inzerce, prodej, prodám, bazar

BMW E46 Jak na to H. R. Etzold

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Prodam knihu Jak na to BMW E46, super stav.
BMW E46 Jak na to H. R. Etzold
Podobné inzeráty
Jak na to? Ford Mondeo Etzold
Prodám mechanickou příručku Jak na to? Ford Mondeo - H.R. Etzold, motorizace viz. foto.
FORD MONDEO Údržba a opravy automobilů
FORD MONDEO Údržba a opravy automobilů H.R. Etzold Jak na to? Kopp
Literatura o automobilech a motocyklech.
Prodám literaturu o automobilech a motocyklech: 4x4 Motorové vozidla s pohonem všech čtyř kol - John Carroll, 40,-, Údržba a opravy automobilů Opel Vectra B - Jak na to, od 10/95 do 2/02 - Hans-Rüdiger Etzold, 150,-, Spalovací motory - Josef Kožoušek, 90,-, jezdíme na plyn - Mario René Cedrych, 30,-, Konstrukce motocyklu - Vladimír Jansa a kol., 2900,-.
Kolekce knih 47ks
Kolekce knih 47ks: 1) Celina del Amo - Jak zvládnout štěnátko 70Kč 2) Deníček našeho štěňátka 60Kč 3) Eva Maria Bartenschlagerová - Máme doma štěně 50Kč 4) Rolf Spangenberg - Nemoci psů: určení a léčba 60Kč 5) Václav Chaloupek - Povídání o psech aneb jak si je zamilovat 50Kč 6) E. Tylínek, Z. Samková, J. Kňákal, K. Trojan - Já pes 50Kč 7) David Taylor - Péče o psa 50Kč 8) Bruce Fogle - Poznej svého psa 70Kč 9) Katharina Schlegl-Kofler - Jak na to: Výchova psa 60Kč 10) Drahomíra Stalmachová - Výcvik a výchova psa 70Kč 11) Bruce Fogle - Výchova a výcvik psa: Kompletní kniha o výchově a výcviku psů 60Kč 12) Marie Trostburgrová - Dobré rady pro milovníky psů 80Kč 13) V. Hanzal, V. Vochozka - Lovečtí psi - Výchova a výcvik 90Kč 14) Evelyn Elizabeth Lanyonová - Baset 90Kč 15) Dr. Bruce Fogle - Zlatý retrívr 50Kč 16) J. Kubeš, F. Korda - Retrívři 50Kč 17) A. Kriechbaumer, J. Grünn - Yorkšírský teriér 50Kč 18) N. Šebková, J. Dytrychová - Jorkšírský teriér 60Kč 19) Katrin Behrendová - Jak na to: Pudl 60Kč 20) Katharina Schleglová-Koflerová - Jak na to: Husky 90Kč 21) Lenka Frnčová - Bígl 60Kč 22) David Taylor - Velká kniha o psech 120Kč 23) Bruce Fogle - Encyklopedie psů 150Kč 24) Juliette Cunliffeová - Encyklopedie psů: 1000 obrázků, téměř 400 plemen 150Kč 25) Jana Dudová - Kočky (mini kniha v pouzdře) 60Kč 26) Bruce Fogle - Poznej svou kočku 60Kč 27) Bruce Fogle - Co je s mou kočkou? 80Kč 28) Bradley Viner - Kočka: kniha otázek a odpovědí 120Kč 29) Paddy Cutts - Kompletní průvodce: Péče o kočku 60Kč 30) David Taylor - Velká kniha o kočkách 120Kč 31) Georg Gaßner - Křeček: milý, roztomilý, aktivní 60Kč 32) Peter Fritzsche - Jak na to: Křeček 60Kč 33) Engelbert Kötter - Jak na to: Pískomilové 60Kč 34) Vladimír Motyčka - Bydlí s námi činčila 50Kč 35) Maike Röder-Thiedeová - Jak na to: Činčila jako domácí zvíře 60Kč 36) Otto von Frisch - Jak na to: Zemní veverky 60Kč 37) Fritz Dietrich Altmann - Morče: společenské, milé, aktivní 60Kč 38) Heike Schmidt-Röger - Bydlíme s králíkem: nápaditě, útulně, příjemně 60Kč 39) Monika Wegler - Náš zakrslý králík 50Kč 40) Sandy Ransford - Můj první poník 50Kč 41) Sandy Ransford - Poznej svého poníka 50Kč 42) Martin Haller - Koně z celého světa: Přes 300 plemen 150Kč 43) Juliet Cluttonová-Brocková - Kone 80Kč 44) Henry Blake - Jak myslí koně: Jedinečný průvodce komunikací s koněm 150Kč 45) Proč spí koně vestoje? - 101 odpovědí 80Kč 46) Jean-Pierre Hourdebaigt - Masáže koní 150Kč 47) Tiina Vainikainen - Parkurové skákání 50Kč Platí do smazání!
