inzerce, prodej, prodám, bazar

Body Goldbee

Kategorie: Svatební šaty

Úplně nové, velikost XS
Původní cena 999 Kč
Body Goldbee
Podobné inzeráty
Krajkové svatební šaty
Milé budoucí nevěsty, s těžkým srdcem prodávám svoje nádherné svatební šaty šité na míru od úžasného návrháře Miroslava Michaela Knota. Velikost šatů je 34-38. Moje výška je 166 cm. Šaty jsou však složeny ze dvou částí - body a sukně a lze tak poměrně snadno nastavit délku, ale i šířku pasu, posunutím sukně nahoru či dolů. Body je velmi pružné a pohodlné a zapínání má několik úrovní, takže délku lze upravit dle potřeby. Šaty je možné využít také jako těhotenské. Já měla být původně ve 3.měsíci, ale nakonec se svatba posouvala a vdávala jsem se až v 6. měsíci, což se vyřešilo nadstavenou mašlí v pase, která tam ale být nemusí a šaty tak perfektně padnou i na štíhlou postavu. Šaty je možné vyzkoušet v Hustopečích u Brna nebo v Chrudimi, po domluvě někde na trase. Osobní předání Brno, Hustopeče, Chrudim, Pardubice.
Minimalistické svatební šaty pro vysokou štíhlou postavu
Nabízím k prodeji na míru šité svatební šaty - krajkové body + hladká sukně. Vhodné pro štíhlou a vysokou postavu. Body: šířka přes prsa 40 cm, délka zad (krajkové části) 51 cm. Sukně s vysokým pasem: pas 32 cm, délka 119 cm, skrytý rozparek na levé straně. Vyčištěné z čistírny. Lze vyzkoušet v Brně. Nabízím za 5 000 Kč.
Svatební šaty 36
Prodávám svatební šaty šité na míru. Jsou dvoudílné (body a dlouhá sukně). Body je z tělového tylu bohatě ozdobeného francouzskou krajkou, velikost je S na výšku postavy 176cm. Sukně má obvod pasu 72cm a je dlouhá 122cm. Základ je satén a jsou na něm 3 vrstvy tylu zakončeného krinolínovou 10cm širokou stuhou. Šaty je možné si vyzkoušet v Olomouci v butiku Angel (Palackého 11) nebo je pošlu přepravní společností. Tyto šaty byly prezentovány na Miss ČR. Cena 3999Kč.
Svatební komplet vel.38/40
Nabízím netradiční svatební šaty/šaty do tanečních na prodlouženou. Jedná se o komplet bodyčko + sukně, nově ušité, nikdy nepoužité. Body je z dvojitého pevného bavlněného žerzeje, aby imitovalo korzet, barva bílá + tmavě modrá proužky, zapínání na druky dole. Sukně je z bílé neprůsvitné matné splývavé kostýmovky, nahoře jedna vrstva bohatě nařaseného tylu, vzadu na zip. Velikost v pase je 78,5cm. Délka sukně je 104cm.