inzerce, prodej, prodám, bazar

BlitzWolf BW-HP0 Wireless Headphones bluetooth-compatible He

Kategorie: Sluchátka

Bezdratova sluchatka nepouzivana. Cena vcetne Zasilkovny

Features:

Dual Channel Stereo System—— Amazing sound quality output for realistic full-bodied music.
Foldable Design—— Fold it into a smaller shape and pack it in your backpack. It's more convenient to take it to travel, spring outings, etc.

Physical Noise Cancelling—— Over-ear soft earmuffs can effectively isolate the noise of the surrounding environment so you can enjoy distraction-free listening.

Support 3.5mm audio input—— Play music by connecting your phones or laptops with the 3.5mm audio cable.

Multipoint Connection—— One headset can connect to two BT devices at the same time.

Built-in Mic—— BW-HP0 provides a quick and stable connection with your BT enabled devices like cell phones, tablets, pc within 33 feet, with a HD built-in microphone for hands-free calls.

Specifications:

Brand Blitzwolf®
Model BW-HP0
Color Black
Wearing Type Over-ear
Net Weight 240g
Dimensions 191*172*80mm

Technical Parameters
Microphone Yes
Wired Control Support/ Not support
BT Version V4.1 Actions chip
ATS3003
BT Profile HSP, HFP, AVRCP, A2DP
Transmission Distance 33inch(10m)
Rated Power 20mW
Receive Sensitivity 117dB
Impedance 32Ω
Working Frequency 2.402GHz-2.480GHz
Battery Capacity 400mAh, 3.7V
Charging Time (h) 2.5h
Call Time 20H (100% volume)
Music Playback Time 18H (100% volume)
Standby Time (h) 200H
Certifications FCC/ CE/ ROHS
BlitzWolf BW-HP0 Wireless Headphones bluetooth-compatible He
Podobné inzeráty
Herní sluchátka BlitzWolf BW-GH1 3.5mm + bluetooth sluchátka
Na prodej herní sluchátka Blitzwolf BW-GH1. Nové, nepoužívané. + DÁREK ZDARMA: bluetooth sluchátka. - doba poslechu hudby: 3-4hod., - doba nabíjení: 1-2hod. - impedance. -42 dB, - tenzita: 108 dB, - délka kabelu: 220 cm, - hmotnost: 410 g, - frekvence. 20 Hz - 20 kHz, - jack: 3.5mm, - pro přesné umístění zvuku a pokročilé hraní, - výkonný zvuk, - pokročilá basová vibrace vám umožní reagovat na každý zvuk, slyšet kroky vašeho nepřítele za vámi, - design přes uši, izolace hluku - zakrývá celé ucho a tlumí nepříjemný vnější hluk, - flexibilní mikrofon jasně zachytí váš hlas - snadno se přizpůsobí vhodnému úhlu, - atraktivní RGB LED světlo, - stylový + ergonomický materiál šetrný k pokožce s maximálním komfortem zabraňuje bolavým uším i po delším nošení, - univerzální kompatibilita - s herními konzolemi, počítači, tablety, atp. Balení obsahuje: herní sluchátka blitzwolf BW-GH1 3.5mm, manuál v angličtině, originální krabice + dárek. Osobní odběr není možný, jsem ze Slovenska, posílám jen slovenskou poštou a poštovné je v ceně. Sledovací číslo vždy poskytnuto. Na dobírku neposílám, platba pouze předem na účet. Cena: 20 € (přepočítejte si to na kč). Poštovné je v ceně. Kontaktovat emailem/WhatsApp, popřípadě SMS nebo volat. Inzerát je aktuální do smazání. Kliknutím na jméno si zobrazíte další mé inzeráty.
Beats Studio3 Wireless Headphones Beats Camo Collection Sand
