inzerce, prodej, prodám, bazar

BILTWELL GRINGO + příslušenství

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Helma BILTWELL GRINGO + příslušenství.

--------------------------------

•Helma použita jen jednu sezónu a to minulý rok 2022.
Jemné známky používání viz fotky, lehké oděrky ze sklápění plexi.
•Helma originál Biltwell, velikost M (57-58) 56-57.25cm obvod hlavy
•Bubble plexi (duhové) taky originál Biltwell plexi
•černé bubble plexi (neoriginál) nikdy nepoužito
•na helmě je nainstlovaný vyklápěcí adaptér právě na bubble + jeden nahradní navíc nechám.
•Originální brýle biltwell, když by člověk chtěl jezdit bez plexi, nikdy nepoužity.
•Takže černý bubble a brýle zcela bez používání.

------------------------------------
Je to stylovka, posloužila krásně, posílám dál.
Nejlépe osobní odběr Opava.
Nebo posílám přes českou poštu (požaduji uhrazení poštovného předem).
Původní cena všeho dohromady byla cca 8500,-

------------------------------------

Odkazy na shlédnutí podrobností.

helma
bubble
BILTWELL GRINGO + příslušenství
Podobné inzeráty
Bitwell Gringo S
Bitwell Gringo S 5x použitá Vel. L Plexi original +zrcadlové zlaté Cena 4000Kč Bitwell Gringo S 1x použitá Vel. M Plexi original + zrcadlové zlaté Cena 4000 Kč
Helma Biltwell Lane Splitter
Prodám helmu na motorku značky Biltwell Lane Splitter, velikost XS. Asi 3x nošená, funglovka, bez škrábanců nebo jiného poškození. Válí se mi tu zbytečně, mám další dvě helmy, nemám čas je “unosit”. V originální krabici + ochranný origo vak, je jako nová. V případě zájmu pište POUZE SMS na čísle . Posílám přes zásilkovnu za 69,- nebo osobní předání.
moto přilba DMD Vintage Oldie + plexi zdarma
Prodám přilbu DMD Vintage Oldies, velikost M (56-57cm). Používána 2 sezóny. Protože je bílá, již jsou na ní vidět drobné šmouhy které nejdou umít. DMD dělá jedny z nejužších přileb které přesto splňují homologaci E13. Cena nové přilby 279eur. ( Zdarma přidám plexi Biltwell.
Integrální přilba Lazer Bayamo Pretty Love [23434]
Nabízíme k prodeji integrální přilbu Lazer Bayamo Pretty Love, velikost XXS (51 - 52), stav viz foto. Objednávky zasíláme i na dobírku. Popis: - integrální přilba - polykarbonátová skořepina vyztužená technickým polymerem - dvojité hledí se sluneční clonou - rychloupínací systém plexi - příprava pro Pinlock - morfologický systém - lícnice a vnitřní výplně dostupné pro přizpůsobení velikosti jako doplňkové příslušenství - plně odnímatelná a pratelná výstelka - flexibilní a odnímatelný nosní deflektor - flexibilní a odnímatelný bradový deflektor - zapínání řemínku přezkou - bezpečnostní rozepínání řemínku jednoduše odepnutelné s nasazenými rukavicemi díky pryžovému táhlu řemínku.
Integrální přilba SHARK SPARTAN černá L PC: 9490,-
Prodám nevyužitou helmu, je jako nová, párkrát jetá s kuklou. Velikost L (59-60cm) Kupovaný loni na začátku léta, ale není čas jezdit a poslední co mi zbylo je helma, je v 5 leté záruce. Kompletně příslušenství včetně krabice, Pinlock nerozbalený. Po zaslání poštovného, není problém zaslat na dobírku. Popis: Přilba je vyrobena z vícesměrných skleněných vláken. Čiré plexi s úpravou proti poškrábání. Součástí balení je Pinlock zabraňující mlžení. Integrovaná sluneční clona. Optimalizovaný aerodynamický tvar skořepiny pro maximální výkon při vysokých rychlostech. Dvojitý zadní spoiler se zabudovanými extraktory k optimalizaci hluku. Nastavitelná ventilace zajišťuje dokonalé větrání a maximální odvod vlhkosti. Plně vyjímatelný a pratelný interiér z nejmodernější antibakteriální textilie s bambusovým vláknem. Interiér přilby umožňuje použití dioptrických brýlí. Bradový deflektor. Nosní deflektor. Příprava pro BT komunikátor (komunikátor není součástí). Zapínání přilby D kroužky. Homologace ECE 22.05. Hmotnost 1390 g (+/- 50 g). Nízká váha a perfektní odhlučnění i při vysokých rychlostech, to je SHARK SPARTAN!
Dámské moto rukavice EuroCycles
Kožené + kevlar. V pěkném stavu. Na menší ruku. Po dohodě přeměřím. Osobně mezi Prahou a Benešovem nebo zásilkovna (platba předem). Jsou to tyto z odkazu