inzerce, prodej, prodám, bazar

Biggles od velbloudích stíhaček

Kategorie: Beletrie

Biggles od velbloudích stíhaček.95 Dílů.Rok vy dání 1995,mělo by to být komplet.Cena dohodou.Nabídně
Biggles od velbloudích stíhaček
Podobné inzeráty
Biggles 6x stará dobrodružná kniha
Biggles 6x stará dobrodružná kniha,známé oblíbené retro knížky,stav perfektní,cena za vše celkem Napište sms,ozvu s evám
Robert Lee Scott: TEN  DEN  MI  PATŘILO  NEBE
Vydalo nakladatelství Naše vojsko, Praha r. 1995. Vydání 1. (Ikarové; Sv. 12). 16 stran černobílých fotografických příloh. Jedná se o autobiografické pokračování pamětí amerického pilota, jejichž první část vyšla pod titulem „Bůh je mým druhým pilotem“. Autor byl stíhacím pilotem a za druhé světové války se vyznamenal ve vzdušných bojích. Po válce se stal slavným hrdinou, podle jeho knihy se natáčel v Hollywoodu film a Robert L. Scott byl zván na nejrůznější vystoupení a přednášky. Poté velel škole pro piloty proudových stíhaček v Arizoně a po třech letech byl převelen do Německa, kde působil na vojenské letecké základně v Bavorsku. Po návratu do Spojených států studoval na National War College a byl povýšen na generála. R. L. Scott měl od dětství ještě jeden sen – Velkou čínskou zeď. V pokročilém věku se pak rozhodl, že ji chce projít nebo projet v celé její délce; v závěrečných kapitolách knihy líčí své zážitky při tomto putování. Kniha je v dobrém stavu, přiložené fotografie jsou autentické. Na požádání lze vyfotografovat více fotografií i sdělit více detailů. Poštovné (doporučeně) činí 64,- Kč. V případě zakoupení více věcí slučuji poštovné dle váhy. Preferuji platbu na účet.
W.E.JOHNS - BIGGLES
Pevná vazba, vydání 1993+1995, nejlépe všechny dohromady, cenu nabídněte.
Kniha Biggles v Jižních mořích William Earl Johns
Pěkný stav. ZÁSILKOVNA +80KČ.
Knihy na prodej
Hnev andělů, Sheldon, cena: 30,- Kč Kámen a bolest, Schulz cena: 20,- Kč Hrůza padá na seržanty, Mac Hyman, cena: 40,- Kč Hraběnka Coselová, Kraszewski, cena: 45,- Kč Vyznání lásky v městečku K Cibulka, cena: 40,- Kč Co vás nenaučí na Harvardu, McCormack, cena: 30,- Kč Let do zapomnění, Cussler, cena: 60,- Kč Smlouva století, Cussler, cena: 60,- Kč Po nás potopa, Toman, cena: 35,- Kč Biggles na Borneu, Johns, cena: 50,- Kč Lékař duší a zvířat, Hercíková, cena: 20,- Kč Nemá vás pes cizopasníky, Stuchlý, cena: 10,- Kč Venca Pinďour mé (nej)lepší já, Jolliffe, cena: 10,- Kč Pejskování s polynou, Doskočilová, cena: 20,- Kč Osobní odběr možný ve Znojmě, nebo v Blučině, okr. Brno Zaslání poštou nebo zásilkovnou Při odběru více věcí z mé nabídky sleva. Koukněte i na mé další nabídky knih.