Jak hrají poker profesionálové Phil Hellmuth Richard Carrasc
Nová nepoužitá kniha: Dan Harrington, Phil Hellmuth, Gus Hansen - pochyťte něco od světových špiček!  Phil Hellmuth: Jak hrají poker profesionálové kompletně v Češtině!  Poker, naučte se, jak hrají poker profesionálové od jednoho z nich! Není to jen zábava, není to ani hazard, je to sport, či chcete-li hra, která má jasně definovaná pravidla a prosadit se není zase tak jednoduché. Není přece náhodou, že velké turnaje (EPT, WSOP, WSOPE, WPT aj.) vyhrávají prakticky stále titíž lidé (a Phil Hellmuth mezi ně patří). Kniha se zaměřuje na většinu masově hraných variant pokeru, tedy nejen na Holdem Poker, ale i Omahu, 7 card stud a razz. Autor, devítinásobný vítěz světové série v pokeru a vítěz dalších více než čtyřiceti turnajů, milionář, který celé své jmění získal v této hře, vysvětluje, jak hrát poker, a hlavně jak vyhrávat. A to dostatečně jasně i těm, kdo nikdy nedrželi v ruce balíček karet. Jeho mnoha turnaji ověřené strategie se soustřeďují na moderní pokerové hry: Texas Hold'em, Omaha, Seven-Card Stud a Razz. Kniha začíná popisem pravidel a rozdáním pro tyto varianty a poté rozvíjí snadno srozumitelným stylem jak základní, tak pokročilé strategie. Učí přesně, která rozdání hrát, kdy blufovat a kdy zvyšovat sázky, a kdy složit karty. Navíc poskytuje techniky umožňující odhadovat hru protivníků a zachovat chladnou hlavu pod tlakem hry. Speciální kapitola vysvětluje, jak hrát on-line partie, a další přináší zasvěcený pohled na turnajová klání. Kniha, která přinejmenším zpestří vaše chvilky odpočinku; avšak předtím, než vyrazí do kasina nebo na turnaj, by ji měl číst každý. Název: Jak hrají poker profesionálové Autor: Phil Hellmuth Překlad: Martin Koska a Dominika Špačková.  Kniha je vázána.  Jedná se o nové, opravené vydání této oblíbené knihy. Možný je osobní odběr, nebo zaslání poštou či Uloženkou: Při platbě předem : Doručení na libovolnou pobočku Zásilkovna nebo Wedo (dříve ): 70,- Kč Doručení k Vám domů (Wedo/InTime): 110,- Kč Posílám Wedo na pobočku i na adresu i na dobírku, k ceně dopravy: + 100,- Kč. (Zásilkovnu na dobírku neumím) Nabídka platí do smazání. Poslední update: 27.5.2022
Jak se stát intradenním finančníkem - Nesnídal, Podhajský
První kniha o intradenním obchodování u nás. Jedna z mála komplexních knih o intradenním obchodování celosvětově. Tvůrci serveru finanční vám přinášejí unikátní novinku, jejíž vytvoření zabralo přes rok práce a která pokrývá téma intradenního burzovního obchodování tak, jako doposud žádná jiná publikace v českém jazyce. Na téměř 300 stranách vám autoři přinášejí co nejpřesnější popis toho, co to znamená stát se intradenním finančníkem. Od naprostých začátků, přes první důležitá odhalení až po základy unikátního obchodního systému FinWin, který autoři postavili pro své vlastní obchodování a o který se po letech jeho obchodování rozhodli podělit i s vámi – čtenáři knihy Jak se stát intradenním finančníkem. V této knize jsme se pokusili nejenom zmapovat svou obchodní kariéru tak, aby si každý mohl udělat přesnější obrázek o cestě intradenního obchodníka k profitům, ale také jsme zahrnuli mnoho témat, na které se začínající obchodníci ptají nejčastěji: jak vybírat obchodní software, jak stavět obchodní plán, jak se krok po kroku dopracovat k dlouhodobě profitabilnímu byznysu, který by vám neměl zabrat více než 2,5 hodiny denně! Kniha obsahuje řadu grafů, ukázek, popisných obrázků, ale také rozhovorů a tipů a triků, které mají za cíl udělat vás lepším (a hlavně profitabilním) obchodníkem. Dozvíte se mimo jiné i to, jak vypadá náš obchodní den, jaké trhy přesně obchodujeme, ale i v čem a jak si vedeme obchodní záznamy a kde jsme se naučili řadu toho, co dnes umíme. Součástí knihy je i rozhovor s jedním z našich brokerů, dozvíte se tedy nejenom jak to v takovém brokerském domě funguje, ale i mnoho nového o tomto byznyse, co jste ještě zatím netušili!. Pořizovací cena 798,- Možno poštou nebo přes zásilkovnu nebo osobně na Praze 8 - Palmovka.