inzerce, prodej, prodám, bazar

Bissell CrossWave Pet Pro 2225N

Kategorie: Vysavače

Prodám vysavač Bissell CrossWave Pet Pro 2225N + nový nerozbalený náhradní kartáč.

- použitý asi 5x

- kupovaný v červnu 2022

- záruka do června 2024 (doklad samozřejmostí)

- prasklý plastový zobáček krytu kartáče, na funkci nemá vliv, dá se určitě slepit

- důvod prodeje: rozhodli jsme se nakonec pro robotický vysavač

- PC: vysavač 6.249,- + náhradní kartáč 389,-


Osobní odběr Heřmanův Městec

PROSÍM POUZE SMS, NEBO EMAIL.
Bissell CrossWave Pet Pro 2225N
Podobné inzeráty
Bissell CrossWave Pet Pro 2225N
Nabizim malo pouzivany, plne funkcni vysavac Bissell CrossWave Pet Pro 2225N, ma par skrabancu od pouzivani v dolni casti viz foto. Prodavam z duvodu nevyuziti v malem byte. Maximální příkon 560 W, Objem prachové nádoby/sáčku 0,62 l Bissell CrossWave Pet Pro je revoluční víceúčelové čisticí zařízení, které je navrženo nejen pro milovníky domácích mazlíčků. V jednom kroku VYSAJE, VYTŘE a pomáhá VYSUŠIT podlahy ve tvém domě. Víceúčelový rotační kartáč rotuje rychlostí 3000 otáček/min. Speciální čisticí formule „Bissell Multi-Surface Pet Formula with Febreze 2550“ zanechává tvrdé podlahy beze stop a pohlcuje nepříjemný zápach po domácích mazlíčcích. Tvé podlahy tak budou čisté a příjemně voňavé.
Bissell CrossWave Pet Pro
CrossWave Pet Pro je víceúčelové čisticí zařízení, které je navrženo nejen pro milovníky domácích mazlíčků. V jednom kroku vysaje, vytře a pomáhá vysušit podlahy ve vašem domě. Zakoupený před 2 lety za 6800,- a používaný minimálně. Více podrobností na:
Vysavač Bissell CrossWave Cordless 2582N
Prodám nepoužívaný tyčový vysavač Bissell CrossWave Cordless 2582N. Koupen na Alze 16.3. 2022. Pořizovací cena 6 859,- Osobní předání Jihlava nebo Zásilkovna při platbě pošovného předem na účet.
Bissell Crosswave Advanced/Pet Pro
Dobrý den, prodám tyčový vysavač Bissell Crosswave Advanced/Pet Pro Manul k vysavači a vše příslušenství lze vidět na fotografií. Zakoupen 25.11.2020 Použitý minimálně. Původní cena 6889 Kč Platba pouze hotově s osobnim odvozem. Říčany-Radošovice, Praha východ S pozdravem Michaela Trčková
Vysavač Bissell CrossWave 17 132
Prodám víceúčelový vysavač BISSELL CrossWave 17 132, který vysává, vytírá a suší najednou. Možno použít na všechny tvrdé podlahy (dlažba, plovoucí podlaha, vinyl atd.) a koberce. Vysavač je ve velmi dobrém stavu, plně funkční. Technologie dvou nádobek, oddělené na čistou vodu s přípravkem a na špinavou vodu. Možno použít přípravek na čištění podlah. Ovládání a údržba jsou velice jednoduché. Součástí je samočistící stanice, která se používá pro čištění vysavače po ukončení činnosti. Příkon vysavače je 560 W, délka kabelu 7,5 m, velikost nádržky na vodu a čistící přípravek je 0,82 l, nádržka na špinavou vodu má kapacitu 0,62 l. Velikost včetně samočistící stanice je 34 x 25 x 117 cm (š x h x v).
Prodám použitý vysavač Bissell 17132 CrossWave
Prodám vysavač který zároveň vysává, vytírá a suší zároveň. Víceúčelový vysavač BISSELL CrossWave™ vysává, vytírá a suší podlahy v jednom kroku. Skvělý pro pravidelný úklid různých povrchů ve vaší domácnosti, poradí si s drobnými i velkými nečistotami na tvrdých podlahách a kobercích. Digitální ovládání umožňuje přepínat mezi jednotlivými povrchy a pouštět tolik vody, kolik právě potřebujete