inzerce, prodej, prodám, bazar

Bose Quietcomfort II earbuds

Kategorie: Sluchátka

Predám zánovné slúchadlá značky Bose model Quietcomfort II Earbuds.
Slúchadlá sú funkčné a vizuálne minimálne známky používania aj poškodenia. Slúchadlá boli zakúpené v elektre na Slovensku, ale už k ním nemám príslušenstvo ani balenie.
Cena 3300kč
Keďže som zo Slovenska jediná možnosť poslať cez zasielkovňu po dohode.
Bose Quietcomfort II earbuds
Podobné inzeráty
Bose QuietComfort Earbuds
Prodám téměř nepoužívané sluchátka Bose QuietComfort Earbuds
Bose Quietcomfort earbuds bluetooth slúchadlá
Ponúkam na predaj slúchadlá značky Bose, model Quietcomfort Earbuds. Slúchadlá sú plne funkčné, stav zánovné (používané pár dní) ale bez príslušenstva a balenia. Preto je cena 2500kč Vzhľadom k tomu že som zo Slovenska posielam len zasielkovnou po dohode. Alebo možný osobný odber v Brne len s čakaním po dohode asi mesiac alebo dva mesiace.
Nové pouzdro Bose QuietComfort 35
Prodám nové, originální pouzdro pro bezdrátová sluchátka Bose QuietComfort 35. Pouzdro je nové, nikdy nepoužité. Pasuje na model Bose QuietComfort 35 I a také II. řady. Převzetí Praha/Pošta. Platné do smazání.
Bose quietcomfort earbuds 2
S těžkým srdcem prodám svoje sluchátka Bose QC II. Kupoval jsem je ve v prosinci 2022. Sluchátka jsou ve 100% stavu. Od konce ledna nošené v silikonovém krytu. Kompletní balení. Prodávám, jelikož je už lepší počasí a začínám zase běhat. Po dlouhém hledání jsem variantu ušních nástavců a velikostí špuntů nenašel a v levém uchu mi sluchazko pořádně nedrží. Potřebuji původní systém uchycení, který Bose do teď dělal. Mám ještě Bose sound sport free a tyto jsem chtěl jako něco nového ale bohužel.. Hrají opravdu dobře. Poslouchám přes Tidal a oproti starším Bose hrají čisteji a je slyšet plno detailů. Co ale na starých sluchátkách nemám a tady je v topu, je potlačení okolního hluku. To fakt funguje extrémně. Při rychlém jednání možná sleva.
BOSE 45 Quietcomfort
Predám ako nové BOSE 45 Quietcomfort sú to original sluchadla no u mna nevyužité. Viem poslať kuriérom pri serióznom jednaný. Podobne dobre ako BOSE 700 SONY WH XM1004 WH XM1004 WH XM1005 DO CZ POSIELAM CEZ ZASIELKOVNU DALSIE INZERATY NA SK BAZOSI.
Bose QuietComfort 35 II + Velour Ear Pads v cene
Prodam sluchatka Bose QuietComfort 35 II. Stav je vyborny/jako novy, pouzivane malo. Dokupovala jsem k nim Velour Ear Pads, ktere se v Cechach neprodavaji v cene kolem 850 Kc - odsud . Pridavam v cene. Sluchatka kupovana na Alza pred 2 lety za 7400,-, tudiz jsou tesne po zaruce.