inzerce, prodej, prodám, bazar

BMW PÁNSKÉ KALHOTY ENsDUROGUARD

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodám BMW pánské kalhoty ENDUROGUARD ve velikosti 114.
Popis zde .
Optimální ochrana a maximální pohodlí na cestách: kalhoty EnduroGuard byly vyvinuty speciálně pro náročné světoběžníky a cestovatele, kteří ocení funkční bezpečnostní vybavení a vysokou úroveň praktičnosti. A to za každého počasí. Kalhoty EnduroGuard jsou proto vyrobeny z nepromokavého a vysoce prodyšného třívrstvého laminátu s membránou BMW Climate Membrane, jehož speciálně vyvinutý vrchní materiál je vyroben z extrémně oděruvzdorné tkaniny Dynatec s částečným potiskem Ceraspace. Díky tomu kalhoty splňují všechny požadavky na zdravé a příjemné klima i při měnících se teplotách. Všechny kyčle a kolena ohrožené pádem jsou chráněny moderními chrániči NP2. Praktická výbava přesvědčí i při cestování. Patří k nim tři kapsy včetně kapsy na klíče, kapsa na nohavici, kterou lze doširoka otevřít pomocí patentek, a pásky na suchý zip. Řidič tak může kalhoty přizpůsobit příslušným povětrnostním podmínkám, ale také individuální poloze při sezení. Kožené polstrování na vnitřní straně kolen zajišťuje lepší přilnavost nádrže při jízdě v terénu. Kalhoty lze k bundě EnduroGuard připojit buď krátkým zipem, nebo univerzálním spojovacím zipem.