Nabízím na prodej sluchátka Beats Studio 3 Wireless dr.dre by apple. Zakoupené 17.7.2020 které byli používané par měsíců, byl to dárek který nevyužiju a místo ztrácením hodnoty na poličce můžou někomu udělat radost. Sluchátka jsou bezdrátové, no je možnost je propojit kabelem se zařízením přes jack. kabel je součástí balení stav sluchátek - rozbalené používané par měsíců příslušenství - kompletní originální včetně koženého pouzdra, karabiny a kabelu (vše original Beats ) cena nových sluchátek viz. odkaz, je 6490kč Sluchátka byli limitovaná edice a proto je nelze nyní koupit na žádném e-shopu. -Bezdrátová sluchátka s mikrofonem -Čip Apple W1 pro úsporu baterie -Až 22 hodin provozu na jedno nabití -Mikrofon Intuitivní ovládání umožní telefonovat handsfree vzhledem k dobrému stavu sluchátek je cena nyní 4700kč (teď minus - 1200 kč) při rychlém jednání sleva jistá. Preferuji osobní odběr kvůli kontrole a funkčnosti zboží na Praze 5 nicméně nabízím možnost zaslání Zásilkovnou v rámci ČR / SR na moje náklady, v případě dobírky požaduji pouze cenu dobírky zaslat na učet předem kvůli riziku nevyzvednutí balíku (tahle částka se odečte z celkovém sumy) sluchátka jsou originální přikládám sériové číslo “ SGD6ZM0MNMPTM “ na oficiálních stránkách Beats je lze dohledat jako Originální produkt beats. nemám zájem o pračku gopro kameru ani nic na výměnu. V případě zájmu mě prosím kontaktujte, preferuji iMessage, SMS email, WhatsApp. Pri rychlém jednání a osobním odběru na P5 Andělu možná sleva, stačí napsat a domluvíme se, děkuji :)
Sluchátka Beats Studio3 Wireless-vyvzdorovaná černo-červená
Predám 2,5 mesiaca aktívne používané sluchátka Beats Studio3 Wireless - vyvzdorovaná černo-červená, sú v perfektnom stave. Po 2,5 mesiaci som k vianociam dostala airpods pro a používala tie, výnimočne som si doma vzala beats párkrát a odkedy mám airpods max tak ich už určite nevyužijem a je škoda aby som Beats Studio zbytočne mala doma v šuflíku, sú úžasné. Už nie sú v záruke. Pôvodná cena 6500 kč, mám faktúru. Pre viac info prosím napíšte sem alebo sms, som časovo vyťažená tak málokedy dvíham telefón, ale nie je problém sa vopred dohodnúť na zavolaní. Predanie možné Praha 2. Moje hodnotenia je možné si prečítať na , mám 231 hodnotení, všetky pozitívne 5 bodov z 5. Info z netu: Klíčové vlastnosti sluchátek Beats Studio3 Wireless – černo - červená - Lehká a skladná bezdrátová sluchátka v barvě černo - červená - Připojení přes Bluetooth (dosah až 10 m) či přes odnímatelný kabel - Kvalitní zvukové podání sluchátek Studio3 Wireless - Technologie Pure ANC zajišťuje aktivní eliminaci okolního ruchu a šumu - Kompatibilní s iOS, Androidem - Jednoduché ovládání Beats Studio3 Wireless - Skutečně bleskové nabíjení s funkcí Fast Fuel - Maximální výdrž sluchátek je až 22 hodin - Dobíjení přes microUSB
CORSAIR Virtuoso RGB Wireless XT Headphones - Dual Wireless
Ahoj, Prodám plně funkční nová/nepoužitá sluchátka. Tuto značku nepotřebuji, proto je ve výprodeji. Doručení na adresu je také možné. Dekuji, ENG Hi, I am selling fully functional new/unused headphones. I do not need this brand, so its on sale. Delivery to address is possible, too. Thanks
Bluedio T4S wireless headphones
Wireless over-ear headphones with active noise cancellation, microphone and buttons Practically unused, I realized I prefer in-ear buds instead Included: - USB-C to headphone jack cable - USB-C to USB cable - Bag For more info: Near Palmovka
Beats Studio3 Wireless Headphones
Beats Studio3 Wireless Headphones Maskacove, lechce pouzite, bez škrábanců s roiginalnim krytem a nabijeckou puvodni cena 6790,- ()