inzerce, prodej, prodám, bazar

Bodyspace

Kategorie: Fitness, jogging

Body-space rotoped v leže
- je zařízení , které výrazně zmirňuje bolest kloubů a páteře, jeho hlavním úkolem je zlepšit postavu a odstranění celulitidy. Přístroj je určen pro začátečníky, ale i pro pokročilé zákazníky. Je vhodný i pro zákazníky s pohybovými problémy.
V Body-Space probíhá trénink formou šlapání v leže na rotopedu. Nejvíce problematické partie (boky, břicho, hýždě a stehna), se přitom nachází v podtlakové kabině. Střídavým podtlakem je krev nasávána do kapilár v podkoží, odvádí tuk z tukových buněk ke svalům, kde je možno tuk spálit. V průběhu cvičení je monitorována tepová frekvence tak, aby se jednalo po celou dobu o aerobní cvičení, kdy je spotřeba energie hrazena z 80% tuky a pouhých 20% tvoří cukry. Tento trénink trvá pouze 30 minut, ale je to dostačující. V běžné atmosféře dochází při cvičení ke spalování tuků ve svalech po 20-30 minutách. V Body-Space se tato doba zkrátí až o třetinu.

Body-space-běžící pás-INFRARED
je nová metoda na trhu, která v kombinaci fyzické námahy s infračerveným zářením dopomáhá k rychlé ztrátě hmotnosti díky rychlému prohřívání tkání a svalů, zároveň zvyšuje cirkulaci krevního oběhu a metabolismus, způsobuje spalování tuku a redukci celulitidy. Hlavní výhodou použití infračerveného záření Infrared je zbrusu nové, účinné řešení při problémech s nadváhou, s celulitidou, pro ošetření problematické pleti a ostatních částí těla.

IR (Infrared IR) je elektromagnetické záření. Používá se po mnoho let v plastické chirurgii, rehabilitaci, fyzioterapii a ortopedii. Infračervené paprsky pronikají do hloubky tkání a vytváří pozitivní změny v lidském těle. Zdravý efekt pocení přichází při teplotě 35-45 °C, aniž by docházelo k zatížení srdečního, dýchacího a oběhového systému. Infračervené paprsky jsou také používány pro problémy s nadváhou a při kožní léčbě, protože pronikají hluboko do pokožky a tělo je teplé zevnitř. Díky rozšíření cév, zlepšení krevního oběhu se čistí tělo přes intenzivní pocení.

Vibrační plošina
- vibrační plošina funguje na principu vibrací, které způsobují reflexivní stahování svalů. Stačí 10 min denně a výsledky se okamžitě dostavují. Procvičovat lze celé tělo.

- pomáhá k rychlému a efektivnímu formování postavy a redukci váhy
- při vibraci až třikrát zvyšuje účinnost cviků
- speciální masážní podložka s adhezním vroubkováním prokrvuje, uvolňuje a masíruje akupresurní body na vašich chodidlech, dlaních, hýždích, zádech ...
- napomáhá rychlému zotavení a regeneraci po fyzické námaze, sportu či cvičení
- je obzvláště vhodný jako počáteční nebo závěrečná fáze tréninku běžců, inline bruslařů, cyklistů, lyžařů
- lze ji použít také jako pomoc při léčbě revmatismu a jiných onemocnění kostí a kloubů (jen po konzultaci s lékařem)
- zlepšuje krevní oběh
- účinně působí při léčbě, bolesti a ztuhlosti kloubů a svalů
- zlepšuje rovnováhu a koordinaci
- účinný v boji s celulitidou
- masáž uvolňuje a tak bojuje se stresem a depresí
Bodyspace
Podobné inzeráty
Běžecký pás BodySpace InfraRed
Prodám běžecký pás s infra-lampami BodySpace InfraRed. Rychlé zahřátí a spalování, přednastavené programy, nastavitelná rychlost a sklon, použiti s nebo bez infra lamp - výborné proti celulitidě.