Mimořádně robustní a vhodné pro jízdu v terénu.
Vysoce kvalitní, speciálně vyvinutý materiál.
Praktické vybavení.
Vysoký komfort nošení.
Chrániče NP2.
BMW PÁNSKÉ KALHOTY ENsDUROGUARD
Podobné inzeráty
BMW Motorrad Rider dámské kalhoty vel. 46 NOVÉ
Nové nepoužité kalhoty BMW Rider z kolekce BMW MOTORRAD - vel. 46 Dámské motocyklové kalhoty BMW RIDER jsou funkční kalhoty s vysokou odolností proti oděru a jsou také větruodolné, voděodolné a prodyšné díky vložce BMW Climate Membrane. Bez ohledu na počasí jsou tyto kalhoty ideální pro krátké i dlouhé výlety a městský provoz. Termoaktivní membrána BMW Climate Membrane byla speciálně vyvinuta společností BMW Motorrad, je voděodolná a prodyšná. Moto kalhoty BMW RIDER jsou vybaveny chrániči NP2 na bocích a chrániči NPL na kolenou (odnímatelné a výškově nastavitelné). Kalhoty RIDER lze díky montážnímu zipu kombinovat s jakoukoli motorkářskou bundou z řady BMW Motorrad. Má ventilační zipy vpředu na stehně a také je možné pomocí zipu upravit šířku u lemu nohavic. Má vysoké hodnoty odolnosti proti oděru díky použití bavlněného a polyamidového materiálu. Kalhoty BMW RIDER jsou voděodolné a jsou ideální na krátké i dlouhé výlety a do městského provozu. Funkce : - Použití: Roadster / Heritage / Urban / Touring - Pohlaví Žena - Sezóna: Léto / Střední sezóna - Vodotěsné a prodyšné džíny BMW odolné proti větru - BMW Climate Membrane Insert (odolná proti větru, vodě a prodyšná) - Bavlněné a polyamidové svršky vysoce odolné proti oděru - NPL chrániče kolen (výškově nastavitelné) - NP2 chrániče kyčlí - 4 kapsy pro dámský model - Pravidelný střih - Montážní zip 40 cm - CE certifikováno - EN 1621
Pánské moto textilní kalhoty RSA S-PRO 5XL
Prodám textilní kalhoty na motorku značky RSA. Viz fotky lehce potrhané k opravě. Cena nových kalhot v motozem je 3000Kč Pro postavu cca 188cm 105 - 120kg. Kalhoty vyrobeny z 100% polyesterové tkaniny 600D, která je charakteristická vysokou odolností vůči tření a podření. Švy kalhot jsou vytvořeny speciální technologií. Homologované chrániče kolen a chrániče boků, navíc vnější chrániče - slidery - v oblasti kolen. Kvalitní odnímatelná membrána podšita příjemnou síťovinou. Celé kalhoty jsou podšity síťovanou podšívkou. V oblasti sedu jsou kalhoty vyztuženy kůží, díky které se stává sed protiskluzovým. Perforace zajištěna díky perforované kůži z vnitřní strany kolen, čímž je zajištěna ideální cirkulace vzduchu a zároveň ochrana v podobě protiskluzové vrstvy. Stretchové panely nad koleny a v oblasti beder pro větší pohodlí při sezení. Možnost rozšíření nohavic v dolní části pomocí zipu, který je podšitý síťovinou, a tím je zajištěna potřebná ventilace. 2 vnější kapsy. Stahování v pase pomocí pásků na suchý zip a pružnou gumu. Kalhoty lze spojit pomocí krátkého a dlouhého zipu s bundou. Více na:
BMW THERMO kalhoty pánské dlouhé vel. S
prodám NOVÉ BMW pánské THERMO kalhoty dlouhé, vel. S. Pánské silnější thermo kalhoty pro chladnější dny. Z prodyšného rychleschnoucího materiálu. Přiléhavý střih s elastanem. Barva: šedá. Obj.č.: 76248553541 - cena v BMW 1.963,- Kč. Preferuji osobní převzetí. Zaslání pouze po platbě předem. Na dobírku neposílám. Možnost daňového dokladu.
BMW moto kalhoty džíny WATERPROOF 42/34 NOVÉ
Nové nepoužité džínové moto kalhoty z aktuální kolerce BMW MOTORRAD - BMW Waterproof vel. 42/34 (aktuální cena 7900,-Kč) Džíny WaterProof vypadají jako klasické džínové kalhoty, jsou ale odolné proti větru a nepromokavé. A díky membráně BMW Climate Membrane jsou také prodyšné. Slunce nebo déšť ‒ tyto džíny do každého počasí. Nepromokavé motocyklové kalhoty s klasickým džínovým vzhledem s 5 kapsami Otěruvzdorný materiál ze směsi bavlny, polyesteru a materiálu Cordura jako 3vrstvý laminát Vyjímatelné chrániče kolen (NPL, plynule výškově nastavitelné) a boků (NP2) Větru odolné, nepromokavé a vysoce prodyšné díky membráně BMW Climate Membrane Vnitřní podšívka pro příjemné nošení Kožený štítek na opasku s vyraženým nápisem BMW Motorrad a „engineered in Germany“ Potisk "MAKE LIFE A RIDE" na vnitřní straně pasovky Spojovací zip: 40 cm
BMW MOTORRAD kalhoty GS DRY 36, 38, 40, 46, 48, 56  NOVÉ
Nové nepoužité orig. BMW Motorrad enduro kalhoty : BMW GS DRY nový model vel. 36, 38, 40, 46, 48 - cena 4000,-Kč. (foto 1) BMW GS DRY vel. 36 šedé - cena 2000,-Kč (foto 2) BMW GS DRY vel. 56 šedé - cena 3500,-Kč (foto 3) Další info na tel. Enduro vzhled pro silnici: vodě odolné kalhoty vhodné pro cestování nabízí optimální ochranu před počasím pro každé dobrodružství i při letních teplotách, protože robustní materiál Cordura 500 s vysoce prodyšnou membránou BMW Climate je vybaven jedinečným větracím mechanismem. Svrchní materiál z vysoce pevné kombinace materiálu cordura 500 / polyamid, nově hustější struktura tkaniny zajišťuje vyšší pevnost. Konstrukce Z-Liner s membránou BMW Climate Membrane (větru odolná a vodě odolná, vysoce prodyšná). Zesílení na místech ohrožených v případě pádu rastrovanou PU povrchovou úpravou s keramickými částicemi v oblasti kolen. Vyjímatelné protektory NP2 na kolenou a v bocích (na kolenu výškově polohovatelné). Jedinečné vodě odolné zipy pro větrání na strategických místech, rozepínají i membránu pro efektivní větrání. Strečové vsadky na kolenou a v oblasti nad hýžděmi pro lepší pohyb a komfort. Nastavování šířky suchými zipy v pase a v dolní oblasti nohavic. 2 kapsy v bocích. Spojovací zip: 40 cm.
BMW Motorrad EnduroGuard kalhoty vel. 40 NOVÉ
Nové nepoužité dámské kalhoty orig. BMW Motorrad EnduroGuard vel.40 z aktuální kolekce BMW Motorrad (prodejní cena 16000,-Kč) V nabídce také šedá bunda BMW EnduroGuard vel. 88 = prodloužená vel.44, výška postavy 176cm) Ať je počasí jakékoli s oblečením řady EnduroGuard jste připraveni na každé dobrodružství. Profesionální enduro oblečení zajišťuje maximální funkčnost. Vnější materiál je speciálně vyvinutý Dynatec a Dynatec Strech s částečným potiskem Ceraspace- tento materiál byl speciálně vyvinut ve spolupráci BMW se Švýcarskou firmou Schoeller Textil AG. Materiál Dynatec se vyznačuje vysokou oděru vzdorností, v kombinaci s Ceraspace je pevnější než kůže. Ceraspace je potisk s částečkami umělé pryskyřice. Výjimečné ochranné vlastnosti technologie ceraspace jsou dosahovány jedinečným spojením extrémně tvrdých keramických částic v polymerové matrici. Tato speciální keramika je téměř tak tvrdá jako diamant a vysoce tepelně odolná. Trojrozměrná povrchová úprava je pevně spojena s textilem, místa s povrchovou úpravou střídají místa s volným tex-tilem, materiál tak zůstává flexibilní a prodyšný, odolnost proti otěru se výrazně zvyšuje. Nesmíme opomenout také výborné vodě odolné vlastnosti oblečení EnduroGuard o které se stará laminovaná membrána BMW Climate Membrane. Systém třívrstvého laminátu zajišťuje perfektní klima tzn. prodyšnost, a vysokou vodě odolnost. O bezpečnost se starají plně vyjímatelné BMW NP2 chrániče, které mají vysokou úroveň absorbování nárazu ale zároveň jsou velmi komfortní. Tyto chrániče byli homologovány podle EN 1621. V horkých dnech oceníte velké ventilační prvky. Vnitřní podšívka z perforované pleteniny (velmi elastická a prodyšná). Všechny tkaniny odpovídají standardu Öko-Tex 100 a mají certifikaci bluesign. Čistota surovin a jejich úpravy zaručují absolutní snášenlivost s pokožkou – ani vysoký podíl umělých pryskyřic v potisku ceraspace nepřenáší na uživatele žádné škodlivé látky. Pro Vaše osobní věci slouží 3 kapsy. Zakončení nohavic je měkce polstrováno a lze rozšířit nebo zúžit. Reflexní prvky umístěné na strategických místech.