inzerce, prodej, prodám, bazar

bojler 400 l Dražice

Kategorie: Kotle, Kamna, Bojlery

Prodám 6 let starý plně funkční bojler. Důvod prodeje je nutnost jiného druhu (s výměníkem) kvůli přechodu z elektrokotle na tepelné čerpadlo. Celou dobu napuštěný, tak že by neměl být zkorodovaný. Včetně topného tělesa. Jen to je v ceně minimálně 5 000 Kč.
bojler 400 l Dražice
Podobné inzeráty
KOUPÍM -teploměr se stupnicí do bojleru DZ Dražice,Tatramat
Koupím (poptávám) teploměr se stupnicí do bojleru výrobce Družstevní závody Dražice, přesně tento typ se stupnicí. Nejlépe nový, případně koupím i použitý, ale nepoškozený a prokazatelně funkční. Prosím nabídněte, na ceně se dohodneme, osobní předání nebo zaslání poštou.Používal se do dražických elektrických i kombinovaných bojlerů cca mezi lety 2015-2016. Děkuji předem za případné nabídky.Koupím klidně i víc kusů, upřednostním úplně nové. Nabídněte e-mailem přes formulář níže, nebo přímo na jakubseznamka@, nevolejte, telefon je smyšlený. POKUD INZERÁT VIDÍTE, JE AKTUÁLNÍ, PLATNÉ DO SMAZÁNÍ! Koupím i teploměr s označením DIT 20, ideálně nový, nebo i použitý, ale funkční a nepoškozený (ne očouzený z udírny!!!), viz foto, verze se stupnicí 10-30-50-70-90, přesně tento typ. (pozor - jen tento typ, nikoli pouze s 50 uprostřed, který má jinak stejné označení!!!) Používáno pravděpodobně v různých bojlerech, i Dražice, do roku cca 1996. Případně kdo by daroval z vyřazeného bojleru. Koupím též ovládací knoflík (kolečko) provozního termostatu, černé barvy, "mohutnější", s vyznačenou stupnicí 10-40-60-77, dle fota, používáno zejména v bojlerech Dražice do roku výroby cca 1996, s černým výrobním štítkem. Podmínkou vizuálně dobrý stav, nepoškozené číslice. Též bych měl zájem o speciální černý prvek na vsazení teploměru na dva šroubky, viz poslední foto, používáno v bojleru DKD (Družstevní kombinát Dražice nad Jizerou Strojírna), zřejmě z vyřazeného bojleru. Pokud cokoli z toho máte, škoda vozit na sběrný dvůr, nabídněte, když to někomu může udělat velkou radost.Za zachovalé věci rád dobře zaplatím nebo kdo by je daroval za poštovné. Můžete nabídnout též teploměr studená-teplá voda, 60 uprostřed, st. C, poslední foto, pouze ideálně nový, nebo velmi zachovalý (ne zežloutlý). Též koupím hadici na teplou vodu červenou na pračku Tatramat - Tamat, viz foto, především na teplou vodu, ale možno i na studenou, pouze tuto dobovou, ve výborném a nepoškozeném stavu, nepopraskanou, funkční. Kdyby někomu doma zbyla z vyřazené tatramatky, nabídněte. Za každou informaci, kde by se dalo sehnat, budu vděčný. Dále koupím černý panel z bojleru Tatramat z let 1992-3, zejména mi jde o BÍLOU kontrolku (tlejivku) ohřívání, viz foto, případně i žlutou sytější dle fota plus svorkovnici z tohoto typu bojleru.Zaslání poštou nebo zásilkovnou. V případě osobního odběru rád vyměním za oblečení z mé nabídky - zašlu odkaz, nebo vyměním za domácí slepičí vajíčka v bio kvalitě, nebo za cca jednu plnou krabičku cigaret Marlboro červené. domácí vejce, vajíčka, cigarety, marlboro boiler, ohřívač vody, retro teploměr, koupím retro, bojler,koupím retro věci, koupím starožitnost, TATRAMAT, TATRASMALT
Bojler s výměníkem do karavanu
