inzerce, prodej, prodám, bazar

Bodce na kontrabas

Kategorie: Smyčcové nástroje

Ponúkam nové kvalitné bodce na kontrabas. Ebenová alebo palisandrová vložka.
Pevná kovová tyč. Gumenná skrutkovacia násada na bodec.

Pozrite tiež moje ďalšie inzeráty!
Bodce na kontrabas
Podobné inzeráty
Prodám kontrabas 3/4
Kontrabas 3/4 zn.Andreas Zeller. Kontrabas je ve velmi zachovalém stavu,zní velmi dobře,hluboké basové tóny. Určen na všechny hudební styl Jazz,Country nebo do Cimbalovky folk.plus pouzdro a stojan na kontrabas. Více info na tel.
Prodám nový celomasivní 3/4 kontrabas model Marcuci
Prodám celomasivní ¾ kontrabas, model Marcuci, Ioan Bucur, violová stavba, menzura 104,5cm, délka korpusu 110,8cm, D-neck, přední deska transylvánský rezonanční smrk, zadní klenutá deska javor, luby javor, hmatník eben, struník eben. Nástroj po kompletním seřízení v ateliéru Kontrabasum. Kvalitní nástroj na vysoké řemeslné úrovni, sytý zvuk, barva tónu, vyrovnaná odezva strun. Kontrabas je mj. vhodný pro studenty konzervatoří, výborný na arco i pizz. Nástroj je opatřen autorizačním certifikátem mistra Bucura. Přijďte si kontrabas nezávazně přehrát do mého ateliéru. Cena dohodou.
Kontrabas - celomasiv 1/2
Nový celomasivní kontrabas, ve velikosti 1/2, vyroben v Rumunsku, z kvalitního dřeva, velmi solidní zpracování. Přední deska smrk, luby a zadní deska javor. Tyrolská mechanika, menzura 98cm, ebenový hmatník i struník nástroje. Kontrabas vhodný pro žáky od cca 9let, silný kultivovaný tón, nastaven a seřízen mistrem houslařem v České republice. Nová kvalitní kobylka, struny D´ Addario, srovnán hmatník, kompletní revize nástroje. Jen začít hrát a cvičit. Uplatnění jako kvalitní nástroj v ZUŠ, folklórních a komorních souborech. Faktura s odpočtem DPH samozřejmostí.
Mistrovský kontrabas 3/4 - Calin Vultur
Mistrovský Kontrabas 3/4 K prodeji mistrovský kontrabas z dílny mistra Calina Vultura, Rumunsko. Přední deska výběrový masivní smrk, luby a zadní deska žíhaný javor. Velikost 3/4, menzura 105cm. Otevřená mechanika Rubner Antique, struny sólo Belcanto, zadní klenutá deska. Velmi kvalitní zpracování, pohodlná hra po celé délce hmatníku, vyrovnaný a konkrétní tón. Finální úprava laku antik. Certifikát pravosti k nástroji, samozřejmostí.
Kontrabas
3/4 kontrabas překližkovaný, stáří kolem 50 let. Vyrobeno pravděpodobně v Německu, kde se používal v country. Součástí je povlak a náhradní struna G.Kontrabas má dobrý zvuk, je určen na hru v country pizzicato, ale je možné snížit dohmat i pro hru smyčcem. Je použitelný ihned pro hraní, struny jsou původní a struna D bude třeba vyměnit. Nástroj byl prohlédnut, vyzkoušen a nemá vady. V minulosti byla provedena oprava poškozené hlavy po ulomení, ale vše je v pořádku. Poskytuje se záruka 3 měsíce na tuto opravu pro Vaši jistotu.
Prodám 5-strunný nový celomasivní 3/4 kontrabas model Ceruti
Prodám nový 5-ti strunný celomasivní kontrabas, ¾ větší stavba model Ceruti, od mistr Ioana Bucura - Rumunsko, menzura 104,5cm, D-neck, přední deska transylvánský rezonanční smrk, zadní klenutá deska javor, luby javor, hmatník eben, struník eben. Nástroj kompletně seřízen v ateliéru KONTRABASUM, možnost dalšího individuálního nastavení. Tento kontrabas je větší stavby, nejen díky svému objemu, má silné a plné tóny, basa je stvořena pro orchestr. Použito pouze výběrové dřevo, velké mechaniky Rubner. Na kontrabasu jsou nataženy struny Thomastik Belcanto orchestra. Rád Vám osobně sdělím o kontrabasu více informací, nástroj si můžete kdykoliv nezávazně přehrát v mém ateliéru, kde mám skladem další celomasivní nástroje s plnou zárukou a garantovaným servisem. Cena dohodou.