inzerce, prodej, prodám, bazar

BOHEMIA CRYSTAL KARAFA NA WHISKY, RUM A PÁLENKU DOVER 800ML

Kategorie: Sklo, keramika

Nevhodný dárek, nepoužitá, ještě orig. samolepky, bez krabice...krásná, cena na eshopu 1200,-Kč
Zásilkovna 69

Bohemia Crystal karafa na whisky má moderní lineární brus a tradiční tvar. Díky těsně přiléhavé stopce počká veškerá vůně jen a jen na vás. Vhodné jako dárek pro všechny milovníky výborné whisky a kvalitního skla. Vyrobeno z olovnatého křišťálu s bezkonkurenčním leskem a pevností. Nevhodné do myčky. Překrásný luxusní dárek české výroby.

luxusní karafa na whisky a koňak
olovnatý křišťál 24% PbO
TOP česká kvalita
objem 800 ml
moderní lineární brus
vhodné do myčky
BOHEMIA CRYSTAL KARAFA NA WHISKY, RUM A PÁLENKU DOVER 800ML
Podobné inzeráty
Bohemia Crystal křišťálové sklenice na whisky Iside
Prodám skleničky Bohemia Crystal Iside - na whisky - 6 ks v balení - objem 230 ml - Vyrobeno z prvotřídního bezolovnatého křišťálového skla (crystaline) ve sklárně Crystalex Bohemia - k dispozici 2ks balení - cena za 1 balení V případě zájmu prosím volejte nebo pošlete sms, můžete též napsat na e-mail sklenickytalire@
Bohemia Crystal Sklenice na whisky Ideal 140ml (set po 6ks)
Prodám Bohemia Crystal sklenice na whisky Ideal - set 6 sklenic na whiskey - bezolovnatý křišťál - objem 140 ml - 6 kusů v balení - vhodné do myčky - k dispozici 1ks balení - cena za 1 balení V případě zájmu prosím volejte nebo pošlete sms, můžete též napsat na e-mail sklenickytalire@
Bohemia crystal skleničky 6x 280 ml na whisky
Bohemia crystal skleničky 6x 280 ml na whisky - silné dno, tenoučké stěny stav: jednou použité, skleničky jako nové, krabice trochu zaprašená. Neposilam, pouze osobni prevzenti.
Sada na whisky (karafa a 6 sklenic)
Sada na whisky (karafa a 6 sklenic) Sada v dárkové krabičce obsahuje karafu s korkem (viz foto) a 6 sklenic na whisky. Sklenice jsou vyrobeny v originální podobě (quadro). Sada je nová a v originálním balení. Pro osobní potřebu lze zakoupit i jako dárek.
VELKÁ BROUŠENÁ KARAFA BOHEMIA CRYSTAL
Velká ručně broušená karafa bohemia crystal s tradičním dekorem, vše viz foto,výborný stav, výška 40cm. Lze poslat zasilkovnou po dobre zkušenosti.
Broušená karafa Bohemia Crystal
Nikdy nepoužitá nádherná broušená karafa z křišťálového skla Bohemia crystal včetně zátky a original krabice. Neposílám, pouze osobní odběr v Novém Strašecí. Mrkněte na mé další inzeráty.