ETA 1415 Arcus ETA 2415 Arcus ETA 3415 Arcus ETA 0505 ETA 17 ETA 18
Robotický vysavač ETA Master 5229
Prodám robotický vysavač ETA Master 5229: - 3v1: vysává, mopuje a sterilizuje - Laserová navigace - Senzor proti pádu ze schodů - Anti-collision systém pro bezdotykové rozpoznání překážek - Molitanový filtr + HEPA filtr, který zachytí i ty nejmenší částečky prachu a nečistot včetně roztočů - Vícepatrové mapování prostoru - Automatický návrat do nabíjecí stanice po dokončení úklidu nebo při slabé baterce - Výška vysavače 9,5 cm umožňuje vysávání i pod nábytkem - Nastavení intenzity mopování v mobilní aplikaci - Možnost programování úklidu na libovolný čas - 3 druhy hlavních kartáčů - Jemný / Hybridní / Lamelový - Odpadní nádobka s objemem 600 ml, zásobník na vodu 260 ml (stačí na mopování 40 m2) - Vhodný pro všechny typy tvrdých podlah i koberců s výškou vlasu do 1 cm - Přejezd přechodových lišt i nerovností do výšky 1,5 cm - Dálkové ovládání - Kapacita akumulátoru 5200 mAh, doba provozu 230 min - Hlučnost 55 dB - Mobilní aplikace ETA Smart s mnoha možnostmi - Více například zde: Vysavač byl zakoupen 17.11.2021, má prodlouženou záruku o 1 rok, do 17.11.2024. Doklad o koupi a o prodloužené záruce samozřejmě k dispozici. Vysavač byl používán celkem 12 hodin, více než rok pak nebyl používán. Zbývající živostnost filtrů a kartáčků je podle aplikace ETA Smart 138 hodin (obojí má náhradní kusy, viz foto), hlavního kartáče 288 hodin, vše lze dokoupit. Vysavač je v perfektním stavu, plně funkční, s kompletním původním balením.
Robotický vysavač ROWENTA EXPLORER Serie 80
Robotický vysavač ROWENTA EXPLORER Serie 80 mimořádně přesná navigace možnost individuálního nastavení vytírání, model funkce Animal Care, WiFi kompatibilní s chytrými telefony. VYSAVAČ S FUNKCÍ VYTÍRÁNÍ: Systém Aqua Force při vysávání zároveň vytírá podlahu, takže ji zbaví i nejmenších nečistot: pro automatický vysavač s dvojím účinkem ANIMAL CARE řešení pro domácí mazlíčky: Udržujte svůj domov v dokonalé čistotě i s domácími mazlíčky: tento vysavač s vysoce účinným kartáčem Animal Turbo Brush zachytí srst, chlupy a všechny druhy nepořádku, který po zvířatech zůstává SNADNÉ PŘIPOJENÍ K SÍTI WIFI: Automatické připojení pro rychlý a snadný proces INDIVIDUÁLNÍ NASTAVENÍ: Určete zóny, kam vysavač nesmí, aktivujte inteligentní bodový úklid a další funkce díky možnosti individuálního nastavení přesně podle vašich potřeb. Pořizovací cena byla 8.999,- stáří necelý rok. Důvod prodeje, není u Nás využívány. Kosmetické vady, zohledněno v ceně. Vhodný,jako dárek.
Podlahový vysavač ETA Canto II 3492 90020 bílý/bronzový
Prodám vysavač značky ETA. Vysavač byl používán necelé tři měsíce. Balení obsahuje nástavce: univerzální podlahovou hubici, turbokartáč, Parketová hubice, kovovou teleskopickou trubku o délce až 90 cm, dlouhou štěrbinovou hubici, štěrbinová hubice, kartáček s jemnými štětinkami, hubice na sběr zvířecích chlupů. Podlahový vysavač A+AAA; ECO motor; příkon 700 W; HEPA filtr č. 13; světelný LED panel; akční rádius 11 m • elektronická regulace sacího výkonu; signalizace plnosti prachového sáčku; otočné kolečko o 360°; tichý chod; objem prostoru pro prachový sáček 4 l. Vysavač je 100% funkční.
SLEVA Robotický vysavač s mopem-Rowenta RR7455WH Animal
Prodám robotický vysavač Rowenta RR7455WH X-PLORER S60 Animal jedná se o Robotický vysavač s mopem a na sbírání nečistot, senzor proti pádu ze schodů a senzor proti nárazu, způsob navigace gyro, ovládání přes mobilní aplikaci, Animal Turbo kartáč na zvířecí chlupy, počet bočních kartáčů 2, systém Aqua Force pro vytírání a vysávání zároveň, sací výkon až 2300 Pa, objem nádoby 0,4 l, hlučnost 65 dB, provozní doba 90 min, čas dobíjení 240 min, Lithium ion baterie, 3 režimy úklidu, jemný prachový filtr, kompatibilita s hlasovými asistenty, navigační systém Smart Exploration 4.0, mop, XS výška 6 cm, barva černá, 15letá záruka opravitelnosti Byl dvakrát vyzkoušen, nicméně náš pes se ho moc bojí,tak leží nevyužitý v krabici Pořizovací cena 7.990 Kč, nyní 4.000,- Kč
Robotický vysavač Lauben 26BB Pet
Prodám robotický vysavač Lauben 26BB Pet se vším vybavením a plně funkční, mírně používaný. Vysavač je v záruce od 2/2022 v obchodě , popis z webu: Robotický vysavač Lauben Robot Vacuum 26BB se stane vaším nejoblíbenějším pomocníkem v domácnosti, protože vás zbaví neoblíbeného vysávání a vytírání. Robot vysává i vytírá automaticky, ve 3 volitelných intenzitách. Na jedno nabití vydrží v provozu 120 minut a uklidí až 120 m2. Pokud vysavač spárujete s chytrým telefonem, můžete k jeho ovládání využít chytrou mobilní aplikaci dostupnou i v češtině. V aplikaci si vysavač vytvoří mapu prostoru, který následně uklízí automaticky, můžete si úklid naplánovat na konkrétní čas, nebo zkontrolovat stav filtru a příslušenství. Vysavač lze obsluhovat i pomocí dálkového ovladače. Na výběr máte z 6 úklidových módů, díky kterým si vysavač poradí se všemi druhy povrchů. Potěší vás i jeho nízká výška 7,7 cm, dostane se tak totiž i pod nábytek. Vysavač disponuje senzorem proti pádu ze schodů i nárazu, je vybaven univerzálním kartáčem pro sběr vlasů, prachu a drobných nečistot. Je bezsáčkový, snadno se udržuje a díky bočním kartáčům bez problému uklidí i v rozích, podél zdí a na dalších těžko dostupných místech.