inzerce, prodej, prodám, bazar

Bjembe velké

Kategorie: Bicí nástroje

Bjembe velké je jako nový. Kupován před dvěma lety. Prodovám kvůli nevyužití. Měl by být z Mali blána je z africké kozy. Horní rozměr 34cm výška 62cm.
Bjembe velké
Podobné inzeráty
Středně velké Djembe
Prodám 2ks -Středně velké djembe Handmade z afriky, k výrobě používají dřevo z teaku, boumu nebo duguru, potažené kozou, případně kravskou kůží. Na jednom je ošoupaná blána kolem okraje a na druhém je prasklinka- vada dřeva ve středu viz. foto rozměry:výška cca 58cm, průměr blány cca 28cm Tyto vady nemají vliv na zvuk a funkci Djebme, jedná se o kosmetickou vadu.
Bubny na fandění
Prodám buben, bubny na fandění, pochodový buben. Průměr 20 cm až 56 cm. Dřevěné, kovové a nebo hliníkové. Různé barvy, popřípadě můžu nalepit fólii. Paličky: malé obalené 30-50 Kč, velké obalené 80 Kč, párové obalené 150 Kč, dřevěné neobalené 100 Kč za pár. Cena od 1000 - 2000 Kč. Osobní předání na trasách Svitavy - Brno - Ostrava. Popřípadě poštou.
Djembe
Prodám velké djembe výška cca. 63cm. Raritní kus, osobní dovoz z Burkina Faso (když se ještě neválčilo.) Prasklá kůže se dá koupit za 600Kč.