inzerce, prodej, prodám, bazar

Bluray Toy story 1 , 2 , 3

Kategorie: Domácí kina

•Predam len ako komplet
•CZ distribucia
•Top stav
•bluray su zo zbierky

V pripade zaujmu ponuknite cenu

Bluray
Blueray
Toy story
Bluray Toy story 1 , 2 , 3
Podobné inzeráty
Samsung HT BD8200
Domácí kino BLU-RAY s výkonem 300 W. Subwoofer komunikuje bezdrátově, je připojen jen do zásuvky.. Přehrává CD, DVD i BluRay disky, MP3, prohlížeč JPEG, DIVX (XVID). Rádio FM tuner. Výstupy HDMI, USB, optický, AUX cinch. Může stát na stojánku nebo pověšeno na zdi, úchyty jsou součástí. Použité - TOP STAV!!!
Domácí kino
Prodám toto domácí kino včetně ovladače, z důvodu nevyužití, vše funguje naprosto skvěle a kvalita zvuku je výborná. Při rychlém jednání sleva. Celkový výkon: 330 W (5x42W+120W Zde odkaz pro detailnější informace:
Bluray Pulp Fiction , CZ distribucia , NOVE
Uplne nove Zabalene Cz distribucia Zo zbierky Cena 2300Kc plus posta V pripade zaujmu ma kontaktujte formou kontaktneho formulara
Bluray Apokalypsa , CZ distribucia, NOVE
Uplne nove Zabalene Cz distribucia Zo zbierky Cena 2000kc plus posta V pripade zaujmu ma kontaktujte formou kontaktneho formulara s vasou cenou
Mulltimediální přehrávač Popcorn Hour C-200
řehrávač médií Popcorn Hour C-200 - rozměry 42,5x8,0x29,0 cm (standardní Hifi šířka). Vhodný jako multifunkční zařízení pro domácí kino. Přehrávání videa, přehrávání zvuku a obrázků - podpora Full HD, podpora mnoha formátů videa i audia včetně přehrávání BluRay a DVD. Má port USB 2.0x5, připojení HDMI 1.3a, LAN, digitálně optiku, kompozitní výstup. Pozice pro 2,5" a 3,5" pevný disk, lze vložit i BulRay mechaniku do pozice na 3,5" pevný disk. Zařízení je také vybaveno LCD displejem - např. lze pouštět hudbu resp. vybírat skladby bez nutnosti zapínat TV. Přehrávač lze používat s dálkovým ovládáním i bez něj. Má pasivní chlazení zařízení, tzn. je nehlučný. Použitý, Plně funkční, Pár škrábanců na horní straně. Osobní předání v Praha Čakovice a okolí nebo zašlu při platbě předem.