inzerce, prodej, prodám, bazar

Bio-seno

Kategorie: Ovce a kozy

Prodám kulaté balíky 150 cm ,kvalitní bio seno.8let nehnojený hranatý porost, vhodný pro kozy,ovce,králíky,koně. Letošní seno balík á 890 Kč, loňské á 790 Kč.
Bio-seno
Podobné inzeráty
Kvalitní bio seno,kulaté balíky155cm
Prodám kulaté balíky 155 cm ,kvalitní bio seno pro koně, kozy, králíky atd. Loňské á 790 Kč,Předloňské á 690 Kč. Možnost naloženi a na kratší vzdálenost i dopravu.
Prodám seno otava druhá seč- bio certifikát pro ekology
Prodám otavu krásné zelené seno ideální pro ovce, telata, králíky apod. Otava- seno druhá seč v kulatých balících o průměru 135cm, reálná zvážená vaha 320kg ( žádný cca odhad od oka). Sklizeno bez deště, uloženo celou sezónu v seníku, TOP kvalita pro majitele zvířat, kteří ví, čím chtějí krmit, bez hlíny, prachu,plísní, hniloby a odpadu. Zkrmíte 100% sena z balíku. K dispozici 60 ks. Možnost dopravy, nakládka v ceně. Nejsem překupník s krmivem, ani neprodávám nezkrmitelný odpad. Vše sklizeno a skladováno v maximální kvalitě pro vlastní zvířata. Faktura a certifikát EKO samozřejmostí. Nepište e-maily, nemám čas odepisovat, vše podstatnÉ je v inzerátu. V případě vážného zájmu volejte po 19h.
PRODÁME BIO CHOV PLEMENNÝCH KOZ-KNOW-HOW
PRODÁME BIO CHOV PLEMENNÝCH KOZ-KNOW-HOW Popis: NABÍZÍME VÁŽNÉMU ZÁJEMCI K PRODEJI BIO CHOV PLEMENNÝCH KOZ. PLEMENO-KOZA BÍLÁ KRÁTKOSRSTÁ A TECHNOLOGICKÉ ZAŘÍZENÍ NA ZPRACOVÁNÍ MLÉKA A VÝROBU PRODUKTŮ Z KOZÍHO MLÉKA. CELÉ KNOW - HOW OSOBNÍ JEDNÁNÍ tel. : +420 email: ekofarma.vohralik@
Prodám hranaté balíky sena
Prodám hranaté balíky sena mohu přidat certifikát na bio seno Seno mám celoročně Inzerát platí do smazaní
Koza, ovce, seno
Prodám kozy viz foto, ovce 800, bio certifikace, dále prodám letošní seno prům 120 cm balík - cena 400 kč. kozy sou pryč - zbyli dva capi.
PRODÁME KOZY PLEMENNÉ BÍLÉ, KRÁTKOSRSTÉ-KNOW-HOW
PRODÁME PLEMENNÉ BÍLÉ KOZY, KRÁTKOSRSTÉ -KNOW-HOW Popis: Nabízíme vážnému zájemci ekologický bio chov plemenných koz, bílých krátkosrstéých, včetně špičkové technologie na výrobu a balení kozích bio produktů-KNOW-HOW. OSOBNÍ JEDNÁNÍ. telefon : +420 kontaktní email : ekofarma.vohralik@