Hledáte spolehlivý a úsporný zdroj teplé vody pro váš karavan? Pak právě pro vás máme ideální řešení – bojler do karavanu o objemu 10 litrů. Tento bojler se snadno instaluje do vašeho karavanu a poskytuje vám neustálý přísun teplé vody kdykoliv to potřebujete. Díky svému kompaktnímu designu se snadno vejde do každého prostoru a nepotřebuje žádné složité připojení. Bojler má rozměry 220x220x570mm, což z něj dělá kompaktní příslušenství. Díky tomuto malému rozměru se vejde do každého karavanu a nezabere příliš mnoho místa. Bojler nabízí možnost ohřevu vody topnou tyčí na 230V , používají se topné tyče do topných žebříků které jsou běžně dostupné po celém světě, můžete si tedy sami zvolit výkon ohřevu a provedení tyče. To znamená, že můžete mít teplou vodu i v případě, kdy není k dispozici nezávislé topení z auta. Ohřev vody však není omezen pouze na topnou tyč. Bojler je vybaven výkonným výměníkem teplého vzduchu, který umožňuje ohřev vody přes nezávislé topení v autě. Výměník teplým vzduchem zajišťuje rychlý a účinný ohřev vody, takže se nemusíte obávat nedostatku teplé vody, ani když cestujete na delší vzdálenosti. Bojler se snadno připojí k nezávislému topení o průměru 75mm a je vybaven 5x šroubením 1/2´´ pro snadné připojení vody a příslušenství. Materiál bojleru je 1,5mm nerez. Tlaková zkouška bojleru byla provedena při tlaku 3,5 BAR, takže se nemusíte obávat prasknutí nebo úniku vody. Silná izolace 20mm XPS pěnou udrží vodu velmi dlouho teplou. Vzhledem k výše uvedeným vlastnostem je tento bojler ideální volbou pro každého, kdo hledá spolehlivý, výkonný a kompaktní zdroj teplé vody pro svůj karavan. Je vhodné do menších prostor, do maringotek , TinyHouse , obytných vozů , karavanů. TinyHouse Tiny-House Maringotka Freedomek Camper CamperVan Bydlík Karavan Obytný vůz
Bojler Dražice 125
Brojler Dražice vodorovný 125 litrů. 4 roky v provozu. Bojler,125 litrů,Bojler Dražice vodorovný
Bojler Dražice - NOVÝ - 160 litrů na zem
Prodám bojler Dražice OKCE 160 S DRAŽICE OKCE 160 S zásobníkový ohřívač 157l, elektrický, stacionární Prodám za 13.310,00 Kč (11.000,00 Kč bez DPH) Doporučená cena: 17.490,00 Kč (14.455,00 Kč bez DPH) můžu k němu nabídnout i topnou patronu TPK 210/12 2,2 kW za 3.630,00 Kč (3.000,00 Kč bez DPH) Možnost instalace. Bojler je nový, nerozbalený, v krabici. Chtěl jsem ho montovat u sebe, nakonec jsem zvolil jiné řešení. TECHNICKÉ PARAMETRY: Výška: 1045 mm Průměr ohřívače: 584 mm Objem: 157 l Hmotnost bez vody: 52 kg VÝKONOVÉ PARAMETRY: Příkon topného tělesa: podle typu příslušenství Maximální provozní tlak nádoby: 1 MPa Doba ohřevu elektrickou energií z 10 °C na 60 °C: podle zvoleného příkonu vestavné jednotky Maximální teplota teplé vody: 90 °C Zátěžový projl: XL Barva: bílá - u všech zásobníků hrdlo pro připojení cirkulace - nutno doplnit elektrické topné těleso - možná instalace topné jednotky TPK 210-12 Možná instalace topného přírubového tělesa TPK vody. Možná instalace topné přírubové jednotky R, SE. Možnost využití nízkého tarifu elektrické energie (noční proud). Vysoce kvalitní izolace Covestro pro nízké tepelné ztráty a minimální provozní náklady. Antikorozní vrstva nepodléhá důlkové korozi v prostředí tvrdé a chlorované vody.
Bojler drazice
Prodám Bojler drazice 75l.novy stojí 7-9000kc.prodavam za 2000kc.bojler jako nový.duvod prodeje mám 200l Bojler
Bojler Dražice OKCEV 160
Dobrý den, prodám bojler značky Dražice OKCEV 160. Elektrický akumulační ohřívač s vodorovnou pracovní polohou i keramickým tělesem výrazně prodlužujícím životnost. Nabízí možnost využít nízký tarif elektrické energie. Bojler byl necelý rok v provozu, ale kvůli změně topení byl vyměněn za model s výměníkem. Při rychlém jednání možná sleva.